Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lumix22 19. 12. 2010 20:17

jindra999: To si piš, že je v tom rozdíl. Stačí se nad tím zamyslet, musí ti to hned dojít... ;-)
lumix22
Junior

Odeslat příspěvekod lubomír47 19. 12. 2010 20:46

lubomír47 píše:
radmik píše:Pro ty,kterým se telefon sám připojuje na wlan,nebo internet. I mě se občas takto telefon chová,zjistil jsem,že u mě to dělá aplikace battery monitor,kterou mám jako widget na hlavní obrazovce. Stačí odstranit a telefon se přestane sám připojovat,pak stačí aplikaci zase přidat. Za měsíční používání se mi to stalo už třikrát.

bohužel tu aplikaci nemám a stále připojuje moji Wlan i dyž to nechci >:-(

konečně jsem na to přišel proč se pořád zapíná WLAN jsem v** :roll: když jsem se totiž dnes díval do nastavení meilu tak jsem zjistil,že tam mám nastaveno stahovat zprávy pořád a každý den,vypl jsem to a :tleskani už se připojuji k WLAN jen když chci já
hodně těch chyb co tady čtu je kvůli toho,že je něco špatně nastaveno,mobil to není zase tak blbý :tleskani
lubomír47
Junior

Odeslat příspěvekod Milil 19. 12. 2010 20:52

Rech25: Nízká výdrž baterie může být způsobená nekvalitním signálem (ať už mobilním nebo wi-fi). Telefon pak neustále skenuje a to baterii vyčerpává. První věc co bych zkusil, je zakázání 3G sítě.
Samsung S8
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 19. 12. 2010 21:01

a misto dual prepnul na gsm ;-) to taky dost setri
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jindra999 19. 12. 2010 21:19

lumix22 píše:jindra999: To si piš, že je v tom rozdíl. Stačí se nad tím zamyslet, musí ti to hned dojít... ;-)

No však já v tom taky rozdíl vidím, ale někdo holt ne. Ale to bys tady musel být přes den, kdy mizely úplně neškodný příspěvky jak v Číně, nechápu. Ani jedinej odkaz, sotva letmý náznak, že něco na netu existuje, jakoby taková obecná informace měla nějakou váhu :-(
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FrantaL 19. 12. 2010 22:40

Rech25 píše:Preco mi to tak strasne zere baterku. O 10:00 ho vyberem z nabijacky.
Rezim telefonu denny:
20 minut surfovania po nete
aktualizacia widgetu počasia
aktualizacia jednej RSS citacky raz za hodinu
synchronizacia emailu raz za 4 hodiny
spusteny Nokia Battery Monitor

a večer môžem nabíjať. Tobôž nie 2 dni. Čím to môže byť.

Nevim, mam telefon jako sluzebni, dost casto volam a cca 3 dny vydrzi.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod LiberaleMiguel 19. 12. 2010 23:10

lumix22 píše:Fíla: Já se jen ptal, jak to je s těmito dvěma programy, nic víc. Nežádal jsem, aby mi tu někdo dával odkazy, kde si to můžu stáhnout. Prostě mě jen zajímala funkčnost, těch základních verzi. Pokud bude třeba, tak si oba programy "legálně" koupím. Nejsou zase tak moc drahé. Stačí to takto na vysvětlenou? 8-)

FIla promazal toho typka co tu chtel odkaz na stazeni Angry Birds....trochu nechapu kdyz si nekdo koupi telefon za 12k, ze mu je tezko obetovat 30Kc za hru :-D
Siemens M35 -> SE T310 -> Nokia 3650 -> SE P800 -> Nokia 3310 -> Nokia 6600 -> Nokia N90 -> Nokia 9500 -> Nokia 9300 -> SE P990i -> Nokia N93 -> Nokia E71 -> Nokia N97 -> Nokia E7 -> Lumia 920
LiberaleMiguel
Junior

Odeslat příspěvekod ajvn7 19. 12. 2010 23:56

30kč sice není moc, ale pochybuji, že když by si někdo sehnal na netu tu samou hru zdarma, tak že by raději platil..
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 20. 12. 2010 00:28

No 30 Kč je v pohodě. Ale já četl, že v USA stojí 99 centů, tj. 19 Kč. Kouknu do OVI a helemese, 50 Kč. Tak jsem pátral a pátral až jsem to vypátral. Teprve za pár dní poté vyšla nová verze, sezónní, tj. zimní a ta stojí 30 Kč. Kdyby to rovnou bylo za 30 Kč, tak jsem ani nepátral a koupil to. Holt kdo chce moc, nemá nic. Nevyšel už Shazam pro N8?
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lumix22 20. 12. 2010 07:19

U nás je hold jaksi všechno dražší než v USA. Pro ČR platí nepřímá úměra: Nižší platy = Vyšší ceny. Je v tom logika? V USA je to naopak. :shock:
lumix22
Junior

Odeslat příspěvekod LaLi_87 20. 12. 2010 10:04

LiberaleMiguelty len urážaj seba, keď nevieš múdre napísať :potichu
LaLi_87
Junior

Odeslat příspěvekod Milil 20. 12. 2010 11:33

jindra999 píše:No 30 Kč je v pohodě. Ale já četl, že v USA stojí 99 centů, tj. 19 Kč. Kouknu do OVI a helemese, 50 Kč. Tak jsem pátral a pátral až jsem to vypátral. Teprve za pár dní poté vyšla nová verze, sezónní, tj. zimní a ta stojí 30 Kč. Kdyby to rovnou bylo za 30 Kč, tak jsem ani nepátral a koupil to. Holt kdo chce moc, nemá nic. Nevyšel už Shazam pro N8?

Podíval jsem se po netu a našel toto: AB je za 1$ pro iOS, zadarmo pro Android (ovšem jsou v něm reklamy) a za 3$/3€ pro Symbian^3. Sezónní verze pro Symbian pak stojí 2$/2€. A ceny neurčuje prodejce, ale developer. Můj osobní názor je ten, že krást povedenou aplikaci kvůli padesátikoruně (na telefon za 12k) mi přijde hodně zoufalý ;)
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod Modroockozelene 20. 12. 2010 13:48

Ahoj, když spustím navigaci, tak se mi ukáže připojen na GPRS Web (mám Vodafone) . Po chvilce se odpojí, ale vždy mi to odečte nějaké haléře. Nemohu přijít na to, kde tohle vypnout. Navigace je offline. Poradíte?
Modroockozelene
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre22 20. 12. 2010 14:05

Od pátku se mi nesynchronizují emaily. Nejde synchronizace ani ručně. Kdo ví, co s tím? Samo se to neudělá (přestože je to v nastavení vše správně) a ručně když najedu do emaily a dám Volby-Synchronizovat, tak se též nic neděje... Co s tím?
andre22
Junior

Odeslat příspěvekod VDanek 20. 12. 2010 14:16

Modroockozelene píše:Ahoj, když spustím navigaci, tak se mi ukáže připojen na GPRS Web (mám Vodafone) . Po chvilce se odpojí, ale vždy mi to odečte nějaké haléře. Nemohu přijít na to, kde tohle vypnout. Navigace je offline. Poradíte?

Nastavení/Nastav.aplikací/Poloha/Metody určování polohy/-tam si vypni asistované GPS a už se ti nebude připojovat.
VDanek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka