Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
lubomír47 píše:radmik píše:Pro ty,kterým se telefon sám připojuje na wlan,nebo internet. I mě se občas takto telefon chová,zjistil jsem,že u mě to dělá aplikace battery monitor,kterou mám jako widget na hlavní obrazovce. Stačí odstranit a telefon se přestane sám připojovat,pak stačí aplikaci zase přidat. Za měsíční používání se mi to stalo už třikrát.
bohužel tu aplikaci nemám a stále připojuje moji Wlan i dyž to nechci
lumix22 píše:jindra999: To si piš, že je v tom rozdíl. Stačí se nad tím zamyslet, musí ti to hned dojít...
Rech25 píše:Preco mi to tak strasne zere baterku. O 10:00 ho vyberem z nabijacky.
Rezim telefonu denny:
20 minut surfovania po nete
aktualizacia widgetu počasia
aktualizacia jednej RSS citacky raz za hodinu
synchronizacia emailu raz za 4 hodiny
spusteny Nokia Battery Monitor
a večer môžem nabíjať. Tobôž nie 2 dni. Čím to môže byť.
lumix22 píše:Fíla: Já se jen ptal, jak to je s těmito dvěma programy, nic víc. Nežádal jsem, aby mi tu někdo dával odkazy, kde si to můžu stáhnout. Prostě mě jen zajímala funkčnost, těch základních verzi. Pokud bude třeba, tak si oba programy "legálně" koupím. Nejsou zase tak moc drahé. Stačí to takto na vysvětlenou?
jindra999 píše:No 30 Kč je v pohodě. Ale já četl, že v USA stojí 99 centů, tj. 19 Kč. Kouknu do OVI a helemese, 50 Kč. Tak jsem pátral a pátral až jsem to vypátral. Teprve za pár dní poté vyšla nová verze, sezónní, tj. zimní a ta stojí 30 Kč. Kdyby to rovnou bylo za 30 Kč, tak jsem ani nepátral a koupil to. Holt kdo chce moc, nemá nic. Nevyšel už Shazam pro N8?
Modroockozelene píše:Ahoj, když spustím navigaci, tak se mi ukáže připojen na GPRS Web (mám Vodafone) . Po chvilce se odpojí, ale vždy mi to odečte nějaké haléře. Nemohu přijít na to, kde tohle vypnout. Navigace je offline. Poradíte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků