Nokia E7

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod NOKIA_Nseries 14. 9. 2010 13:43

Naposledy upravil Kryštof Korb dne 30. 3. 2011 19:53, celkově upraveno 3
Důvod: Odkaz na novou diskusi.
NOKIA_Nseries
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 14. 9. 2010 14:42

Nádhernej kousek.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2010 14:48

Tady je nějaká reklama na E7
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod El Carlos 14. 9. 2010 18:05

Když jsem tuhle věc zahlídl, moje srdce zaplesalo. Čekám totiž jako trotl na N8, která se má stát mým prvním "dotykáčem" a nejsem si úplně jistý v oblasti e-mailů.

Bohužel jsem to po prvním nadšení zase musel zavrhnout. LED diodku místo blesku mám na E66 a oproti N72, kterou jsem měl předtím mi to přijde spíše jako parodie na blesk. Nenasvítí to zhola nic a když se to dá blíž, tak to naopak zase přepálí celou fotku :-l

Další neduh pro mě je absence FM vysílače na který se těším, protože u orig rádia v autě nemám AUX a tohle je jediná cesta, kterak procpat do reproduktorů větší objem mp3, než co se mi vejde na CD.

Hmpff, proč zrovna ten FM!? I ten blesk bych oželil. Jinak fakt vypadá nadějně.
Superb 2.0 TDi 4x4 125 kW DSG
HTC Sensation
ASUS Eee Pad Transformer
El Carlos
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 14. 9. 2010 18:38

nevím čím v tý Nokii přemejšlí, ale absence slotu na paměťovky, větší baterie (proč proboha nemůže být aspoň 1500mAh jako v mojí E72?!?), autofokusu (kdo ví, jak to s ním nakonec bude), FM vysílače, poměrně nízké rozlišení displeje apod. aspoň pro mě tenhle telefon naprosto zabíjí.. nechci vodotrysk v telefonu nebo něco podobnýho, ale proč nejsou schopni použít do jednoho modelu to nejlepší, co dokážou vyrobit?!? :-/

někdo může namítnout, že je to zástupce E-Series, manažerský řady, a že AF není třeba a podobný úsměvný tvrzení, ale k čemu by tam byl HDMI port a další multimediální výbava, kdyby se na zábavu nekoukalo? je to vlajková loď výrobce, tam na kompromisy není prostor, zejména přihlédneme-li k předpokládané ceně okolo 15tisíc Kč...
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod NOKIA_Nseries 14. 9. 2010 20:40

Chtěl jsem koupit Samsung Galaxy S, ale nakonec do ledna nějak vydržím a uvidím. Teď se zase rozhoduju mezi tím samsungem a nokií N8 nebo E7 :-D

A to jsem rád, že jsem si nekoupil v létě tu N97 mini za 12 000,- o které jsem silně uvažoval.
Tento rok má Nokie zvěřejnit telefon s tím novým linuxem, takže konec roku bude zajímavý.

Teď jen doufat, že E7 nenabere zpoždění jako N8
NOKIA_Nseries
Junior

Odeslat příspěvekod řidič BOB 14. 9. 2010 22:22

Spíš než absence slotu pro paměťovky mne zaráží, že 8Mpx foťák nebude mít autofocus :hm
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 14. 9. 2010 22:44

Model je Nokií směřován do manažerského segmentu - proto absence slotu pro karty a proto "obyčejný 8Mpix foťák". Myslím si, že pro 99% lidí je 16GB paměti dostatečných. Pochopitelně chápu uživatele, kterým 16GB nestačí, nicméně pro ty tu budou jiné modely...
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod NOKIA_Nseries 15. 9. 2010 07:26

Zde je zase psáno, že MicroSDHC podporuje a je tu psaný i FM vysílač :shock:

http://mobilmania.cz/katalog-mobilu/nok ... fault.aspx
NOKIA_Nseries
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 15. 9. 2010 07:40

Budeme věřit přímo Nokii a jejím specifikacím. FM vysílač ani slot pro microSD karty nemá.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LiberaleMiguel 15. 9. 2010 10:01

El Carlos: na FM vysilac se mmoc netes. Taky jsem se tesil jak si z N97 budu pustet prez FM vysilac hudbu v aute, ale co jsem zatim zkousel na klasickych radiich, tak clovek musi byt z telefonem fakt az uplne u anteny aby to hralo aspon trochu obstojne, ale stejne ta kvalita neni nic moc. Tak pokud neudelali s toudle technologii nejaky poradny krok ku predu, tak v aute je to nepouzitelne....

Taky mne trochu zklamalo, ze to nebude mit AF, ale tak obejdu se, stejne v dnesni dobe vic tocim videa nez fotim a video to bude mit HD ready, takze si myslim, ze skvele. CO se tyce rozliseni displeje, na ktere slysim hodne remcani v diskuzich, tak nechapu proc remcate ? Todle rozliseni bohate dostacuje, displej je jemny a zobrazeni v pohode, vetsi rozliseni by akorat vic zralo baterku a opodstatneni by stejne zadne nemelo....
Siemens M35 -> SE T310 -> Nokia 3650 -> SE P800 -> Nokia 3310 -> Nokia 6600 -> Nokia N90 -> Nokia 9500 -> Nokia 9300 -> SE P990i -> Nokia N93 -> Nokia E71 -> Nokia N97 -> Nokia E7 -> Lumia 920
LiberaleMiguel
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 15. 9. 2010 10:03

Pokud chce někdo posílat muziku z mobilu do autorádia, tak to rozhodně nebude dělat přes FM transmitter v mobilu, ale přes bluetooth, je to mnohem pohodlnější. Audio bluetooth profil dneska umí autorádia od Sony (řada MEXBT2*) a nebo například řada 700 od LG. Používal sem to a maximální spokojenost.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 15. 9. 2010 18:23

No, my třeba máme v autě rádio, ke kterému Bluetooth přidat nejde. Náhodou je to prima věc.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod LiberaleMiguel 15. 9. 2010 20:40

Kryštof: u jakeho telefonu to pouzivas ? Bo u moji N97 to ma upa tragicky nepouzitelny dosah, takze vyuzitelnost absolutne nulova....
Siemens M35 -> SE T310 -> Nokia 3650 -> SE P800 -> Nokia 3310 -> Nokia 6600 -> Nokia N90 -> Nokia 9500 -> Nokia 9300 -> SE P990i -> Nokia N93 -> Nokia E71 -> Nokia N97 -> Nokia E7 -> Lumia 920
LiberaleMiguel
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 15. 9. 2010 21:58

U N900.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Další stránka