Nokia N8 se už v některých státech začala prodávat a pár už se jich potuluje i u nás na fóru. V tomto tématu už budeme vést jen věcnou diskusi, a to zejména dotazy & odpovědi. Takže do toho!
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
davidmatousek píše:Takže já bych se zeptal pokud v N8 zadam narozeniny ke kontaktu , propíší se i automaticky do kalendáře? Děkuji
preton píše:mozete napisat ako je N8 po hudobnej stranke
Beaumont píše:Je tam něco, co lze rozumě použít jako svítilnu? Blesk asi ne, takže buď tu červenou diodu nebo displej...
revol píše:Já bych se zeptal, jak jsou na tom sluchátka dodávaná, podprůměr,průměr,nadprůměr?
GiFu píše:Znamená to, že si budu moci dát na každou plochu jiné foto? A když jsme u těch dotazů, jak je to s přehráváním DivX? Psali, že by to mělo jít.
lala83 píše:Zdravím, já bych se chtěl zeptat, jestli si webový prohlížeč poradí s flahem, děkuji za odpověď
carreaum17 píše:Já bych se rád zeptal na kvalitu hudebního výstupu do sluchátek, pokud se nepletu tak Nokča se pyšní certifikací Dolby Music ? Díky
nseries píše:Zdravim ja mam dve otazky. Chcel by som sa opytat ci je mozne menit sim kartu za chodu telefonu. A potom by som sa chcel opytat ci je mozne cez OTG pouzit aj USB hub, pre pripojeni viaC zaraideni napr.: klavesnica, mys, nejake usb pamate
Gotch píše:Pyšnit se muže čím chce dokud ale k tomu telefonu budes připojovat sluchátka typu made in nokia, koss a podobně, tak ten zvuk bude stát stejně za prd. A ani dolby music ti nepomůže takže radím kup si kvalitní sluchátka a budeš spokojený.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků