hamulka píše:Mám tento tel. pár dní, zatím jsem spokojená, žádné problémy, vše běží jak má. Po nahrání nového FW už i otevřu wordový dokument z přílohy, jdou i smajlíci, jak se tu řešilo. Po pročtení celého tohoto fóra i jiných diskusí mám přece ještě dotazy - díky předem za odpověď:
1) půjde na tom Font Magnifier od Psiloc? Mezi kompat. tel. na jejich seznamu není uveden, ale jinde píšou, že jde na všechny s touto verzí OS. Nemáte to někdo prosím někdo v provozu na C5? Nebo jinou apl., která zvětší fonty VŠUDE (mám zatím z Ovi Font Zoomer, který zvětší písmo jen v některých nabídkách menu). Event. umí taky vHome Desktop zvětšit písmo nebo změnit typ písma? uvažuju o jeho instalaci.
2) Před každou akcí s připojením na Internet vyskočí hláška, že se připojí přes GPRS, kterou musím odsouhlasit. Štve mě to ale, mám datový balíček a chci, aby se to připojovalo automaticky bez odsouhlasení. V nastavení připojení - "cíle" mám "použít přístupový bod" - AUTOMATICKY a přesto mi tato hláška naskakuje. Nevíte řešení?
Telefon jsem kupoval tátovy k vánocům a hned jsem k němu dokoupil Font Magnifier od Psiloc. Funguje bezvadně.