Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rajav 8. 2. 2011 12:51

Dýchání funguje, ale musíš mít nastavený spořič na "žádný". Pokud je aktivovaný nějaký spořič, ať velké hodiny nebo přehrávač, tak dýchání nemá smysl.
rajav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dezavy 8. 2. 2011 13:00

proč nemá smyls? U spořiče Velké hodiny mi to normálně fungovalo a teď to nejde..docela škoda, byl jsem na to zvyklý :-(

-- 8. 2. 2011 12:18 --

Amores_L píše:a v těch bublinách znamená co bublina se třemi řádky a běžícími čísly..? :-D

1. řádek - aktuální rychlost bubliny
2. řádek - nejvyšší dosažená rychlost bubliny
3. řádek - aktuální čas spuštění bublin

Na betalabs o tom píšou, že je to taková "zábavná" bublina, když se nudíš. Je pravda, že když jsem to ukázal klukům, tak jsme nad tím strávili asi 40min a předháněli se, kdo bude mít větší rychlost :-D
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod schutze.san 8. 2. 2011 13:32

petrh68 píše:Dnes v 7.38 aktualizace FW i pro brandovaný VF.

mam product code 059D976 a pres 0000 mi to jeste ted zadnou aktualizaci nenaslo, mam mobil zakoupeny z vodafone v lednu.. jaky mas ty product code?
schutze.san
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Amores_L 8. 2. 2011 14:20

dezavy píše:
-- 8. 2. 2011 12:18 --

Amores_L píše:a v těch bublinách znamená co bublina se třemi řádky a běžícími čísly..? :-D

1. řádek - aktuální rychlost bubliny
2. řádek - nejvyšší dosažená rychlost bubliny
3. řádek - aktuální čas spuštění bublin

Na betalabs o tom píšou, že je to taková "zábavná" bublina, když se nudíš. Je pravda, že když jsem to ukázal klukům, tak jsme nad tím strávili asi 40min a předháněli se, kdo bude mít větší rychlost :-D

Hm, tak to je nejvíc.. :-D A na co je ta druhá aplikace..

bubblelock-core-0.11.4 to má být nějak více bublin, ale když jsem to nainstaloval, tak jsem tam právě něco neměl mapy a právě tu svítilnu, která je fine.. to s těma mapama se nedá schovat, že..?
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod massik 8. 2. 2011 14:23

schutze.san píše:

mam product code 059D976 a pres 0000 mi to jeste ted zadnou aktualizaci nenaslo, mam mobil zakoupeny z vodafone v lednu.. jaky mas ty product code?

tak to flashni Phoenixem pro 0599766 a nereste kody
massik
Junior

Odeslat příspěvekod BrakeZ 8. 2. 2011 14:49

Jak to je teda s těma bublinama? Stáhnul jsem to a mám tam jen kontakty, profily a zámek...sms, hudba, rádio se zobrazuje při používání, ale třeba ta zábavná bublina, svítilna a mapy mají být v nějaké doplňkové aplikaci? Jak to tam můžu dát?
BrakeZ
Junior

Odeslat příspěvekod Amores_L 8. 2. 2011 15:36

Kolik jsi instaloval aplikací..?

Já to měl prvně taky tak.. a to když jsem nainstaloval: bubblelock-all-0.11.4 a k tomu rovnou bubblelock-core-0.11.4 a bylo to špatně.. tak to smaž a nahraj jento první a mělo by Ti to fungovat jako všem.. :-)
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kjubiks 8. 2. 2011 16:39

Ja nahodil puvodně jen ty zakladni bublinky a pak to přeinstalovat těmi přídavnými a vše ok ;-)
Kjubiks
Junior

Odeslat příspěvekod petuna84 8. 2. 2011 16:46

Já jsem nainstaloval jenom tu druhou verzi s tím světlem a mapama, restartoval jsem telefon a od té doby to jede v pohodě tak nevím, v čem může být u vás problém.
petuna84
Junior

Odeslat příspěvekod schutze.san 8. 2. 2011 19:28

massik píše:
schutze.san píše:

tak to flashni Phoenixem pro 0599766 a nereste kody

flash -> ztrata zaruky ?? :hm
schutze.san
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lubomír47 8. 2. 2011 20:23

po aktualizaci mi při spořiči "hudební přehrávač" jdou na displeji barevné obrazce okolo hodin a datumu máte to tam taky :?:
lubomír47
Junior

Odeslat příspěvekod petrh68 8. 2. 2011 20:56

schutze.san píše:

[quote]
VF leden 599766
petrh68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod massik 8. 2. 2011 21:12

flash -> ztrata zaruky ?? :hm[/quote]

Az bude i pro oskara, pak jen preflashujes pres ovi.
massik
Junior

Odeslat příspěvekod FrantaL 8. 2. 2011 22:36

Prehral jsem fw a nezaznamenal jsem nejake zlepseni.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod juurraass 8. 2. 2011 22:43

Haha všichni jste tady bránili N8 jak všechno vyreší new firmware a ono nic akorpát snůžka plků 7 luke měl pravdu N8 je zatím krám.Jinak otřesnější web prohlížec a os jsem nezažil.Starý symbian akorát s hromadou omalovánek se potvrdil.
N900,Motorola Milestone 2
juurraass
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka