- Kód: Vybrat vše
Funguje Vám připojení na wifi s šifrováním WEP/WPA2 normálně? Pokud má wifina šifrování WEP, tak mi vyskočí okno at zadam klíč a pod nim je klávesnice - klávesnice nejde skoro vůbec vidět, jelikož je přímo na ní to okno s výzvou. Imho to je bug, jelikož když kliknu do toho okna s výzvou zadání klíče, tak se napíše znak, který se normálně nachází na klávesnici v daných místech.
Pokud se chci připojit na sít s WPA2, tak to napíše "obecné:funkce není podporována"
díky
Směšné, odpovídám si sám

.
1, to s přihlašováním s šifrovanou wifi WEPkem byl jen "jednorázový" bug - po restartu telefonu vše funguje
2, na WPA se stále nemůžu připojit
3, Stalo se mi, že se mi nikdo nemohl dovolat - vyzvánělo mu to, ale u mě se nic neukazovalo. Smsky fungovali dobře. Opět pomohlo vypnout a zapnout telefon
4, Když se připojim na wifi, tak se mi vždycky např po 3-5 minutách odpojí a musím se znovu připojovat
5, Má N8 nějakou správu hesel od wifi? Jak se mi častokrát odpojuje wifina, tak to chce cca každé třetí připojení znovu zadat klíč.
6, Jak dlouho Vám trvá, než Vás najde gps při navigaci v offline modu bez a-gps a za jak dlouho si vas najde gps v online modu s a-gps?
7, Dají se někde stáhnout jiné (větší) klávesnice pro N8? S psaním na obrazovce mám stále problém.
Díky těm, kteří se mi pokusí pomoc