Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod miszko 30. 8. 2012 09:53

Caute ludia, len taka mala statisticka otazka:
Je tu okrem mna este niekto, kto zamerne nekatualizoval z Anny na Belle ?
Lebo mne pri anci vsetko funguje a citajuc veci o ktore by som s belou prisiel ostavam tvrdosijne neaktualizovany ... :) Inac mam uz N8 skoro 2 roky a velmi velka spokojnost ... Postupom casu som ostal iba pri par aplikaciach, ktore naozaj vyuzivam, takze telefon to zvlada. Jedina skoda, ze pre symbian je uz minimum novych aplikacii ...
A zatial ma od Nokie nic tak nezaujalo, aby som ju menil, uvidime na tie lumie s WP8 ...
miszko
Junior

Odeslat příspěvekod Mabrik 30. 8. 2012 10:14

Naecken a krokodeel, tak mi, prosim, povedzte, ako mam zmenit text "mobil (práca)" na text "Mobil kamarátov syn" v N8-cke. Dakujem.
Mabrik
Junior

Odeslat příspěvekod Andree001 30. 8. 2012 11:00

miszko píše:Caute ludia, len taka mala statisticka otazka:
Je tu okrem mna este niekto, kto zamerne nekatualizoval z Anny na Belle ?
Lebo mne pri anci vsetko funguje a citajuc veci o ktore by som s belou prisiel ostavam tvrdosijne neaktualizovany ... :) Inac mam uz N8 skoro 2 roky a velmi velka spokojnost ... Postupom casu som ostal iba pri par aplikaciach, ktore naozaj vyuzivam, takze telefon to zvlada. Jedina skoda, ze pre symbian je uz minimum novych aplikacii ...
A zatial ma od Nokie nic tak nezaujalo, aby som ju menil, uvidime na tie lumie s WP8 ...

Zdravím, tak to jsme dva. Mám také stále ještě Annu. Ne že bych ji nechtěl, ale už to zkouším pár měsíců a nejde mi Belle nahrát. Vše se zazálohuje, stáhne do telefonu a při kroku 3 se vždycky sekne Nokia Suite, ale s telefonem se přitom nic neděje. A ukazatel aktualizace je pořád na začátku. Jen když to zkouším vícekrát, tak mám pak x krát nakopírovanou složku aktualizace Belle v telefonu. Nevím čím by to mohlo být...
Andree001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monter 30. 8. 2012 11:20

Mabrik píše:Naecken a krokodeel, tak mi, prosim, povedzte, ako mam zmenit text "mobil (práca)" na text "Mobil kamarátov syn" v N8-cke. Dakujem.

A kolonka DĚTI ti nestačí ?
OP 12 16/512 zelený, OP 13 16/512 Modrý
monter
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 30. 8. 2012 11:57

miszko: Takže máš mapy v 3.06?
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Mabrik 30. 8. 2012 12:22

monter píše:
Mabrik píše:Naecken a krokodeel, tak mi, prosim, povedzte, ako mam zmenit text "mobil (práca)" na text "Mobil kamarátov syn" v N8-cke. Dakujem.

A kolonka DĚTI ti nestačí ?

Vidiet ze nechapes o co ide. Takze pre jednoduchost: zmenit menovku "mobil (práca)" na "Služobný mobil od 13 do 18". Alebo iny priklad: "mobil (práca)" na "mobil (Orange)".
Mabrik
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 30. 8. 2012 16:41

Naecken a krokodeel, tak mi, prosim, povedzte, ako mam zmenit text "mobil

1. Otevřeme kontakt

2. Zmáčkneme tlačítko upravit (druhé zleva)

3.Klepneme na kolonku Jméno a upravíme jméno

4. Klepneme na kolonku Příjmení, upravíme příjmení a uložíme změny
Naposledy upravil Naecken dne 30. 8. 2012 18:52, celkově upraveno 3
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod 4bluedragon 30. 8. 2012 17:15

jaydoo píše:4bluedragon : tie Feretove CFW rieš na inom fore.
Ale ja mam tu verziu Leaked, je dobra, ale ma nejake bugy. Pockam, ak niekto spravi CFW na zaklade Refreshu.

ja viem, ze sa to riesi na tom fore, takze ak som to spravne pochopil ta feretova verzia leaked, nieje tato verzia refresh! ...a ked dobre sledujem to forum, tak refresh ani nebude upravena, lebo feret s tym sekol :shock: (pre istotu sa tam opytam, ci bude pokracovat)

(môzes mi prosim ta poslat v sprave bugy, ktore este niesu vyriesene v tej verzii leaked, aby som si porovnal, ci sa mi vôbec oplati ist na leaked, dakujem)
Nokia 3210, Siemens A50, Siemens S55, SE D750i, SE W810i, Nokia N82, N8, SX Z1 Compact, SG S7, SG S10e, SG S21 Ultra 5G
4bluedragon
Junior

Odeslat příspěvekod jaydoo 30. 8. 2012 17:36

4bluedragon :Ak čítaš to forum pozorne, tak Ti je jasne, že podľa toho, kedy LEAKED vzikla, nie je REFRESH.
A bugy rieš tam.

-- 30 srp 2012, 17:41 --

Naecken píše:

1. Otevřeme kontakt
2. Zmáčkneme tlačítko upravit (druhé zleva)
3.Klepneme na kolonku Jméno a upravíme jméno
4. Klepneme na kolonku Příjmení, upravíme příjmení a uložíme změny
5. Abrakadabra

Ty si tomu dal !! :-D
On chce zmeniť popis /jmenovku/ Mobil (páce) na niečo iné ! A níé Jméno : Mobil na Jméno :Kamarátov
Nexus 4 > SGN > Iphone 4 > N8 > Lumia800 > N97mini > C7 > C5 > E51 > HTC Diamond > N95> N80 > N70 > 6630 > 6600 > 7650 > 8210 > 6150 > 6110 > 5110....
jaydoo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mabrik 30. 8. 2012 17:44

Naecken, asi na 100% mi vysvetlujes, co ma nezaujima. Ja potrebujem zmenit menovku nie meno. Cize na tvojom obrazku zmen popis "Jméno" na Krstné meno". Toto na starsich symbianoch islo na "vlajkovej lodi" uz nie.
Mabrik
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 30. 8. 2012 18:26

Takže ty potřebuješ dostat do názvu kontaktu další identifikátor? Přidej detail kontaktu Firma, Funkce a podobné...
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod 4bluedragon 30. 8. 2012 18:51

pre jaydoo, ok tak sa toho chopi jeho ,,kolega,, ...uz len cakat a potom zas cakat, ze sa vyladia pripadne bugy, ak budu, co dufam, ze uz nebudu :mrgreen:
Nokia 3210, Siemens A50, Siemens S55, SE D750i, SE W810i, Nokia N82, N8, SX Z1 Compact, SG S7, SG S10e, SG S21 Ultra 5G
4bluedragon
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 30. 8. 2012 18:56

Naecken a krokodeel: Jestliže to podle vás jde i po aktualizaci a je to problém uživatele, tak tedy prosím o návod, jak si mám změnit popis detailu v kontaktu. Rád bych to udělal, ale nejde mi to. Tedy spíše nevím jak na to. Díky.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod jaydoo 30. 8. 2012 19:02

4bluedragon píše:pre jaydoo, ok tak sa toho chopi jeho ,,kolega,, ...uz len cakat a potom zas cakat, ze sa vyladia pripadne bugy, ak budu, co dufam, ze uz nebudu :mrgreen:

Ja viem. Ries CFW na inom forum, tu ti zmazu linky. Tu o to aj tak nikto nestoji, tak to mozeme prebrat tam. Ok?

-- 30 srp 2012, 19:06 --

K tomu problemu s prepisanim nazvu : menovky, resp. nazvu polozky. Nejde to na Belle. Proste sa to neda, presne tak ako pise Mabrik. Dufam, ze uz nikto nebude radit, ako si zmenit konkretne meno :)
jaydoo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Naecken 30. 8. 2012 19:08

Ne to nejde. Blbě jsem pochopil co napsal. Moje chyba.
Jolla is a movement.

Naecken
S40 Maniak

Předchozí stránkaDalší stránka