No no, taky quad core procak a rozlisenie 4000x3000, na tom pre mobil nemoze byt nic zleho, hlavne pri uhlopriecke 3,5 palca

A inak este chcem par slov venovat udajnej "zastaralosti" systemu Symbian^3, konkretne jej strohosti a podobnosti s s60v5. Neviem, ci ja len mam od narodenia taky ocny prepal na farby, ale ved sa pozrite, ved to ked sa pozriem na hocijake video s Interfacom N8, vsade same fabicky, obrazky, animacie, ziadna "clona" cez displej a pekne oble obdlznicky pre widgety. Mozno je to len vec vkusu, ale nech mi prosim vysvetlia, preco je system zastaraly. Kvoli tomu, ze si koncept vzala z niecoho, co tu uz bolo, ale co sa rovnako uchytilo ? Dlho pouzivam aplikaciu SPB Shell na telefon s WM, ako aj na N5530 XM, vyzera to sice pekne a efektne, nebudem rypat do konkurencnych telefonov, ale urcita podobnost s obrazkovkami, ako dnes uz vsade (Apple, Samsung, HTC). Netusim, kto od koho to odkukal, ale vsetko je to na jedno kopyto. Nokia sa mozno chtiac, nechtiac vybrala trosku inou cestou a podla mojho nazoru je interface velmi prehladny, neposobi lacne a potesi oko kazdeho. Zas len moj subjektivny nazor, ale nedalo mi nezareagovat a nevyjadrit sa