Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petuna84 12. 12. 2010 15:30

Tak už jí mám taky a mám podobný problém jako jeden uživatel na některé předchozí straně, v telefonu mi hlásí správce souborů, že mám volných cca 160 MB a když ho připojím do Ovi suite, tak tam mám plnou paměť, jinak jsem dost spokojenej, pokud máte nějaký dotazy, tak se klidně ptejte
Alcatel One Touch Club db (1,5 roku)->Siemens C35i (1,5 roku)->Sony Ericsson K750i (6 měsíců)->Sony Ericsson W850i (1 rok)->Nokia N95 (6 měsíců)->Nokia N95 8GB (3 roky)->Nokia N8-00 (od 10.12.2010)-> Do 18.10. Nokia Lumia 1020
petuna84
Junior

Odeslat příspěvekod FrantaL 12. 12. 2010 16:47

OKyselkaO píše:
FrantaL píše:
Vitezslav2 píše:O.K. Budu dál testovat
Díky.
Ale ten foťák nemá konkurenci...

Co je na tom fataku tak senzacniho? Ja nedavno fotil ohnostroj a fotky pekny hnus!

Díky ted jsem se tak zasmál že jsem málem spadl ze židle xDD ohňostroj fakt dobře vyfotíš až nějakou "profi" (digi) zrcadlovkou s pořádným objektivem. 99% kompaktů ti udělá to co N8...

Nemyslel jsem ten efekt ohnostroje, ale nocni fotku jako takovou.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod MSMisak 12. 12. 2010 16:56

Ahoj,mám novou N8 bohužel v EN s firmwarem a product codem 0599842.Existuje již v současné době nějáké řešení abych tam mohl češtinu natlačit a fungovala i po oficialní aktualizaci na ovi?
TZN změnou product codu?
Případně pokud to nelze ,tak kde se dá sehnat česky firmware pro phoenix?
Díky za rady 8-D
MSMisak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petan_2012 12. 12. 2010 17:07

Zdravím, mám dotaz na uživatele nokie n8, chtěl jsem se zeptat,zda lze zprávy ukládat na pamětovou kartu, jako tomu bylo např. v nokii n73, E71 APOD. a dále jestli je nutno foto, které si chci dát n plchu nějak upravit? no můžu jí dát tak jak j nafocená? měljsem htc touch diamond 2 a jkmile jsem dal nějakou fotku jako tpetu tk se divně zvětšila a rozostřila.

díky za odpověď
petan_2012
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matysek73 12. 12. 2010 17:11

Ahoj, dá se někde stáhnout to vylepšení na foťák? Ty odkazy na foru mi nějak nejdou nebo co. Díky
Nokia N8 dark grey
matysek73
Junior

Odeslat příspěvekod radmik 12. 12. 2010 17:22

Pro ty,kterým se telefon sám připojuje na wlan,nebo internet. I mě se občas takto telefon chová,zjistil jsem,že u mě to dělá aplikace battery monitor,kterou mám jako widget na hlavní obrazovce. Stačí odstranit a telefon se přestane sám připojovat,pak stačí aplikaci zase přidat. Za měsíční používání se mi to stalo už třikrát.
radmik
Junior

Odeslat příspěvekod Csabasz 12. 12. 2010 17:46

Chcem sa spítať,že odkial sťahovať hd filmy,čo aj táto nokia prehrá.Lebo ja čo som stiahol to táto nokia neprehrá a mal len 3,5GB a trvalo to 2 hodiny čo som ten film dal do telefónu z počítača cez kábel.A ešte sa chcem opítať,že chcem kúpiť neaký min.500 GB externý HDD,ale už chcem taký čo by mi aj tá moja N8 utiahne.Kto z vás už skúšal napojiť neaký EX.HDD na N8.Tento HDD by utiahol?http://pevne-disky.heureka.sk/western-digital-elements-desktop-1-5tb-3-5-usb-2-0-wdbaau0015hbk-eesn/
Csabasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hitmanx360 12. 12. 2010 18:04

Zdravíčko,
umí telefon přidávat GPS pozici do fotek?
hitmanx360
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jindra999 12. 12. 2010 18:04

Filmy jako BluRay ripy 480p to přehraje bez potíží a 720p už si to nevezme. Asi ne kvůli rozlišení samotnýmu, ale je to už moc velkej datovej tok. Aspoň, když jsem to zkoušel přes flešku, do paměti jsem to nekopíroval.
HDD napájené přes USB ani omylem! Jen s extra adaptérem. Neutáhne to ani rychlejší flešky, co mají větší odběr, jako moje OCZ ATV.

Jak někteří psali, že jim to po připojení k PC ukazuje plnou paměť, tak to ukazuje jen u Phone memory, nejspíš úmyslně, aby tam nikdo nic nenahrával. Je to moc malá paměť. Ale Mass memory mi to ukazuje přes 14 GB volných. Mám OVI suite 2.2.1.23 a Win7 64bit

Stáhnul jsem pěknej widget, co ukazuje obsazenost všech pamětí, na rozdíl od správce souborů i RAM. Je tady: http://nokiaaddict.com/2010/11/03/memor ... -nokia-n8/
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 12. 2010 18:11

hitmanx360: to je fakt maximální lenost. Mrkni se do katalogu mobilů, tu informaci tam najdeš :roll: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hitmanx360 12. 12. 2010 18:18

seterwohipikule píše:hitmanx360: to je fakt maximální lenost. Mrkni se do katalogu mobilů, tu informaci tam najdeš :roll: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx

To jsem pěkný pako, přečetl jsem všechny recenze na netu a nikdo to neuváděl. Díky
hitmanx360
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jindra999 12. 12. 2010 18:25

Nojo, ono se to jmenuje geotagging, to jsem si mohl oči vykoukat, než jsem to našel.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lubomír47 12. 12. 2010 18:32

radmik píše:Pro ty,kterým se telefon sám připojuje na wlan,nebo internet. I mě se občas takto telefon chová,zjistil jsem,že u mě to dělá aplikace battery monitor,kterou mám jako widget na hlavní obrazovce. Stačí odstranit a telefon se přestane sám připojovat,pak stačí aplikaci zase přidat. Za měsíční používání se mi to stalo už třikrát.

bohužel tu aplikaci nemám a stále připojuje moji Wlan i dyž to nechci >:-(
lubomír47
Junior

Odeslat příspěvekod cudzino007 12. 12. 2010 18:34

jindra999 píše:Filmy jako BluRay ripy 480p to přehraje bez potíží a 720p už si to nevezme. Asi ne kvůli rozlišení samotnýmu, ale je to už moc velkej datovej tok. Aspoň, když jsem to zkoušel přes flešku, do paměti jsem to nekopíroval.
HDD napájené přes USB ani omylem! Jen s extra adaptérem. Neutáhne to ani rychlejší flešky, co mají větší odběr, jako moje OCZ ATV.

Jak někteří psali, že jim to po připojení k PC ukazuje plnou paměť, tak to ukazuje jen u Phone memory, nejspíš úmyslně, aby tam nikdo nic nenahrával. Je to moc malá paměť. Ale Mass memory mi to ukazuje přes 14 GB volných. Mám OVI suite 2.2.1.23 a Win7 64bit

Stáhnul jsem pěknej widget, co ukazuje obsazenost všech pamětí, na rozdíl od správce souborů i RAM. Je tady: http://nokiaaddict.com/2010/11/03/memor ... -nokia-n8/

ten odkaz na tu app-widget nemá chybu. už to mám ve founu. nějaké další vychytané app+widgety? :-)
cudzino007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MSMisak 12. 12. 2010 18:35

S tou češtinou nikdo zatím neví? (viz příspěvek od mě výše)
MSMisak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka