N97 - pouzdro s magnetem zapíná aplikace

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Venýsek 7. 3. 2010 13:49

Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám Nokii N97. Nosím jí v opaskovém pouzdře, kde zavírání pouzdra je opatřeno magnetem - jiné s klipsem na opasek a vodorovné jsem nikde nenašel. Při vytažení telefonu z pouzdra je vždy odemčený zámek displeje ačkoli při zandání byl uzamknut a při vytažení z pouzdra při příchozím hovoru je vždy zapnutý vnitřní fotoaparát. Poradí mi někdo jak tyto problémy odstranit. Díky. Popře sehnat vodorovné pozdro s klipsem na opasek na suchý zip. Díky
Venýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 3. 2010 13:55

Tak pokud si neseženeš jiné pouzdro, na suchý zip, tak to pouzdro nepoužívej, nebo nos telefon v kapse, co jiného vymyslet..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 3. 2010 15:30

robi to aj ked davas telefon don opacne? Ja mam vodorovne puzdro na opasok na suchy zips. Ked som ho pytal akurat ho v znackovom obchode nokia mali. A da sa aj pretocit na zvislo.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Venýsek 7. 3. 2010 17:30

Jojo, dělá to ať ho do pouzdra vložím jakkoli, čelem dozadu, nebo dopředu. V jakém obchodě Nokia (kde) jsi sehnal pouzdro na suchý zip? Nevíš označení toho pouzdra CP - ???. Díky
Venýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 3. 2010 18:26

To puzdro je znacky rott. Kupene v 2007 v partnerskej predajni nokie. Je pruzne a univerzalne. Ako googlim, tak su same inzercie. Mozes kupit hociake podla rozmerov mobilu. Keby najdem dam link. To originalne moze s neho asi vypadnut..
Neviem ci je CP 117 na zips a ci v nom bude telefon volny. Ale je na nosenie zvisle. Ja mam take urcene pre fotak. A vyberal som v predjni na mieru.
Alebo CP - 69, ale neviem rozmery.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 89majlo96 16. 3. 2010 18:30

Nevedel by mi prosim Vas niekto poradit nejake kozene puzdro na Nokiu N97. Pretoze na internete maju len original od Nokie a tie sa mi nepacia alebo maju vypredane.

//Kniter: temy zlucene, oznamene
89majlo96
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 3. 2010 18:35

Zkus otevřít Google a zadat tam: kožené pouzdro nokia n97
Pak stačí jen vybírat
Naposledy upravil seterwohipikule dne 16. 3. 2010 18:36, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 89majlo96 18. 3. 2010 19:56

seterwohipikule píše:Zkus otevřít Google a zadat tam: kožené pouzdro nokia n97
Pak stačí jen vybírat
:pozor
a ty si nejaky velmi chytry. Myslis ze som to nehladal ? Kazdu chvilu pozeram ci sa neobiavia nejake nove puzdra na internetovych obchodoch.
Fila : tie puzdra od Krussell sa mi nepacia. Moja predstava je o puzdre za opasok ktore sa bude otvorat pozdlzne a nie len nasuchovacie ako sa vo vacsine vyrabaju. A pri tom Krusselli sa mi nepaci to odklapanie, to by vyzeralo ako zapisnik a nie telefon :oops:
89majlo96
Kolemjdoucí