Nokia C3: levná QWERTY s Wi-Fi (obecná diskuze)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jungleoid 31. 12. 2010 06:48

Promiňte asi to nechápu,ale proč si mám posílat od operátora nějakou binarní sms když chci sledovat youtube přes wifi.Navíc u mého operátora Vodafone lze poslat pokud vím jen konfigurační sms na gprs internet wap internet a mms, a tato nastavení mám samozřejmě vpořádku. Chci pouze youtube přes wifi.Přes operátora to pro mně nemá smysl.
promińte ,ale opět sem to nepochopil.
Jungleoid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ocadlyo 31. 12. 2010 07:03

telefon jsme kupoval u O2 za standardní cenu, taky používám operátora O2 a funguje vše naprosto perfektně-wifi,E,youtube videa se přehrávají jediným kliknutím z opery mini ve vestaveněm playeru. Konfigurační nastavení jsme neměnil,je tam to co tam bylo-Telefonice O2 CZ.

-- 31. 12. 2010 07:14 --

gmail: dost me stve, ze zatimco google Talk v menu "chat" ma volbu "odhlasit" a pamatuje si heslo k uctu (pak staci jen kliknout), tak mailovy klient GMAIL nema v sobe odhlasit, a uzira z kreditu, kdyz dojde novy mail. To by v zahranici pres roaming mohl byt problem, takze gmail se musi natvrdo "odpojit" (9ata polozka v menu) a zapomene jmeno uctu i heslo, ktere se musi vzdycky znovu napsat. Alespon jsem zatim neobjevil jinou moznost nastaveni. Poradte 8-S

v aplikaci Email ještě než se přihlásíš ke svému učtu(emailové adrese) tak dej "Volby" a tam je nastavení kde najdeš jak se má telefon chovat při roamingu a taky potvrzovat stahování emailů. 8-)
ocadlyo
Junior

Odeslat příspěvekod Jungleoid 31. 12. 2010 07:15

Mně taky funguje video youtube přes data operátora. Já ale chci streamovat video přes WIFI a tímpádem zadarmo.Chápete to už?
Jungleoid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ocadlyo 31. 12. 2010 07:21

Vždyť jsme ti to před chvílí napsal že mi jede youtube jak přes E tak přes WIFI! :D
ocadlyo
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 31. 12. 2010 09:18

Neviem ako je to na s40 s wifi. Skus v konfiguraciach predvolit wifi.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod noker1 31. 12. 2010 10:48

Tak stymto mobilom som konecne spokojny :). Oproti HTC Tytn 2 a windows mobile je to ovela lepsie..
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kvetak 2. 1. 2011 10:25

Koukam ze asi nikdo neporadi,kde je problem... :'(
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod fretynka 4. 1. 2011 12:32

Mám taky třošku problém s tím, abych se doma připojilan an wi-fi, všide jinde bez problémů. Zkoušela jsem i přenastavit router na jiné šifrování, ale nepodařilo se. Vzdala jsem pokusy po té, co se mi nepovedlo připojit ani s nokii E72...
fretynka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MaroH 5. 2. 2011 21:25

Tak jsem dnes přehrál software na poslední a kvalita přehrávání přes BT sluchátka je mizerná...tohle je docela velký problém telefonu. Pokud by někoho napadlo řešení budu vděčný.
PS chyba není ve sluchátkách ty s jakýmkoli jiným zařízením hrály a hrajou parádně pouze C3 absolutně nezvládá přehrát hudbu na úrovni
MaroH
Junior

Odeslat příspěvekod spynfo 16. 3. 2011 08:20

jak synchronizovat kalendar - z mobilu prenest data do ovi uctu, ne naopak... Nerad bych smazal kalendar v mobilu. Diky moc.
spynfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kohy18 25. 3. 2011 21:45

da se do tohoto mobilu nahrat nejaky OS?
kohy18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 26. 3. 2011 00:25

Neda, len aktualizovat verziu toho povodneho.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spynfo 26. 3. 2011 03:45

problem s USB kabelem: po pripojeni dam vybrat ucet Ovi, pak se v menu pripojim na synchronizaci se serverem, a server hlasi nemoznost se pripojit. Paketova data mam nastavena na furt, nebo podle potreby, nejde ani tak, ani tak. Wifi neni v dosahu, chtel bych to rozbehat pres ten USB. Kdyz dam pripojeni, prenos medii, dostanu se jen do slozky s fotkama. Kdyz dam velkokap.uloziste, tak pametova karta je pouzivana jinou aplikaci. Cekejte. a cekam do konce sveta. Poradi nekdo?
spynfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kohy18 26. 3. 2011 23:43

kde se da stahnout program na zmenu hlasu jako je to treba u i xperie...?
kohy18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 3. 2011 00:15

@ Kohy18>
Mám takový pocit, že na tyhle věci sis měl pořídit telefon s operačním systémem. C3 jím není a její funkční možnosti jsou zcela omezené na to, co nabízí už v základu.

Předchozí stránkaDalší stránka