Tak myslím že může nastat spousta situací, kdy se ti nepodaří vyjet z prvního bodu, důvodů může být stovky, nebudu to tady vyjmenovávat, každý si může dosadit svůj.
Další nepříjemná věc, že občas se mi stane, že navigace prostě spadne. Mám tam nejnovější aktualizace, jak map, tak přístroje, udělá to opravdu jen občas, tudíž jak to řešit, nevím.
Dalším důvodem je např. opět z jakýchkoli důvodů změníš trasu nebo jen někam se zajet podívat apod. prostě dojde k přerušení trasy a je zle.
Prostě chybí mi tam ta možnost přeskočit projeté body. Chtěl jsem jen vědět, jestli je to opravdu tak blbě udělané, že to prostě nelze nijak editovat, nebo jsem něco někde přehédl, příp. jak to řešíte vy.
Jako mé osobní zkušenosti s používáním navigace od Nokie OVI map je takové, že pokud si zadám jen cílový bod, tak není problém najezdit minimálně desítky, nebo u delších tras i stovky km navíc, poněvadž ta navigace se chová jak splašená. Naviguje po naprosto nesmyslných cestách - necestách, prostě děs. A to se ji snažím usměrnit v nastavení pomocí příslušných voleb, ale ani to většinou nepomáhá.
Zatím se mi osvědčilo zadat trasu ručně - podle mapy v PC (Google) si naplánuji nejlepší trasu, pečlivě ji porovnávám v mobilu a na internetu, kde je potřeba, zapíchnu body, a kolikrát se mi stává, že těch bodů musím třeba v městě zapíchnout spoustu, poněvadž jinak ta navigace to prostě rve po neexistujících cestách. No a pak, pokud jedu přesně podle vytyčené trasy, pak je vše OK. Ale jak jsem psal v úvodu, běda když potřebuji někjakou změnu, minout nějaký bod, pak je celá naplánovaná trasa k ničemu ...

Tak mě právě zajímá, jak to řešíte vy a nebo je ta navigace od Nokie na houby a raději pořídit samostatný přístroj? Ale tam taky asi není záruka, že bude fungovat lépe, podle toho jak jsem viděl v TV, jak borec skončil podle navigace na cyklostezce nebo kde to