Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
marves píše:nevíte někdo kde v n8 odpovím na číslo které mi volalo? je tu jen možnost volat ale na to číslo poslat sms jsem nikde nenašel, díky
danvavra píše:Prosím o radu - co byste udělali vy:
Tak jsem to tam nakonec NEDAL.
Včera se mi telefon 5x konkrétně celkově zpomalil a zasekl se přehrávač hudby. Nakonec nepomhlo nic než vypnutí a zapnutí. Večer jsem telefon nabil 100% a šel spát.
Ráno se probudím a vybitý úplně. Teď ho nabíjím....
Předem děkuji za vaše postřehy a rady.
jindra999 píše:Jo, Nokia se to snaží zjednodušovat, ale ve výsledku je to mnohem složitější, pokud člověk nemá email na jednom z podporovaných serverů. Třeba Seznam, Centrum, Gmail by měl být bez problémů. Ale co Volny.cz nebo řada firemních mailů. Jinak na rozchození od Seznamu nestačí konfigurovat v mobilu, ale musí se zaregistrovat na email.nokia.com a v nastavení případně změnit pop3 i smtp. A u pop3 vybrat ověření a port 995, u odchozího nedávat SSL.
No ale v N8 je úplně jinej klient, kombinující klasiku a messaging a nejde tam ručně zadat smtp, přímo v N8. Když zadám adresu, která je spárovaná s nokia messaging účtem, tak si přebírá SMTP z nastavení na webu nokie a tam právě nejde etmail.cz zadat. Máš N900 nebo N8.
Henkok píše:Zajímalo by mě jak je na tom N8 s kvalitou vestavěného reproduktoru, je to aspoň srovnatelné s 5800 nebo SE W995? Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků