N6230 duplicitně uložené telefony při synchronizaci-Bluetoth

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod p3k 20. 4. 2005 19:27

Mám nový tel. 6230 a do outlooku jsem horkotěžko natáhl kontakty ze staré 6210. Pak jsem připojil Bluetoothem 6230 a dal synchornizovat (v 6230 jsem měl asi třetinu kontaktů, které mi tam v prodejně horkotěžko nahráli některé s telefony jiné jenom jména bez telefonů). Dal jsem synchronizaci 6230 s outlookem a v telefonu teď mám některé telefony uloženy dvakrát. V čem může být chyba?
p3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 21. 4. 2005 07:46

preco si to neurobil rovno cez Nokia PC Suite. program od nokie je zadarmo a jednou z jeho funcii je prenos udajov zo stareho nokia mobilu do noveho. ja to tak robim uz davno a bez problemov mi tento program naklonuje obsah stareho do noveho mobilu a s nejakym nastavenim. mozem iba doporucit.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod p3k 25. 4. 2005 15:42

Měl jsem k té 6210 koupený noname kabel, ke kterému byl jiný software a to PC suite s tím nejelo.
p3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 25. 4. 2005 16:23

p3k píše:Měl jsem k té 6210 koupený noname kabel, ke kterému byl jiný software a to PC suite s tím nejelo.e/quote]

no kable su kable a pc suite zobere iba nokiacke, ja pouzivam na starsie telefony infraport a pri novsich bluetooth. kable nerad pouzivam a preto by som ti doporucil to robit cez infraport ten v pc suite pojde.
webman
Junior