Myslíš jako to má android, že se ten obrázek posouvá? To nelze, už se to tu kdysi probíralo
Alcatel One Touch Club db (1,5 roku)->Siemens C35i (1,5 roku)->Sony Ericsson K750i (6 měsíců)->Sony Ericsson W850i (1 rok)->Nokia N95 (6 měsíců)->Nokia N95 8GB (3 roky)->Nokia N8-00 (od 10.12.2010)-> Do 18.10. Nokia Lumia 1020
Tu tapetu umí nástavba systému SPB MOBILE SHELL , po instalaci dojde ke grafické změně systému dá se krasne příspůsobit vypadá to líp je to třeba na youtube mám to v tel. Víc jak rok a neměnil bych ty možnosti co tam jsou neumí ani ANDROID.
Jak nejlépe ještě koupit N8? Já ji kupoval někdy v půlce roku za nějakých 6.300,- Kč ofiko českou a teď koukám, že jsou už jenom šedivky a ještě drahé.. Takže kde nejlépe koupit tak, aby to bylo za dobrou cenu, ale zároveň jakžtakž seriózní a se zárukou?
Ahoj org.e-mail v telefonu ukládá meily do paměti C dá se nastavit aby ukládal do E nebo F ? jak stahne meily ze všec h mojich 3 schránek C paměť zkolabuje zůstame mě tam jen 3-15mg nebo je nějaký jiný lepší kde se dá nastavit kam bude ukládat ? v češtině jinak N8 dnes po servisu chrčící reprák a smazání a přehrátí softv. v Brně v Nokia Store v Olympii (expres do hodiny s příplatkem 300) po odjetí ze servisu a 50km jsem zjistil že nefunguje odemknutí ,takže znovu opravily to a vrátily ten expres příplatek.
EDIT: měl jsem v telefonu supr aplikaci nokia situations na automatické přepínání profilu obecný 7-22 00 a noc 22-7 00 stahl jsem za 50,- nový situations a nevím jak to nastavit ,má někdo ještě ten starý nebo jak nastavit ten nový (anglicky neumím)
Naposledy upravil Fíla dne 16. 11. 2012 23:40, celkově upraveno 1 Důvod:editujeme příspěvky, tlačítko UPRAVIT tu není jen pro legraci
No mne ten nový Situations vôbec nefunguje, vrátil som sa k tomu starému. S tým som úplne spokojný
AHOJ JÁ BYCHS SE TAKY RÁD VRÁTIL, ALE NEMÁM TU INSTALACI A NA PŮVODNÍM ODKAZU UŽ JE JEN TEN NOVÝ, MYSLÍŠ ŽE BY ŠEL POSLAT TEN SOUBOR ? KDYBY JO TAK MĚ TO DEJ NA milanfrolka@seznam.cz předem děkuji mám udělanou kompletní zálohu v nokia suite najdu tam někde tu instalaci? milan
Instalačku tam nenajdeš, pokud víš verzi tak si ji zkus vygooglit. Pověsit veřejně svou adresu na net není rozumné, až ji vyčuchají spamboti tak to zjistíš a psát se zapnutým Caps Lock "Psaní CapsLockem znamená v netiketě křik a jistě nechceme na okolí řvát. Stejně tak je pro milovníky tohoto podivného grafického sportu vedlejší, že souvislý text psaný velkými písmeny je hůře čitelný, než totéž písmenky malými."
Zdravím, já se také zaradoval že už iVysílání funguje, jenže mě pokaždé asi po minutě hraní spadne. Mám Belle Refresh s celkem novou instalací systému. Vám to šlape v pořádku?