Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marves 9. 12. 2010 13:04

nevíte někdo kde v n8 odpovím na číslo které mi volalo? je tu jen možnost volat ale na to číslo poslat sms jsem nikde nenašel, díky
marves
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neveceral 9. 12. 2010 13:13

stačí jít do protokolů hovorů, tedy Volat-zelené tlačítko-Přijaté hovory-kliknout a držet-objeví se nabídka a jednou z možností je vytvořit zprávu. Je to ono?
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod ajvn7 9. 12. 2010 13:14

marves píše:nevíte někdo kde v n8 odpovím na číslo které mi volalo? je tu jen možnost volat ale na to číslo poslat sms jsem nikde nenašel, díky

Když přidržíš prst na tom číslu, tak se ti ukáže nabídka a dáš vytvořit zprávu, tak to mám já i u cizích čísel, ale kdysi jsem to tam taky nenašel, nebo jsem si toho nevšiml, to nevím a tak jsem dal narychlo volat a hned jsem to položil, tím pádem se mi to ukázalo i ve volaných čísel a tam už to bylo v nabídce..
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod marves 9. 12. 2010 13:18

jj díky moc za pomoc....
marves
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Edge19 9. 12. 2010 14:34

danvavra píše:Prosím o radu - co byste udělali vy:
Tak jsem to tam nakonec NEDAL.
Včera se mi telefon 5x konkrétně celkově zpomalil a zasekl se přehrávač hudby. Nakonec nepomhlo nic než vypnutí a zapnutí. Večer jsem telefon nabil 100% a šel spát.
Ráno se probudím a vybitý úplně. Teď ho nabíjím....
Předem děkuji za vaše postřehy a rady.

No mě se zasekal, když jsem sinchronizoval hudbu z paměťové karty, pomohlo jedině obnovení mobilu...
Edge19
Junior

Odeslat příspěvekod marves 9. 12. 2010 14:45

Nevíte někdo jak do N8 nahrát do oblíbených bodů v navigaci soury s koncovkou ov2, popř kam? díky ...
marves
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod droman 9. 12. 2010 16:52

Má někdo vyzkoušené jaké množství dat žere skype? Tahá něco ikdyž jsem jen online, kolik? Jinak zítra to bude týden co N8 mám. Jak jsem psal, jeden samovolný restart, jinak šlape jak švýcary teda finský :-) Musím teda zaklepat. Naprostá spokojenost.
Siemens C25, C35i, M35i, Sony Ericsson K510i, K750i, K770i, Nokia 3210, 3310, 3330, 6101, 6110, 6130, 6210, N8 - green
droman
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 12. 2010 17:53

jindra999 píše:Jo, Nokia se to snaží zjednodušovat, ale ve výsledku je to mnohem složitější, pokud člověk nemá email na jednom z podporovaných serverů. Třeba Seznam, Centrum, Gmail by měl být bez problémů. Ale co Volny.cz nebo řada firemních mailů. Jinak na rozchození od Seznamu nestačí konfigurovat v mobilu, ale musí se zaregistrovat na email.nokia.com a v nastavení případně změnit pop3 i smtp. A u pop3 vybrat ověření a port 995, u odchozího nedávat SSL.

Firemni emaily i volny chodi,nesmite ale pouzivat email pres dementni nokia messaging.

No ale v N8 je úplně jinej klient, kombinující klasiku a messaging a nejde tam ručně zadat smtp, přímo v N8. Když zadám adresu, která je spárovaná s nokia messaging účtem, tak si přebírá SMTP z nastavení na webu nokie a tam právě nejde etmail.cz zadat. Máš N900 nebo N8.

Mam boji,N8 mam jen na testovani a jako s primarnim telefonem bych s ni nevydrzel.Co se klasickeho emailu tyce staci treba i schranku vytvorit v ofline modu,pak to neleze pres nokia messaging.A vytvoreni pres ostatni.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jindra999 9. 12. 2010 18:30

No nok. messaging má výhodu PUSH technologie, pokud teda funguje. U N97 stahování fungovalo perfektně a tak doufám, že i u N8 to vychytají. Stěžuje si na to příliš lidí, v jejich fóru, tak o tom jistě vědí. Ale nastavení odesílání, to je blbý.
V tom off-line režimu to nešlo. Jejdřív se to shánělo po wifi, po stornu šel zadat mail a heslo, ale pak se jen objevila nabídka mail exchange a tím to zhaslo. Na firemní maily to tak možná jde, ale na Volny.cz ne.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FrantaL 9. 12. 2010 18:50

Henkok píše:Zajímalo by mě jak je na tom N8 s kvalitou vestavěného reproduktoru, je to aspoň srovnatelné s 5800 nebo SE W995? Díky.

Nevim jak u SE W995 ale u N8 tragedie, pokud telefon polozis na stul,skoro nic neslysis, otvor je z casti zakryty a pouze mono, u mobilu za cca 12tis :pozor
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 9. 12. 2010 19:34

Tak mi dnes dorazil.Zatím dobrý,akorát mi při připojení k PC ukazuje paměť telefonu(svítí červeně),že je uplně plná 0% volných a to jsem ještě nic neinstaloval.Jak je to možné?
iPhone 6 64GB Space Grey,Samsung Galaxy A7
Vitezslav2
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 12. 2010 20:02

To radsi klasicky email s kontrolou kazdych 15 minut nez jen kvuli push pouzivat blaznivost v podobe nokia messaging.I volny chodi na N8 tak jak ma pri pouziti klasickeho emailu.
Naposledy upravil uiqjirka dne 9. 12. 2010 21:08, celkově upraveno 1
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 9. 12. 2010 20:56

Nevíte jak je to s tou pamětí?Máte ji taky plnou?
Díky za informaci.
Naposledy upravil Vitezslav2 dne 9. 12. 2010 21:16, celkově upraveno 1
Vitezslav2
Junior

Odeslat příspěvekod Edge19 9. 12. 2010 21:11

Skus N8čku odpojit a znovu připojit, někdy mi napoprvé nešlo nabíjení po druhém připojení už všechno fungovalo
Edge19
Junior

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 9. 12. 2010 21:17

A´t připojuji jak připojuji,je pořád uplně plná.
Vitezslav2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka