od andy321 24. 3. 2011 06:59
Co dat jako SMTP taky SEZNAM, ale se jmenem a heslem(pokud tam jde zadat). To by mělo chodit bez problemu. Ono i to Vodafoni SMTP bude nejspis chtit nejakou autentikaci a ta ze SEZNAMU to nebude.
Na E52 jsem ze začátku používal vestavěnou aplikaci, ale ta se chovala jako archiv. Maily se mi tam neustále hromadili (na nějakou retenci telefon prostě s..l, na serveru používám imap). Obdobne pochybne chovani bylo na E60. Maily, ale vždycky přišli všechny. Nakonec jsem to vyřešil dvěma externíma aplikacema a "dočasné" problémy s vestavěným email klientem mě už nechávají chladným:
ProfiMail(em) pro POP3/IMAP schránky, je od LonelyCatGames a opravdu funguje,
umí libovolný počet schránek, PUSH mail samozdřejmostí (ale ten
nepoužívám, stačí mi automatická aktualizace 1/hod - časové rozmezí
jde nastavit) - dá se sehnat tak za 400,-
RoadSync(em) pro Exchange/Kerio - od DataViz(u) - špičková náhrada za MailForExchange
Nejlepe pořídít od Keria, je to citelně levnější
BTW: Nokia Messaging je z mého pohledu výkřik do tmy pro lidi co mají pocit, že nemůžou žít bez toho, aby někomu platili za přenos mailů (ala BLACKBERRY).
NMT DANCALL "KANYSTR" -> Dancall 2711 -> Bosch MCOM607 -> 2x N6110 -> N6150 -> N6210 -> N6310 -> 3x N6310i -> N6230 -> 2x E60 -> E52(+E52 backup) -> Něco funkčního!!! Symbian Nokia preffered!
Support SYMBIAN! Kill Elop and Jobs!