Nokia C5-00 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod šulda 5. 10. 2014 11:27

Zvláštní, seš si jistej jako by jsi byl 10cm od zdroje, což předpokládám nejseš a tak to vyznívá jen jako mudrování. Pokud jsi těch 10cm tak si můžeš dovolit výroky ve stylu "o tom není pochyb". Pokud ne, tak to svědčí o úplně něčem jiném. Jelikož sem viděl tvou činnost tady i jinde, tak dávám ruku do ohně za druhou možnost.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod uiqjirka 5. 10. 2014 13:08

To není mudrovani, ale realita.Tento konec, zariznuti by probehlo tak ci tak.Chapu, ze je tezke si to priznat, ale Symbian tahnul dolu Nokii uz dosti dlouho.Microsoft ani novy CEO to neurychlil.Naopak se to docela dlouho tahlo a mělo to proběhnout ještě drive.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 5. 10. 2014 19:40

šuldo chápu tvojí *****, já sem byl taky *****án a ještě jednu Symbianovku používám, ale vem si realitu, systémy obecně se od té doby strašně změnily, Symbian by v té podobě nemohl dále konkurovat, jeho zastaralost by se projevila velmi brzo a na úplné předělání by zase Nokia potřebovala čas. Nejen Nokia nemůže už aktuálně podporovat Symbian, nebude házet prachy do bezedného projektu.
Taková je realita. Je to jako brečet nad tím, že telefony už nevyrábí Ericsson, Siemens a další firmy, na kterých spousta z nás vyrůstala.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod malmek 10. 2. 2015 01:43

Zdravím všechny, mohl by někdo pomoci jak použít C5 jako modem s tabletem Lenovo Tab A7? USB OTG kabel má-stále nefunkční , přes Bluetooth to nefungovalo. Zde je odkaz na vlákno v Google+ (pokud to pravidla umožňují, jinak se omlouvám) https://plus.google.com/109767999542773 ... pjDQ4zwgsC
malmek
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 9. 9. 2015 10:51

Zdravím všechny, po letech každodenního dobíjení Androidu jsem se vrátil k milované C5-00. Narazil jsem ale na tyto problemy: po aktualizaci pres suite i pres aktualizaci v mobilu mi telefon stále nabizi FW a Ovi mapy, i když už jsou již nainstalovaný. Poradíte někdo? Je možné mít v telefonu Viber, Whatsapp, Skype, Sygic? Děkuji předem. ..
Hujerot
Junior

Předchozí stránka