Nokia 5800 XM a nové mapy OVI zdarma

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod blackcc 16. 4. 2010 09:26

Zdravím, do své 5800 jsem si nahrál nový FW a zároveň stáhl i nové mapy OVI, které jsou dle výrobce zdarma. Nicméně po instalaci obou nových prvků chce navigace platbu pro prodloužení licence. Přesněji píše: Vaše licence vypršena dne xxx, prodlužte si jí kliknutí zde. Po připojení to odemě chce data z debetní karty na zaplacení.

Rád bych věděl, jak mám docílit toho, abych měl mapy zdarma tak, jak to tvrdí výrobce.

Díky moc...
blackcc
Junior

Odeslat příspěvekod j.a.n.a 16. 4. 2010 22:42

nestačí stáhnout mapy, potřebuješ nainstalovat novou verzi aplikace
j.a.n.a
Junior

Odeslat příspěvekod blackcc 19. 4. 2010 11:38

Stáhl jsem si komplet nové Nokia maps vč. aplikace dle návodu na

http://www.nokia.cz/sluzby/ovi-mapy?t=n ... ca=OviMaps
blackcc
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 29. 4. 2010 15:54

Ahoj a mě pro změnu nejdou ani mapy OVI ze stránek NOKIA stáhnout :-S prošla jsem od výběru telefonu přes potvrzení, že nový firmware nepotřebuju až k výběru jazyka, kde jen tak mimochodem ani není čeština, proto jsem zvolila angličtinu, pak se mě prohlížeč zeptá jestli chci opravdu soubor stáhnout, dám stáhnout soubor stránka se aktualizuje a dál se neděje vůbec nic :/ žádný výběr adresáře, kam se má soubor uložit, prostě nic
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 29. 4. 2010 16:07

Stahni si to pres ovi obchod.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 29. 4. 2010 16:26

v Ovi obchodě mě to stejně odkázalo na stránky NOKIA, takže zase nic :-(
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 29. 4. 2010 17:18

Tusim jsem pred nedavnem resil stejny problem, chtelo to penize za prodlouzeni licence, vyresil jsem to tak ze jsem kompletne odinstaloval veskere mapy z telefonu, smazal slozku na karte, pak pres odkaz ktery poslali do telefonu (ne pres browser v PC) jsem stahl instalator OVI mapy na kartu, znova instaloval, od te doby je vse OK, dle meho byl problem v tom ze po update firmu a instalaci aktualni verze OVI maps se to nejak pobilo s Nokia maps, ktere tam byly puvodne, licence na tri mesice, timto jsem tento problem odstranil. OVI maps instalovane na N5800 nejsou ale kompletni(asi kazdy vi), doporucuji Map Loader.
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý