Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rjana 20. 3. 2012 20:25

Můj problém s Belle je ten, že nepremává Fring a Google earth. :-*
rjana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bruco 20. 3. 2012 21:32

Na strane 798 som ti pisal, ako rozchodit Fring na Belle. Nepomohlo?
bruco
Junior

Odeslat příspěvekod rjana 20. 3. 2012 23:39

Bohužel i po vymazání uvedených souborů, Fring v mé N8-00 nechodí pod Belle. Děkuji za snahu pomoci. :-*
rjana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elho_cid 21. 3. 2012 09:36

asi nezbyva nez napsat na support(at)fring.com a dozadovat se napravy
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Junior

Odeslat příspěvekod B36 21. 3. 2012 09:44

elho_cid: Dik. A displej v poradku? A jinak slape tak, jak ma? Vzhledem k teto mega diskuzi se asi resilo spousta problemu, tak by me zajimalo, jestli mam po koupi cekat nejake dlouhe "ladeni" nebo uz jsou vsechny mouchy vychytany:) A nemas nahodou tu variantu bronze? Na fotkach vypada moc pekne, tak by me zajimalo, zda je to tak i na vlastni oci. Jinak to cerna jisti...
B36
Junior

Odeslat příspěvekod jaydoo 21. 3. 2012 10:34

B36 píše:1. Je diky tomu starsimu procesoru nejak znatelne pomalejsi, nez novejsi modely (treba Nokia 700, o ktere take uvazuji)?

Pozri si zrovnávacie videa. Procesor v N8 je v pohode.
Nexus 4 > SGN > Iphone 4 > N8 > Lumia800 > N97mini > C7 > C5 > E51 > HTC Diamond > N95> N80 > N70 > 6630 > 6600 > 7650 > 8210 > 6150 > 6110 > 5110....
jaydoo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Edge19 21. 3. 2012 19:57

Čeká tady ještě někdo jako já na Angry birds Space? Nikde jsem se nedozvěděl, žeby byli noví ptáci i na symbian :( Pokud vím, tak symbian byl pro ně startovací platformou a tvůrci jsou z finska, tak proč na nokii kašlou? :(
Edge19
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 21. 3. 2012 20:09

Napsal sem jim na web, ale podle toho co bylo napsáno, tak velmi pochybuju.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bassmann 21. 3. 2012 20:23

B36 píše: A nemas nahodou tu variantu bronze? Na fotkach vypada moc pekne, tak by me zajimalo, zda je to tak i na vlastni oci. Jinak to cerna jisti...

Já ji mám a vypadá fakt dobře.
Jinak displej je ok a v balení jsem měl sluchátka WH701, ačkoliv prodejce psal WH207, takže jsem spokojen po všech stránkách.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod elho_cid 21. 3. 2012 20:46

WH701 jsou opravdu bezva. Předtím jsem měl KSC-35 a nijak mi nechybí.
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Junior

Odeslat příspěvekod daveman01 22. 3. 2012 09:29

Jsem nováček s N8 a chtěl bych se zeptat, zda jde nějak certifikovat aplikace pro daný tel. Díky za tipy.
daveman01
Junior

Odeslat příspěvekod Beaumont 22. 3. 2012 10:29

daveman01: Nejjednodušší je stáhnout si a nainstalovat Norton hack.
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Junior

Odeslat příspěvekod radek6 22. 3. 2012 12:24

Ahoj, mám prosbu, uvažuji o koupi Nokia N8.
Chtěl bych ji používat i jako videopřehrávač přes HDMI na fullHD TV (úhl. 37"). Má s tím někdo OSOBNÍ zkušenost?
Vyplní signál z N8 celou plochu TV? Je dostupný sw, co přehraje většinu filmů (divx, xvid, mkv, atd.)?
Na www.a-mobile.eu píšou, že: "Nevýhoda nízkého rozlišení je nejen v malé zobrazené ploše při prohlížení internetu, ale také v tom, že při přenosu obrazu přes HDMI konektor telefon vysílá přesně to, co je na displeji, takže u FullHD televize uvidíte obraz pouze v rozlišení 640x360, což je oproti 1920x1080 opravdu málo." Je to pravda? Díky za odpověď.
radek6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod daveman01 22. 3. 2012 12:24

To Beaumont: Díky za tip, už jsem našel nějaký popis jak na to. A jak je to prosím Tě se zárukou. Jak to vlastně funguje. Hackeneš jen aplikaci nebo i telefon?
daveman01
Junior

Odeslat příspěvekod radek6 22. 3. 2012 12:27

další dotaz: Zde http://tech.ihned.cz/c1-47025330-nas-te ... s-nokii-n8 píšou: "...k Nokii N8 budete těžko hledat náhradní sluchátka - speciální konektor má rozměr jako běžný 3,5 jack, ale kvůli prvkům dálkového ovládání je hlubší a u běžných hudebních sluchátek se hůře hledá ideální pozice zastrčení". Já mám Koss PortaPro a rád bych u nich i zůstal, bude jejich připojení opravdu problém? Jak řešíte situaci, kdy potřebujete nachvíli ticho? Dá se to, u neoriginálních sluchátek, řešit jinak, než vyndat telefon z kapsy, odemknout a vypnout? Co jen vyndat a pak zase zastrčit jack? Nyní mám SE K800i a ten má na boku tlačítko na zapnutí a vypnutí hudby, bez vyndavání tel. z kapsy. Dík za odpověď.
radek6
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka