Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ryo2 11. 12. 2010 18:38

Chtěl jsem se zeptat jestli se prodává nějaká malá bluetooth klávesnice (malá = trochu větší než samotný telefon),ideálně s nejakým úchytem do kterého by se dala n8 položit (přichytit).Nevíte někdo jestli se něco takovýho dá sehnat ?
Samsung Innov,Nokia N8 Dark Grey,nokia pureview 808 (CFW+camera mod by ryo2),Umi c1 cross 6,44 inch
ryo2
Junior

Odeslat příspěvekod helmutovo 11. 12. 2010 18:58

mam email na seznamu, nastaveny v telefonu, odesila zpravy i prijima v pradku. ale kdyz vymazu zpravu v mobilu, vymaze se mi i na webu. nevite nekdo jak tomu zabranit? server odchozi posty mam smtp.t-email.cz a prichozi pop3.seznam.cz.
helmutovo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cudzino007 11. 12. 2010 19:24

Vitezslav2 píše:Zkoušel jsi Sygic?Zajímalo by mne jestli to někomu ukazuje plnej signál.

Sygic plný signál.naprosto no problem
cudzino007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 11. 12. 2010 19:32

Pozor on mysli ale signal GPS pri vypnute siti,takze napr v offline mode
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod FrantaL 11. 12. 2010 20:25

Vitezslav2 píše:O.K. Budu dál testovat
Díky.
Ale ten foťák nemá konkurenci...

Co je na tom fataku tak senzacniho? Ja nedavno fotil ohnostroj a fotky pekny hnus!
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod dezavy 11. 12. 2010 20:26

Xyz255 píše:Mám vcelku velký zájem o koupi této Nokie, ale mám několik dotazů, na který jsem nenašel odpovědi (možná blbě hledám), a to:
1) má opakovanej budík?
2) má nějakou upozorňovací diodu na zmeškaný události, něco na způsob E51 nebo nějaké z řady 5xxx myslim?
3) jak je to teda s tím psaní SMS, protože v recenzi to docela odpískali a i jinak na to čtu jenom samý negativa
4) jak je na tom ta výdrž, když tu čtu, že večer 100% a ráno vybitej tak jestli už je to vyřešený nebo ne
5) jestli si myslíte, že se vyplatí počkat na nokii e7 s qwertz(y) klávesnicí, která podle ofic. zdrojů má mít pouze 16B interní paměti a nemožnost karet?
Díky
edit: neumím číst má mít 16GB vestavěnou, sorry

Zřejmě ti ještě nikdo neodpověděl a ani se nedivím, jelikož je to všude po netu :-) Např. megarecenze o N8, ale ipřesto:
1) opakovaný budík má, ale na výběr je jen z : Neopakovat, Každý den, Pracovní dny, Každý týden. Nemáš zde výběr jen určitých dnů v týdnu..
2)upozorňovací dioda je: Je to to jediné tlačítko pro menu - v takovém případě bliká
3) dříve jsem byl zvyklý na klacickou mechanickou klávesnici na E66 a musím říct, žena tuto jsem si rychle zvykl a nedělá mi nějaké problémy. několik překlepu samozřejmě udělám, ale po 14 dnech co jí mám, je to lepší a lepší :-) Asi jde jen o zvyk
4) já třeba zatím problémy s baterkou vůbec nemám, tak snad to bude i nadále
5) tady v tomto bych ti asi neradil, to už je na tobě.. E7 bych volil v případě, že nepotřebuji kvalitní fotky a video v HD. Ba naopak využiji mechanickou qwerty. Já N8 zvolil proto, že mě mechanická nějak nesedla a navíc mám tel. hlavně kvůli fotkám a videu v HD, které je naprosto užasné a to dokonce i když jsem byl na konzertě a nahrával skoro ve tmě :-) Fakt mazec a vůbec jsem to nečekal...
Jinak N8 má 16GB integrovaný paměti a k tomu jdou i dát pam. karty, takže super.
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod Xyz255 11. 12. 2010 21:20

Díky, no uvidim. Foťák a video právě i u současné E51 skoro nepoužívám a myslím, že si počkám na E7 a QWERTY ;-) a ještě dotaz... jestli má zrychlenou volbu ta N8?
Xyz255
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Edge19 11. 12. 2010 21:29

FrantaL píše:
Díky.

Co je na tom fataku tak senzacniho? Ja nedavno fotil ohnostroj a fotky pekny hnus!

Ohňostroj? A cos čekal prosimti, ten ti nevyfotí nějak úžasně většina z kompaktů. Ohňostroj si nahrej v HDvideu a budeš to mít i se skvělým zvukem včetně "basů" jak ohňostroj "bouchá" a na PC se z videa dá vytvořit snímek ;-]
Edge19
Junior

Odeslat příspěvekod dezavy 11. 12. 2010 21:42

Xyz255 píše:Díky, no uvidim. Foťák a video právě i u současné E51 skoro nepoužívám a myslím, že si počkám na E7 a QWERTY ;-) a ještě dotaz... jestli má zrychlenou volbu ta N8?

Ano, má :-)

-- 11. 12. 2010 20:44 --

Ještě k videu.. Jak jsem psal, natáčel jsem na konzertě a myslel, že výsledný zvuk bude jako vždy na ... Ale zde opět velké překvapení. V případě spuštění jak přes mobil tak repráky v PC je zvuk úplně super. Nechrastí to a zpívajícímu dokonce rozumíš i všechna slova - Jak jsem psal, video mě po všech stránkách naprosto překvapilo, nikdy bych toto od mobilu nečekal.

-- 11. 12. 2010 20:50 --

FOTIT OCHŇOSTROJ ? ? ? Zkoušel jsi to někdy z klasickým kompaktem? Jak psal EDGE19, ohňostroj je zrovna to, co bych rozhodně jen a jen natáčel a už se těším, až to zkusím. Po mých zkušenostech s videem na N8 si dokážu soudit, že ohňostroj na videu bude velmi kvalitně zachycen jak ze strany snímku, tak ze strany zvuku :-)
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod LuziferR 11. 12. 2010 22:49

Omylem jsem z mobilu smaznul instal ovi suite z mass memory jak jej dostat zpet? Hodi mi nekdo odkaz na nejakej upload ze sveho telefonu? Dekuji.
LuziferR
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 11. 12. 2010 23:09

k čemu, stáhni na netu poslední verzi
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 11. 12. 2010 23:23

K tomu ohňostroji,chtělo by to požádat ty rakety,aby chvilku zapozovaly.
iPhone 6 64GB Space Grey,Samsung Galaxy A7
Vitezslav2
Junior

Odeslat příspěvekod OKyselkaO 12. 12. 2010 12:19

FrantaL píše:
Díky.

Díky ted jsem se tak zasmál že jsem málem spadl ze židle xDD ohňostroj fakt dobře vyfotíš až nějakou "profi" (digi) zrcadlovkou s pořádným objektivem. 99% kompaktů ti udělá to co N8...
OKyselkaO
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 12. 12. 2010 13:23

Já fotil ohňostroj před lety ultrazoomovým Olympusem, udělal jsem odhadem 50 fotek s vyzkoušením řady nastavení, šlo manuálně volit čas, clonu i ostřící vzdálenost a povedlo se tak 10-15 fotek, zhruba. Automat bez optiky a manuálního nastavení na tohle není.

-- 12. 12. 2010 12:24 --

cudzino007 píše:http://www.youtube.com/watch?v=vdFifrFKc7Y&feature=player_embedded

to chci :-) v CZ samozřejmě

K čemu takovej duhovej kolotoč, to se mi nelíbí ani na pohled, natož si tím zpomalovat mobil. Mám problém, čím vůbec zaplnit tři plochy, zaplnil jsem si necelý dvě.
jindra999
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka