Nokia N8 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Naecken 9. 2. 2014 09:25

Bazarová N8.
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod hodnypaja 9. 2. 2014 09:28

Škoda, že jsi z Ostravska, já bych ti N8 vyladil. Mám ji třetí rok a měnit nehodlám. Ekvivalent dosud není.
hodnypaja
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 2. 2014 13:50

Pokud jde o foťak, tak náhradu lze najít. Jen to bude mít WP8. A toho se netřeba bát, navíc se v dnešní dobé trápit se Symbianem..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 13:56

Presne tak,nahrada je a WP8 se nechce bat, nedat na reci nekterych hateru/trollolo,kteri WP pomlouvaji jen od stolu,aniz by nekdy WP vlastnili ci pouzivali,tady je krasny pohled uzivatele napr. Androidu na WP.Symbian jsem kdysi mel take,v te dobe me i vyhovoval,ale v dnesni dobe bych ho nechtel ani zadarmo.

http://blog.mironet.cz/recenze/3-recenz ... m-ovladani
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 2. 2014 14:03

Taky jsem ho mě, nedotykové i dotykové, celkem asi v sedmi telefonech, i EPOC v Psionu, ale doba pokročila. Symbian už by mě omezoval. Jak v rychlosti, v aplikacích a i těch hrách, které si občas zahraju.
Naposledy upravil seterwohipikule dne 9. 2. 2014 15:32, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 14:17

Ja zacinal poprve s 7650 a nevynechal az do N8 temer zadny model,vcetne vsech komunikatoru :-)
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Naecken 9. 2. 2014 15:34

uiqjirka píše:Presne tak,nahrada je a WP8 se nechce bat, nedat na reci nekterych hateru/trollolo,kteri WP pomlouvaji jen od stolu,aniz by nekdy WP vlastnili ci pouzivali,tady je krasny pohled uzivatele napr. Androidu na WP.Symbian jsem kdysi mel take,v te dobe me i vyhovoval,ale v dnesni dobe bych ho nechtel ani zadarmo.

Jenže mě třeba nevyhovuje WP8 z hlediska mého pracovního využití, tj. nemožnost uploadovat a stahovat soubory do telefonu a bez toho bych byl omezený jen na PC doma. A Android nechcu O:-)
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 15:54

Ja telefon pouzivam zejmena pracovne, a veskere dokumenty,pdf,doc apod,zip,rar uploadovat ci stahovat lze,takze nevidim problem.A nejen dokumenty lze stahovat a preposlat dal.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Radajzek 9. 2. 2014 16:16

Chlapi, u mně pracovní telefon znamená telefon, který telefonuje, posílá sms, má kalkulačku, jednou za čas naviguje a hlavně dokáže fotit detailně poruchy na strojích. Jsem strojní mechanik v továrně ;-)

Nebaví mně tahat sebou ještě kompaktní foťák.
Radajzek
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 17:20

To me povidej,take potrebuji k praci perfektni foceni,vse prave splnuje L1020,ktera strci do kapsy veskere firemni fotaky co tu mame a pritom to nejsou zadne zakladni "sunky".
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hodnypaja 9. 2. 2014 18:08

Alternativa stejně není, Lumky nemají ani videovýstup. Taky musíme brát na jakém železe N8 běží a co všechno zvládá. Ale samozřejmě a´t si každý koupí co chce.
hodnypaja
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 18:22

DLNA - Stream přes síť videovýstup bohatě nahradí.N8 i jeji OS je hodně za zanitem a v dnešní době už téměř nepoužitelná.Alternativa je, jen chtít a nevymlouvat se.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Radajzek 9. 2. 2014 18:28

Chlapi, mě fakticky stačí hloupý mobil s normálním foťákem ..
Nová Nokia s tlačítky neumí ani autofocus a VGA video je děs.

Nejsem zvyklý platit za mobily více jak 4tisíce, mám jiného koníčka na utrácení :)
Radajzek
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2014 18:32

Jak ktera nova Nokia :-D
Kdyz neco chces, aby telefon umel,tak si musis priplatit.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hodnypaja 9. 2. 2014 18:34

nebuď fanatik, DLNA jsem zkoušel a na N8 jede, ale jinak je Tvůj argument hloupý, prostě si přiznej, že Lumky nemají videovýstup. A 9 z 10 televizí nemají DLNA, zato prakticky všechny mají HDMI. Neobhajuji N8 jak magor jen hledám co bude až mi umře. Některé Lumky fotí dobře ale to asi tak vše.
hodnypaja
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka