Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
budis píše:to hadasek: mám taky T-mobile, ale nezdá se mi pravděpodobný, že by na 2 hodiny vypadl signál. Navíc, jak jsem napsal, v obou případech pomohl restart.
Amores_L píše:marves píše:čus nevíte někdo když mi přijde zpráva od neuloženého člověka jak ho jednuduše přidám do kontaktů? díky
Máš pravdu.. ted nemám v mobilu sms od neznámého čísla, ale tenhle problém jsem řešil dnes s sms, kterou jsem odeslal já a tam jse zjistil, že jsem nedokázal dané číslo uložit do tel. aniž bych si ho musel někam opsat a potom ho uložit standartním zůsobem.
Nikdo jiný nereagoval, ale třeba nějaký způsob existuje..
smokymcpot píše:PRO VŠECHNY CO MAJÍ PROBLÉMY SPOJENÉ S PŘECHODEM NA SYMBIAN ANNA:
Když jsem telefon poprvé úspěšně aktualizoval (všechny balíčky), tak jsem měl mnoho problémů. S přístupovými body s MMS, atd.atd. Ani opětovná aktualizace a přehrátí sw nepomohlo.
Tel jsem zazálohoval (jen seznam + kalendář), pak přes nabídku v menu (Odstranit data a obnovit) naformátoval, po formátu jsem aktualizoval na Annu pomocí FOTA, vrátil zálohu a světe div se - VŠE ŠLAPE JAK HODINKY!!!
Každému proto doporučuji (a sám již budu vždy dělat) před jakýmkoli velkým a důležitým updatem systému vrátit tel do továrního nastavení...vím, že sice přijdete o všechny aplikace a nastavení ale myslím, že to je spíš ku prospěchu, jelikož nastavovat a vybavovat aplikacemi (které jsou na OVI v Mém účtu ihned ke stažení) plně odlaněnou a "čistou" N8 s Aničkou je rajská zahrada a krásná příležitost Anču otestovat:))
waranoid píše:Tak problémy má T-mobile i u nás ve Dvoře Králové n. L. (okres Trutnov).
Mizející signál, nemožnost se někam dovolat. Už to trvá asi týden.
oakman píše:Amores_L píše:marves píše:čus nevíte někdo když mi přijde zpráva od neuloženého člověka jak ho jednuduše přidám do kontaktů? díky
Máš pravdu.. ted nemám v mobilu sms od neznámého čísla, ale tenhle problém jsem řešil dnes s sms, kterou jsem odeslal já a tam jse zjistil, že jsem nedokázal dané číslo uložit do tel. aniž bych si ho musel někam opsat a potom ho uložit standartním zůsobem.
Nikdo jiný nereagoval, ale třeba nějaký způsob existuje..
Nevím jak v N8, ale v mé C7 to má řešení tím, že v otevřené textové zprávě vyberu Volby - Automatické hledání zap.
Potom je možné na veškerá čísla ve zprávě (jsou podtržena a barevně zvýrazněna) ukázat a provést nimi potřebné. Volbu automatického hledání je možné mít stále zapnutou.
Nio_cr píše:mně to překročení hlásí. U nových map mě mimo jiné štve, že nezobrazí zároveň čas dojezdu případně i s údajem o km do cíle, prostě zobrazí jen jeden údaj, ale potěšilo mě, že již lze prohlédnout zvolenou trasu zvětšením a posouváním mapy. Pokud si vzpomínám, tak předchozí verze to neuměly a člověk pořádně nevěděl, zda je navigován do správného místa ...
Jak to myslíš s tím hlášením nad 2 km? Mně to nahlásí, že třeba mám jet po této silnici ještě 5 km.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků