Chci se vás zeptat na pár věci:
1. Kde jde na tomto telefonu umístěn micro usb konektor? Co jsem viděl na fotkách, tak na hoře měl jen tl. zap/vyp, jack 3,5mm a HDMI out pod krytkou. Měl jsem až donedávna 5800XM a ta měla micro usb na horní straně s dalšími konektory, ale bylo to zbytečně přecpané.
2. N8 vypadá o proti 5800 pěkně decentě. Jak je to s dílenským spracováním? 5800 na tom byla otřesně. Zadní kryt vrzal, byli na ní samé otisky. Nebyl to moc hezký pohled.
3. Jak je na tom N8 o proti starším dotykovým Nokiim (př. třeba 5800 a N97) ohledně výkonu? Je dost znát ten silnější procesor a větší RAMky?
4. Jak je to s hovory? Jelikož nemá hardwarové tlačítka na přijmutí a položení hovoru a musí se využít jen ty na displayi. Co jsem četl, tak občas nejde, těmito tlačítky hovor vzít, protože se nějak softowě seknou nebo co, takže hovor nejde přijmout. To samé mi občas dělala Nokia 5800.
Chci si v lednu na nározky koupit nový mobil. Původně jsem měl v hledáčku i Samsung Galaxy S a Nokii C7. SGS jsem zavrhnul díky velké stížností lidí na tento model, C7 je výborný mobil, vzhledově ještě trochu hezčí než N8, ale chybí mi HDMI a Autofokus u fotáku, takže bych nespíš vzal N8, která splňuje mé požadavky nejlépe. Od kysélého jabka mobil nechci a HTC má jen TFT display.