Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod k.ats 19. 12. 2013 17:00

To opravdu netusim, ale teploty to ukazuje rozdilne. Jina teplota pro Blansko, jina pro Brno. Nemel jsem to dane na automatiku, ale mel jsem tam predvolena mesta, ktere jsem menil dle potreby. Vyzkouseno mnou samotnym.
k.ats
Junior

Odeslat příspěvekod Rosta-B. 1. 1. 2014 13:51

Zdravím, měl bych 2 otázky:
1) když si chci do překladače nainstalovat jazyky (konkrétně ruštinu, čeština šla..) , tak mi to po stažení souboru nahlásí - prošlý certifikát, nebo něco takového.. co s tím?
2) jaký je rozdíl mezi: CameraPro N8 and 808 Pureview, CameraPro Qt 3, Camera Plus,CameraFX 2.1? všechny jsou od jednoho vývojáře, zkoušel jsem 1. dvě a přijde mi, že se po funkční stránce neliší, jen rozdíly v prostředí.. druhý dvě jsem nezkoušel, ale také vypadají podobně..
Rosta-B.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre22 2. 1. 2014 22:25

widget Nokia Počasí už nikdy nepůjde? Víte o tom někdo něco? Jaké jiný widget počasí je dle vás nej?
andre22
Junior

Odeslat příspěvekod Bigg.I 2. 1. 2014 22:48

andre22 - už nikdy nepůjde
já používal Gismeteo - pro mě nejlepší a nejhezčí, ještě je fajn qooweather
tady je o tom psáno
http://www.allaboutsymbian.com/flow/ite ... iscont.php
Počasí ale stále běží na pozadí (zkus se mrknout přes jbtaskman) a při připojení na net se zkouší připojit na nefungující server - vybíjení baterky ( pro odstranění je potřeba ručně vymazat - je potřeba hacknutý mobil ) <---- TO PROVÁDĚT JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ
Oldschool lover
Nokia 6.1
ex. Sony Xperia X compact, BlackBerry Z10, Nokia 808, Nokia 5630 XpressMusic...
Bigg.I
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 3. 1. 2014 18:06

No, nestačím žasnout! Pročetl jsem si odkazy a to už mi nebere ani náhodou. Aktualizaci map. podkladů už tedy vypouštím, ale že by odstřihly i možnost ztažení neaktuálních podkladů?! Ten postup uložení na PC jsem nějak nedal. Nešlo by to česky? Už by si Jolla mohla pohnout nebo mi N8 odejde. Ale když maj Here, jo takový odpor k N ve mně narostl.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 1. 2014 18:36

S čím by si Jolla mohla pohnout? Však si ji můžeš na jejich stránkách objednat, nebo ne?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod scotch11 3. 1. 2014 19:02

Třeba tím, že bude možnost si ji fyzicky ohmatat, že nebudu muset jít pro zajíce v pytli. Viděl sem dost videí a jsem pro, ale cena je taková, že nejsem ochotný experimentovat jen na základě zraku a technických dat. Ani žádná recenze na našich webech není k mání. Tak asi tak. To už bych šel rovnou do jabka.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 3. 1. 2014 19:56

Seter: Jde o to, aby měli někde v ČR technickou podporu, protože by jinak člověk v případě poruchy musel telefon posílat do Finska ;)
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod k.ats 4. 1. 2014 07:58

Bigg.I píše:Počasí ale stále běží na pozadí (zkus se mrknout přes jbtaskman) a při připojení na net se zkouší připojit na nefungující server - vybíjení baterky ( pro odstranění je potřeba ručně vymazat - je potřeba hacknutý mobil ) <---- TO PROVÁDĚT JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ

Já myslel, že stačí pouze odstranit widget počasí z plochy, nebo se pletu?
k.ats
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 4. 1. 2014 08:48

Pořád běží na pozadí.
Přílohy
Scr000160.jpg
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod k.ats 4. 1. 2014 10:00

Kdyz se divam do jbak taskmana, tak tam tenhle proces nemam. Mam ale cfw delight 6.3, tak mozna proto. Jinak pekny taskman, co to je zac?
k.ats
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 4. 1. 2014 10:26

Některé CFW mají hodně věcí ošetřených. Jinak ten taskmanager je S60 manager ;) http://store.ovi.com/content/421617/
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Radajzek 8. 2. 2014 20:27

Dosluhuje mi pracovní E52 a zvažuji kvůli foťáku nákup použité N8, je tu nějaký zkušený fanda N8 z Ostravska, na koho bych se mohl obrátit s prosbou o sw úpravy tohoto telefonu ?

Novější symbian atd., nemám už sílu vše vygooglovat a nacpat do své hlavy.
Zdarma bych to nechtěl samoz.
Radajzek
Junior

Odeslat příspěvekod jaydoo 8. 2. 2014 23:00

Vykasli sa na N8. Podpora Symbianu skoncila, uz sa neoplatí kupovat N8.
Nexus 4 > SGN > Iphone 4 > N8 > Lumia800 > N97mini > C7 > C5 > E51 > HTC Diamond > N95> N80 > N70 > 6630 > 6600 > 7650 > 8210 > 6150 > 6110 > 5110....
jaydoo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radajzek 8. 2. 2014 23:07

Tak poraď mobil za 2 litry co fotí a natáčí video stejně jak N8 :(
Radajzek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka