Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jindra999 27. 3. 2011 12:00

Krumlovská píše:TO KRUMLOVSKÁ:
zajímavý "letní" telefon :-) Nemyslím, že by to bylo teplotou.. Ale čím to je, ti asi nikdo neřekne. Jen bych zkusil přehrání softu přes Ovi sute a pak se uvidí. Kdyby nepomohlo, šel bych ho reklamovat..

Jsem přesvědčená, že to je tou teplotou, nikdy jindy se to nestalo. Stává se to jen doma, kde mívám chladno a venku v zimě. Typicky se prostě zasekne v chladnu.[/quote]

Doma ale -15 asi nemáš. Nestává se to spíš při orosení? Vlhkost by mohla udělat problémy. Já s tím v zimě nepracoval, jen to přenesl v pouzdru a kabeli a pracoval s tím už v teple. A teď už mrazy nejsou, tak jak se ti to stane, tak radši reklamuj.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dezavy 27. 3. 2011 15:25

Já s ním v zimě pracoval (- teda pokoušel jsem se :-) Jelikož máš ale zmrzlé prsty, tak to moc nejde :-) ) a nikdy se mi nevypnul popř. nerestartoval. Nevím, jestli je pravda, co říkáš, asi to tak bude, ale jak jsem psal, já tomu moc nevěřím. Přeinstalovat se to zkoušelo? Nebo trojhmat?
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod andre22 27. 3. 2011 16:56

za půl dne se mi teď vybila baterka a to jsem s telefonem prakticky vůbec nic nedělal... všiml jsem si, že je stále připojený k edge nebo wifi... vám, co jste to tady psali už dřív, spravilo se to zase? nebo přišli jste, kde byla chyba? (žádná aplikace na pozadí není spuštěna, ale telefon se stále přihlašuje)
andre22
Junior

Odeslat příspěvekod clemenza79 27. 3. 2011 18:57

scotch11 píše:Právě se vyskytl problém čt24. Vyskakuje hláška "soubor nenalezen" ještě nedávno vše o.k. Nainstaloval sem app znovu,ale žádná změna!

Nevím,jestli to bylo tím,ale jen sem začal nabíjet vše je zase o.k. Možná,že jde o nějako ochranu při slabé baterce? Zjistil sem konečně rozdíl mezi verzemi čt24, live je čistý stream,kdežto only čt24 má i textové info + stream. Takže raději instalujte rozšířenou verzi.

ahoj, taky jsem to dneska zaregistroval, zřejmě nebude chyba na našem přijímači a problem stále trvá. jednou už se mi to taky stalo a pak zase rozeběhlo....jinak na webu čt, je napsáno, že by měla být k dispozici pro nokie už aplikace i pro čt4 příští týden...paráda :)
clemenza79
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 27. 3. 2011 19:22

To clemenza79:
Bohužel stále to není v pořádku! Ale trochu jsi mě uklidnil, že by chyba neměla být na našem přijímači ;-) Jinak je to velmi povedená app. A čt4, no tak to byla taky paráda. Jinak psal sem i autorovi app, tak uvidíme jestli se ozve. Dal bych případně vědět!
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Krumlovská 27. 3. 2011 19:35

jindra999 píše:
Krumlovská píše:TO KRUMLOVSKÁ:
zajímavý "letní" telefon :-) Nemyslím, že by to bylo teplotou.. Ale čím to je, ti asi nikdo neřekne. Jen bych zkusil přehrání softu přes Ovi sute a pak se uvidí. Kdyby nepomohlo, šel bych ho reklamovat..

Jsem přesvědčená, že to je tou teplotou, nikdy jindy se to nestalo. Stává se to jen doma, kde mívám chladno a venku v zimě. Typicky se prostě zasekne v chladnu.

Doma ale -15 asi nemáš. Nestává se to spíš při orosení? Vlhkost by mohla udělat problémy. Já s tím v zimě nepracoval, jen to přenesl v pouzdru a kabeli a pracoval s tím už v teple. A teď už mrazy nejsou, tak jak se ti to stane, tak radši reklamuj.[/quote]

Ne -15, stačí +15!!! Vlhko nee. Když zatopím, je to v poho. Síla, co...
Krumlovská
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mulo 27. 3. 2011 19:39

to andre22: asi mas nastaveny email skus zmenim aktualizaciu emailov mne to tiez robilo
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod andre22 27. 3. 2011 19:53

mulo: to jsem hned kontroloval, jestli se mi to nezměnilo, ale ne, stále je tam stahovat jen jednou za hodinu, přitom se připojuje pořád
andre22
Junior

Odeslat příspěvekod mosquito1 27. 3. 2011 20:24

andre22 píše:za půl dne se mi teď vybila baterka a to jsem s telefonem prakticky vůbec nic nedělal... všiml jsem si, že je stále připojený k edge nebo wifi... vám, co jste to tady psali už dřív, spravilo se to zase? nebo přišli jste, kde byla chyba? (žádná aplikace na pozadí není spuštěna, ale telefon se stále přihlašuje)

Tohle mi dělalo taky. Dlouho jsem se hrabal v různých nastavení a tak. Nakonec to vyřešilo vypnutí a zapnutí.
mosquito1
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 27. 3. 2011 20:41

ja som si pre istotu zmazal schranku z emailu aj tak som to nepouzival :D ale pomohlo
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod BartRen 27. 3. 2011 21:05

Zkus si vypnout synchronizaci emailu a widget dej do off line režimu.
BartRen
Junior

Odeslat příspěvekod Edge19 27. 3. 2011 21:43

andre22 píše:za půl dne se mi teď vybila baterka a to jsem s telefonem prakticky vůbec nic nedělal... všiml jsem si, že je stále připojený k edge nebo wifi... vám, co jste to tady psali už dřív, spravilo se to zase? nebo přišli jste, kde byla chyba? (žádná aplikace na pozadí není spuštěna, ale telefon se stále přihlašuje)

No myslim, že je to o nastavení já s tím nikdy problém neměl, vždycky přepnu widgety do off a no problemo. Baterie se mě dokáže vybít do pů dne i dřív pokud zapomenu vypnout internet nechám ho běžet na pozadí a vzdálím se domácí wifi, to potom mobil hledá dostupný sítě o 100šest a baterie brzo pápá. :D Nejdůležitější je mít widgety off a vypnout vyhledávač wifi, potom by to fakt problémy dělat nemělo. Pokud to dělá třeba jen uživatelům, kteří mají mobil od operátora, tak je možný, že mají nějakou úprau vekteré prostě zakaždou cenu ten mobil připojuje i edge a 3G... bylo by to i vysvětlení, že nechtějí vyjít s updaty aby nemuseli upravovat tuto možnost aby se mobil neustále připojoval a tak i přijímal co nejvíce dat... :hm
Edge19
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 27. 3. 2011 22:01

Dotaz: Pamatuje si OVI Obchod nainstalované/zakoupené aplikace? Doufám, že jo, protože levnný teda nejsou ...
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jindra999 27. 3. 2011 22:14

Poštu mám přes 3G nonstop zapnutou a není problém s vybíjením. Widget počasí se taky pravidelně aktualizuje. Spíš to wifi žere, to mám zakázaný.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Imhotep 27. 3. 2011 22:42

kolko vydrzi baterka pri nonstop zapnutej wifi a pravidelnej kontrole mailov, pripadne pocasia? Su to aspon 2 dni? Vdaka.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka