Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milil 16. 12. 2010 14:20

Snad budeš mít kliku :) Já bych taky N8 chtěl, ale mám z toho celkem smíšené pocity. Původně jsem myslel, že vzhledem k antipatii Eldara k Nokii je ten článek jen součástí jeho boje, ale zdá se, že něco fakt není v pořádku. V tom článku je mimo jiné odkaz na fórum Nokie kde to také probírají. Také tam kdosi zmiňuje, že měl na krabici telefonu štítek s týdnem kdy byl jeho telefon vyroben. Můžete se někdo podívat na krabici jestli tam ten štítek také máte?
Samsung S8
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 16. 12. 2010 14:35

Pro ty co se rozhodují. Asi záleží na tom, jak kdo ten telefon používá. Pravda nejsem nejmladší, takže neblbnu. Než dám telefon do kapsy, tak vypnu všechny otevřené aplikace. Denně používám více firemní mobil. N8 mám spíš jako hračku, ale i tak se mi nikdy nekousnul a neumřel. Kupoval jsem ho v prvních várkách 19.11.10. v Nokii. Doteď jsem max spokojený a tím, že mám dva mi vydrží baterka, proti LG i týden :tleskani . Dodávám, že ho nemám jenom na nošení v kapse :pozor . Každý den nějaký hovor, videoklipy, foto, Wifi dle situace, ale spíše jen So-Ne. Občas se připojím, čímž se baterka oživí. Za celou dobu jsem klasicky, od večera do rána, nabíjel pouze asi 3x. :lol:
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod VMach3 16. 12. 2010 14:36

Na krabici žádný štítek s datem výroby nenám, pouze toto:
Přílohy
títek.jpg
VMach3
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 12. 2010 14:41

Tak nevím nevím, zda jít do N8, jakmile by umřela, tak samozřejmě oprava bude řešena výměnou za nový kus, jenže kdy se člověk dočká? Poslední varka v letošním roce, přijde v těchto dnech, a další až po novém roce. Takže čekat třeba dva, tři týdny?
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod ajvn7 16. 12. 2010 14:49

N8 mám dnes přesně měsíc a sem tam se zasekl, asi 3 krát za celou dobu, ale to jsem jen vypnul a zapnul, což je v pohodě na to, že si s ním hraji od rána do večera každý den, baterka mi vydrží tím pádem jen jeden den, někdy se stane že i dva dny.. Jsem naprosto spokojený... Pro ty co uvažují o koupi N8 a nechtějí do toho moc jít, kvůli tomu, že může umřít, tak to bych neřešil.. Stejně si můžete ukládat cokoliv do Ovi Suite a když by se stalo, že by umřel, tak to v pohodě vyreklamujete..
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 16. 12. 2010 17:14

Znám 3 lidi co mají N8 a včetně mě s ní nemá nikdo žádný problém.Jedna N8 je ofic česká z eshopu Nokie.Další tři včetně té mojí je dovoz z Německa.Takže bych se koupit N8 rozhodně nebál. ;-)
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod jindra999 16. 12. 2010 17:36

Já taky doporučuju. Za 10 dní co ji mám, nevytuhla ani jednou. Baterka vydrží dva dny, když moc neblbnu, s používáním na wifi spot atd. to je vybitý pochopitelně rychle. Zlobí mě jen nespolehlivost načítání emailů a jejich neoznamování na displeji nebo diodou. Ale to se snad vyřeší novým fw.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FrantaL 16. 12. 2010 17:57

Prvni kus jsem mel nejaky zmetek, ale druhy je OK.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod dezavy 16. 12. 2010 18:38

N8 mám již okolo 3 týdnů a zatím žádné umření - snad to tak bude i nadále. Co vím, tak se to většinou stalo těm, co ho fakt pořádně používali, měli spuštěných několik aplikaček najednou atd. Já ho používám na hovory, SMS, MMS, mail, foto, video, navigaci. 1-2x denně pustím nějakou hru a jak jsem psal, zatím žádný zásek a žádné škobrtnutí.
Jen mě taky drtí ta nespolehlivost emailů se seznamem. Firemní pošta jede naprosto bez potíží.

Po mých zkušennostech, kdy tel. fakt nemám neustále v ruce a nedrtím ho x aplikacema najednou můžu jen a jen doporučit. ;-)
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod OKyselkaO 16. 12. 2010 19:30

máš pravdu že se to hodně stávalo lidem co ho abnormálně vytěžovali, ale ty návody jak ho vytížit a tak měli jen jediný důvod :) zjistit jestli mám vadný kus nebo ne, šlo tam o teplotu... (jeden návod byl strčit N8 do trouby na 40 stupnu a dát přehrávat HD film ).. protože větší část mrtvých N8 bylo z asie kde bylo v tu dobu tepleji. co by se vám stalo v létě když by jste jel na dovolenou někam do egypta, kde bude 40 stupnu ve stínu.. 55 na slunci... vadný kus by to nerozdýchal :D
OKyselkaO
Junior

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 16. 12. 2010 19:34

dezavy píše:N8 mám již okolo 3 týdnů a zatím žádné umření - snad to tak bude i nadále. Co vím, tak se to většinou stalo těm, co ho fakt pořádně používali, měli spuštěných několik aplikaček najednou atd. Já ho používám na hovory, SMS, MMS, mail, foto, video, navigaci. 1-2x denně pustím nějakou hru a jak jsem psal, zatím žádný zásek a žádné škobrtnutí.
Jen mě taky drtí ta nespolehlivost emailů se seznamem. Firemní pošta jede naprosto bez potíží.

Po mých zkušennostech, kdy tel. fakt nemám neustále v ruce a nedrtím ho x aplikacema najednou můžu jen a jen doporučit. ;-)

Takže bacha.Radši moc nepoužívat,nebo umře. :-D
iPhone 6 64GB Space Grey,Samsung Galaxy A7
Vitezslav2
Junior

Odeslat příspěvekod ryo2 16. 12. 2010 20:04

Mně osobně chcípnul asi 20x,nakonec jsem zjistil že se mi úspěšně seká jen při hraní angry birds (tato hra byla maličko nelegální cestou získaná),ale nfs,avatar,ještě jedny závody jsem vařil často a bez zaseknutí.Takže předpokládám (doufám) že mám normální kus...
Myslím že to bude trošku nafouklá bublina,určitě vadný kusy nokie vyrobila,ale asi to nebude tak děsný jak se píše.

Jen ta synchronizace emailů mě fakt deptá - dnes měl telefon asi dobrý den - celou dobu od rána mi synchronizuje emaily...Včera ani Ň.
Samsung Innov,Nokia N8 Dark Grey,nokia pureview 808 (CFW+camera mod by ryo2),Umi c1 cross 6,44 inch
ryo2
Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 16. 12. 2010 22:10

Vadné kusy se objeví vždycky, to se zkrátka stane. Nokia vyrobí každou sekundu 13 telefonů, tak se není čemu divit. Je to nafouklá bublina, jelikož nespokojení zákazníci jsou více vidět než ti spokojení :-)
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 16. 12. 2010 22:41

dezavy píše:N8 mám již okolo 3 týdnů a zatím žádné umření - snad to tak bude i nadále. Co vím, tak se to většinou stalo těm, co ho fakt pořádně používali, měli spuštěných několik aplikaček najednou atd. Já ho používám na hovory, SMS, MMS, mail, foto, video, navigaci. 1-2x denně pustím nějakou hru a jak jsem psal, zatím žádný zásek a žádné škobrtnutí.

super, tak ja si koupim tel za 13k, shodou okolnosti vlajkovou lod od nokie (nebo aspon se to povídá :-D ) a radeji ho nebudu moc zatezovat, zavolam, obcas rychle napisi sms, aby se moc nezahral, kruta a super rada, to me nenapadlo, tak ja si hned zitra pro jednu utikam, to by me mohl vydrzet takto i vadny kus :potichu díky moc za radu :tleskani
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lumix22 16. 12. 2010 23:05

pan_Lukas: nejlépe ten telefon vůbec nepoužívat. Čili ho jen nabít a ráno zapnout a večer vypnout a jen na něj koukat a nesahat na něj. Prostě takový šperk ve vitríně :D 8-) a možná vydrží i do švestek...

Jinak, jak je ten tvůj kámoš spokojený s tou N8?
lumix22
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka