Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod OKyselkaO 13. 12. 2010 21:06

helmutovo píše:stahl jsem si swype...ale nevim jak ho naucit cesky...nasel jsem nejaky navod jak to udelat a znamenalo to vratit se k tovarnimu nastaveni a to bych teda zrovna moc nechtel. poradi nekdo jak na Swype v čestine. diky!!

Jednoduše naisntalovat swype a přepnout jazyk psaní na angličtinu, český swype boužel oficiálně ještě není.
OKyselkaO
Junior

Odeslat příspěvekod Csabasz 13. 12. 2010 21:34

ajvn7 píše:Csabasz: stream.cz jsem našel sice v mobilu, ale i na internetu jsem to teď našel.. http://store.ovi.com/content/67373?clic ... plications
Ale taky doporučují i toto, vypadá to dost dobře a jsem velice spokojeny, teď teď jsem si to instaloval..
spb mobileshell

Díky.Ale ked kliknem na ovi store tak mi vypisuje toto "Tato položka není pro vaši zemi bohužel k dispozici."
Csabasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ajvn7 13. 12. 2010 21:42

Tak si to najdi jako já, najeď z mobilu na ovi obchod a tam dej aplikace a tam si to najdi, je to někde úplně dole, brouzdal jsem tam asi 15 minut až jsem to našel... Přes vyhledávač mi to taky nenašlo.. Musíš v aplikacích hledat..
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod VMach3 13. 12. 2010 22:22

SPB Mobile Shell 3.5 jsem používal na 5530XM protože to prostředí vypadalo neporovnatelně líp a bylo rychlejší než S60v5 ale na N8 nemám důvad ho používat. S prostředím a rychlostí Symbianu 3 jsem spokojenej.
Ale přesto bych uvítal nějaké poznatky z užívání SPB MS 3.7 na N8 tak kdyžtak sem nějaké skušenosti napište.
Dík
VMach3
Junior

Odeslat příspěvekod ajvn7 13. 12. 2010 22:41

VMach3 píše:SPB Mobile Shell 3.5 jsem používal na 5530XM protože to prostředí vypadalo neporovnatelně líp a bylo rychlejší než S60v5 ale na N8 nemám důvad ho používat. S prostředím a rychlostí Symbianu 3 jsem spokojenej.
Ale přesto bych uvítal nějaké poznatky z užívání SPB MS 3.7 na N8 tak kdyžtak sem nějaké skušenosti napište.
Dík

Mám to nainstalované asi hodinu a půl a přijde mi to vše mnohem přehlednější a hlavně o dost rychlejší, ukazuje mi to i narozeniny od osob z kontaktu co mě velice těší. Jsem s tím velice spokojený.. To je můj názor..
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 14. 12. 2010 00:10

Csabasz píše:Díky.Ale ked kliknem na ovi store tak mi vypisuje toto "Tato položka není pro vaši zemi bohužel k dispozici."

V Ovi dát kategorie-aplikace-foto a video a je to tam celkem na začátku. Ale načítání videí se mi zasekává i na 3G.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hockeyfreak 14. 12. 2010 11:12

Díky.Ale ked kliknem na ovi store tak mi vypisuje toto "Tato položka není pro vaši zemi bohužel k dispozici."

tak toto neznasam ked mi vypise, ze "pro vasi zemi" neni k dispozicii - to sa mam akoze odstahovat na Mars alebo Venusu, aby mi to fungovalo??
omg
:D
hockeyfreak
Junior

Odeslat příspěvekod danvavra 14. 12. 2010 14:03

Zítra máme polovinu prosince. Už se nějak ztrácím v těch informacích.
Připravovaný nový firmware má být v půlce prosince nebo až v lednu 2011 ? Díky za info
3650 >> SX1 >> 6131 >> N73 >> N95 8GB >> N8 >> čekám na N9
danvavra
Junior

Odeslat příspěvekod Amores_L 14. 12. 2010 16:10

No doufám, že už brzy a že bude fakt veliký.. :-( jako telefon mám něco přes týden a snad není den, aby člověk nepřišel na něco, co fungovalo a v n8 nesmyslně není.. jako třeba videovyzvánení, zkracování sms, možnost ukládat sms na kartu, makro je dosti špatné atd..
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juurraass 14. 12. 2010 20:19

Já sem rád za vrácení N8 větší krumpl sem dlouho neměl.N900 je proti N8 zlatá symbian se nikam za ty léta nepohnul ani se tomu nedá říkat OS
N900,Motorola Milestone 2
juurraass
Junior

Odeslat příspěvekod FrantaL 14. 12. 2010 20:57

Konecne rozumny nazor, bohuzel jsem N900 v ruce nemel, ale rozhodne N8 neni takove terno jako se z toho delalo.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod droman 14. 12. 2010 21:34

Vyklepte z prasátka skoro jednou tolik a běžte si koupi třeba Iphona, kde dáte bůra jen za značku, jasně v něčem je lepší, něco má navíc, ale zase je v něčem horší a něco neumí. Nechápu tyhle názory, já jsem před 4 rokama dal 8 tis. za dotovanou SE K750i a teď 8200 za dotovanou N8.... Sakra rozdíl, jasně byla jiná doba, ale taky to za 8 tis. nebyla špička. Pokud chceš bezchybný tel. připlať si :-) a stejně bezchybný nebude. Já jsem naprosto spokojený a pokud nový fw přinese vylepšení budu ještě spokojenější. N8 je za ty prachy pecka.
Siemens C25, C35i, M35i, Sony Ericsson K510i, K750i, K770i, Nokia 3210, 3310, 3330, 6101, 6110, 6130, 6210, N8 - green
droman
Junior

Odeslat příspěvekod juurraass 14. 12. 2010 21:47

Rozklepávat prastko není potřeba N900 vyjde ještě levněji a o poznání je na to líp.O money to není.N8 je odfláknutá a starý symbian převléci do nového se nepovedlo
N900,Motorola Milestone 2
juurraass
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 14. 12. 2010 21:58

Sice nemám v ruce N8, měl jsem pouze C7, ale pokud není takové terno, tak se podívejte na takovou Xperii X10- pomalá, plastová, mizerná výdrž, průměrný fotoaparát, nic moc zvuk, TFT displej a cena? 13 000 ,-. Když bych jej srovnával s C7, která má stejná střeva, tak C7 byla rychlejší, vydrží na jedno nabití až 2,5 déle, lepší zvuk, rychlejší reakce atd..Symbian byl možná krok vedle, ale HW telefonu není špatný....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Csabasz 14. 12. 2010 22:05

droman píše:Vyklepte z prasátka skoro jednou tolik a běžte si koupi třeba Iphona, kde dáte bůra jen za značku, jasně v něčem je lepší, něco má navíc, ale zase je v něčem horší a něco neumí. Nechápu tyhle názory, já jsem před 4 rokama dal 8 tis. za dotovanou SE K750i a teď 8200 za dotovanou N8.... Sakra rozdíl, jasně byla jiná doba, ale taky to za 8 tis. nebyla špička. Pokud chceš bezchybný tel. připlať si :-) a stejně bezchybný nebude. Já jsem naprosto spokojený a pokud nový fw přinese vylepšení budu ještě spokojenější. N8 je za ty prachy pecka.

100% súhlasím z tebou :tleskani :-D

-- 14. 12. 2010 22:09 --

Ja by som radšej kúpil dva N8,jak jeden iphone 4 :pozor
Csabasz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka