limbus píše:Co se týče používání: do founu sem si nainstaloval prográmky "HandyGeocaching" a "Locify" který dokážou navigovat na zadaný zeměpisný souřadnice, zaznamenávat trasu a spoustu dalších zbytečných věcíA pak jsem si nainstalovat ještě "ReadManiac" na čtení e-knih a "MobileMHD++" s jízdním řádem MHDéčka.
Jedinej problém, kterej se mi nepodařilo pořešit, je odnastavení internetu. Nemám datovej tarif (mám jen možnost netu na den od Vodafonu, ale nechci platit) a nepodařilo se mi telefon nastavit tak, aby se neuměl připojit (když bych třeba omylem najel na OviObchod a foun se připojí, jsem o 17Kč lehčí). Nastavil jsem kde co, ale telefon se pořád mohl připojit. Tak jsem to musel zakázat u Vodafonu. Nemáš s tím nějakou zkušenost?
Jináč plná spokojenost
Jo, takže senzor je na nic

Jak mluvíš o tom 3D Rally. Nevíš kde ji sehnat? Tata má 3720, tam tu hru nemá a všechny na NETu co sem našel, tak u nich nefunguje připojení přes BT pro hraní 2 hráčů.
Ohledně toho NETu - taky mám to připojení na skok, ale naštěstí se mi zatím nepodařilo připojit. Jedině mě napadá vymazat v Nastavení - konfigurace přenosů - stand. nast. konfig. všechy profily co tam sou. Pak by se to možná nepřipojilo.
Mě se zase nedaří nastavil WAP přes vytáčené spojení. Tím sem si dycky stáhl co sem potřeboval a stihl sem to do minuty, takže cena 1,50 Kč.

Ale mohli by pomalu vydat novou verzi firmwaru s nějakým novým vylepšením.