Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Patrabus píše:já radši telefon se svižným chodem a pořádnou ram než hw klávesnici. N97 je hroznej tel a to mi nikdo nevymluvi. Zlatá n8. Ta n900 taky není špatná, ale jako telefon nanic(mimochodem n8 umí také facebook chat v prohlížeči:) - měl jsem jí sice asi jenom měsíc, ale už bych jí nechtěl, výdrž katastrofální, nemožnost tvoření složek v menu a ovládání jen na šířku.
rorxy píše:Prosim o radu-od včerejška mi pořád bliká dioda pod tlačítkem menu a zároveň hodiny ve spořiči obrazovky svítí velmi jasně.(Efekt je ten,že se telefon dost rychle vybíjí).Žádnou zmeškanou událost jsem neobjevil,vše jinak chodí normálně,restart nepomohl,tak nevím.......
scuba píše:rorxy píše:Prosim o radu-od včerejška mi pořád bliká dioda pod tlačítkem menu a zároveň hodiny ve spořiči obrazovky svítí velmi jasně.(Efekt je ten,že se telefon dost rychle vybíjí).Žádnou zmeškanou událost jsem neobjevil,vše jinak chodí normálně,restart nepomohl,tak nevím.......
Blikání diody nastavíš v menu "Nastavení" - "Telefon" - "Svět. signalizace" - "Dýchání" a vybereš si zda necháš dýchání zapnuté, či vypnuté.
OKyselkaO píše:Dejte si pozor u změny písma! na forech se už začaly objevovat zprávy že při změně písma přestane fungovat Ovi store, při změně zpět zas funguje....
Amores_L píše:
Jinak jsem dnes v noci dělal nějaké fotografie (foceno nokíí n8) a výsledek je pro mě katastrofický, o makru ani nemluvím, blesk absolutně nezvládl mé očekávání, tak kde by dřívějším mobilem byla zajímavá fotka.. dnes s n8 naprosto o ničem, vy jste všichni spokojení s focení s n8 za horších světelných podmínek..?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků