Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
zbynda2000 píše:nefunguje mi bluetooth když ho zapnu na úvodní obrazovce tažením prstu dolu se sice zapne ale když to vrátím a podívám se tak je zase vypnutý tak sem zkoušel naject do nastavení a zapnout to ručně a když to chci zapnout telefon se celý zasekne a neraguje a pochvíli se mi to hodí na plochu bez úspěchu neví někdo co stím mám naistalovaný nejnovější firmware
pepejk007 píše:zbynda2000 píše:nefunguje mi bluetooth když ho zapnu na úvodní obrazovce tažením prstu dolu se sice zapne ale když to vrátím a podívám se tak je zase vypnutý tak sem zkoušel naject do nastavení a zapnout to ručně a když to chci zapnout telefon se celý zasekne a neraguje a pochvíli se mi to hodí na plochu bez úspěchu neví někdo co stím mám naistalovaný nejnovější firmware
Funguje ti FM rádio při připojení sluchátek? A FM transmiter? Měl sem asi stejný problém, pomohla jen reklamace. Vyměnili mi základní desku.
king23 píše:Dotaz na všechny uživatele N8:
S přístrojem jsem nadmíru spokojen, ale už podruhé mám problémy se sluchátkami. Znovu se mi stalo, že jeden z repráčků začal zničehonic hrát mnohem méně potichu než ten druhý a to tak výrazně, že to nelze ani poladit v nastavení přehrávače (nehledě na to, že tím snižuji max. hlasitost zvuku). Sluchátka mám přímo od Setosu, takže mě to při první reklamaci vyměnili, ale nechce se mi to reklamovat co půl roku a měsíc vždycky čekat než bude reklamace vyžízena.
Nemáte někdo podobné problémy, popřípadě nevíte co s tím?
Sluchátka používám kromě do své N8 taky do notebooku, nemůže být chyba v tom?
Díky za případné reakce.
uiqjirka píše:Ne,opravdu na 100% se nezmeni.Pri pripadnem updatu pres pc si to natahne zpet firmware pro tvuj product code.
hobler píše:king23 píše:Mám stejný problém, dokonce už s druhou N8. První jsem po několikeré reklamaci fialového displeje vracel, ale sluchátka mi taky 2x měnili. A ta druhá má se sluchátky taky ten samý problém, jen se mi k tomu ještě 2x rozbil i 3,5mm jack, takže telefon sluchátka vůbec neregistroval. Takže ještě jednou a půjde zpět odkud přišla. Moje zkušenost je tedy taková, že sice servis vymění a opraví, ale příčinu neodstraní. Ty reklamace jsou pěknej vopruz, ale podle mě lepší než si nechat propadnout záruku a mít telefon za 10 klacků, kterej se pořád rozbijí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků