Nokia C5-00 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uku 23. 2. 2011 22:00

to seterwohipikule:
ptal jsem se proto, ze jsem ten telefon nemel u sebe a potreboval jsem poradit nekomu dalsimu... kdyz jsem se one osoby ptal, tak mi rekla ze ve slozce Kancelar zadny Spravce souboru neni.
Mel jsem zkusenost, ze customizovane telefony mivali nektere fce uplne jinde a proto jsem si dovolil se zeptat...

to uiqjirka:
diky za odpoved
E51 Black Steel (fw 200.34.36) + microSDhc 8GB SanDisc + Evolve goTraxx
uku
Junior

Odeslat příspěvekod Jose5 24. 2. 2011 10:47

Rád se poučím, ale ani ten návod nepomohl, stavil jsem se v servisu Nokia a tam zjistili,že je vadný softwer a tak v rámci záruky nahráli nový a už to jde ,tak jak vidíte , tak by jste to asi nezmákli ani Vy ,tak si aspon nemyslete,že každý je tak blbý že neví na co je návod. Josef
Jose5
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 24. 2. 2011 12:47

Jose5

Jaky navod ti nepomohl ?? napis sem prosim te, jaky na tom telefonu mas ted firmware od operatora ?
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Jose5 24. 2. 2011 15:18

Na předcházející stránce jsem měl dotaz na to,že mi ti píše prošlý certifikát.Dostal jsem vyčerpávající rady at si přečtu přiložený návod k telefonu,proto jsem to tak napsal.

Jinak mám na telefonu toto,nevím jestli je to to správné co chceš vědět.
Verze softweru: 061.005
Datum verze 10.ledna 2011
uživatelská verze: 061.005.227.01

Josef
Jose5
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 24. 2. 2011 17:47

No ja uz ti predtim doporucoval zmenu PC a upgrade firmware. Tak v poradku, ze uz ti to chodi.
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Jose5 24. 2. 2011 19:17

Děkuji Josef
Jose5
Junior

Odeslat příspěvekod Longer 25. 2. 2011 07:42

hamulka píše:Mám tento tel. pár dní, zatím jsem spokojená, žádné problémy, vše běží jak má. Po nahrání nového FW už i otevřu wordový dokument z přílohy, jdou i smajlíci, jak se tu řešilo. Po pročtení celého tohoto fóra i jiných diskusí mám přece ještě dotazy - díky předem za odpověď:
1) půjde na tom Font Magnifier od Psiloc? Mezi kompat. tel. na jejich seznamu není uveden, ale jinde píšou, že jde na všechny s touto verzí OS. Nemáte to někdo prosím někdo v provozu na C5? Nebo jinou apl., která zvětší fonty VŠUDE (mám zatím z Ovi Font Zoomer, který zvětší písmo jen v některých nabídkách menu). Event. umí taky vHome Desktop zvětšit písmo nebo změnit typ písma? uvažuju o jeho instalaci.
2) Před každou akcí s připojením na Internet vyskočí hláška, že se připojí přes GPRS, kterou musím odsouhlasit. Štve mě to ale, mám datový balíček a chci, aby se to připojovalo automaticky bez odsouhlasení. V nastavení připojení - "cíle" mám "použít přístupový bod" - AUTOMATICKY a přesto mi tato hláška naskakuje. Nevíte řešení?

Telefon jsem kupoval tátovy k vánocům a hned jsem k němu dokoupil Font Magnifier od Psiloc. Funguje bezvadně.
Longer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hamulka 25. 2. 2011 19:03

Díky! :-)
hamulka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peete 26. 2. 2011 13:26

Zdravím 8-) nevím jestli se to řešilo v topicu symbian nebo někde u nějakého mobilu s tímto systémem. Ale když najedu do zpráv a do odeslaných a nějakou otevřu a následně doprava přepínám na další, tak se zrávy nezobrazují celé až kdy jí přejedu na přes další a vrátím se na tu né-celou sms, tak se text objeví celý. Proto mě zajímá jestli je to vlastnost nebo chyba symbianu 3rd :-) a prosím nerváčky, kteří si tu hrají na mistry a jen melou najdi si to, že nemusí reagovat :-)
Peete
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 26. 2. 2011 13:45

Vlastnost S60 3rd to nebude, slyším něco takového poprvé. Bylo by eventuálně možné doplnit screenshoty, jak to vypadá?

Odeslat příspěvekod Sentry 26. 2. 2011 14:51

Peete

Mne to funguje normalne, jdu do Zpravy - Odeslane - otevru jednu, prectu text, joystick doprava a naskoci mi dalsi odeslana zprava (cely text), joystick doprava a dalsi zprava ... To same v Prijatych zpravach. Netusim, kde muzes mit chybu ... kam se ti ty zpravy ukladaji ?
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Peete 27. 2. 2011 00:48

Tak to jste mě moc chlapcí nepotěšili, ale co -> žít se s tím dá a ze zvědavosti jsem prostě dotaz položit musel. Ihned jak budu doma, tak sem hodím nějake screeny. Jinak díkec za odpovědi ;-)

PS: Zprávy se mi ukládaji do paměti telefonu.
Peete
Junior

Odeslat příspěvekod dr.spiritus 15. 3. 2011 12:36

Ahoj. Nechce se mi pročítat 43 stránek, mohl by mi někdo říci, jestli se už C5 naučila zobrazovat spořič displeje?
dr.spiritus
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 15. 3. 2011 13:48

Ne
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod dr.spiritus 15. 3. 2011 22:44

Děkuju.
dr.spiritus