Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Vitezslav2 píše:Zkoušel jsi Sygic?Zajímalo by mne jestli to někomu ukazuje plnej signál.
Vitezslav2 píše:O.K. Budu dál testovat
Díky.
Ale ten foťák nemá konkurenci...
Xyz255 píše:Mám vcelku velký zájem o koupi této Nokie, ale mám několik dotazů, na který jsem nenašel odpovědi (možná blbě hledám), a to:
1) má opakovanej budík?
2) má nějakou upozorňovací diodu na zmeškaný události, něco na způsob E51 nebo nějaké z řady 5xxx myslim?
3) jak je to teda s tím psaní SMS, protože v recenzi to docela odpískali a i jinak na to čtu jenom samý negativa
4) jak je na tom ta výdrž, když tu čtu, že večer 100% a ráno vybitej tak jestli už je to vyřešený nebo ne
5) jestli si myslíte, že se vyplatí počkat na nokii e7 s qwertz(y) klávesnicí, která podle ofic. zdrojů má mít pouze 16B interní paměti a nemožnost karet?
Díky
edit: neumím číst má mít 16GB vestavěnou, sorry
FrantaL píše:Vitezslav2 píše:O.K. Budu dál testovat
Díky.
Co je na tom fataku tak senzacniho? Ja nedavno fotil ohnostroj a fotky pekny hnus!
Xyz255 píše:Díky, no uvidim. Foťák a video právě i u současné E51 skoro nepoužívám a myslím, že si počkám na E7 a QWERTYa ještě dotaz... jestli má zrychlenou volbu ta N8?
FrantaL píše:Vitezslav2 píše:O.K. Budu dál testovat
Díky.
Co je na tom fataku tak senzacniho? Ja nedavno fotil ohnostroj a fotky pekny hnus!
cudzino007 píše:http://www.youtube.com/watch?v=vdFifrFKc7Y&feature=player_embedded
to chciv CZ samozřejmě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků