Nokia C5-03

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 24. 7. 2011 12:06

Antivirus není potřeba, je potřeba zdravej rozum a ten snad máš, pokud ne, v Ovi storu je momentálně vyprodaný.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod renny7046 9. 8. 2011 14:39

Měla bych takovej menší dotaz jak je na tom displej s porovnáním C6-00 tu si mužu ošahat ale k tomuhle se bohužel nedostanu. A popř jestli ho máte někdo z tmobilu jak moc je zahňácanej těma jejich hovadinama. Dík moc za odpovedi
renny7046
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 8. 2011 16:41

Displej mají oba telefony stejný. T-Mobile si telefony customizuje celkem dost - přidá vlastní logo na tělo telefonu, vlastní grafické schéma, vlastní složku se službami do hlavního menu. Na druhou stranu není funkčnost samotného telefonu nijak zvlášť omezena. Té cusotmizace se dá zbavit, ale jde o neautorizovaný zákrok.

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 9. 8. 2011 16:56

Uvítal bych možnost trvale se zbavit všeho co je spojeno se sociálními sítěmi. A rovnou by se to mělo výrobcům zakázat do mobilů cpát. Kdo by to chtěl, holt by si to sám doinstaloval. Ale natvrdo to do telefonu cpát je svinstvo. Platí to pro všecky OS.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 8. 2011 17:48

Domnívám se, že ten telefon nenutí nikoho, aby jakoukoli formu sociálního síťování používal. :-)

Odeslat příspěvekod renny7046 9. 8. 2011 17:51

Tak s tím displejem to je super. Mobil není pro mě ale pro máti ta se v Téčku vidá :mrgreen: a já to snad přežiju když do toho budu šťourat a ze začátku docela dost

Ještě bych měla dotaz mě to nikdy nenapadlo hledat ale dnes na mě vybalila jestli se dá na tenhle telefon dát něco ve stylu timescape (doufám je to napsaný správně ale mělo by to být to co je SE a jak tam rootují ty fotky)

Dík moc za help
renny7046
Junior

Odeslat příspěvekod Petr133 10. 8. 2011 16:04

tak sem se dival že na nokia.cz a je pripravena nova aktualizace sw s těmito změnami :

Nejnovější verze softwaru pro přístroj Nokia C5-03 je 20.0.024
•Nová, rychlejší verze webového prohlížeče včetně hledání na webu z pole pro webovou adresu a podpory více oken
•V textových a multimediálních zprávách lze používat emotikony
•Sada Quickoffice
•Nové verze aplikací Mapy a Ovi Obchod
•Lepší funkčnost a výkon
•Byla odebrána aplikace Kontakty Ovi

že by už šly smajlíci?? :-)
už ste to někdo aktualizoval a jak to šlape?
díky za info
Petr133
Junior

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 10. 8. 2011 17:04

Majkl píše:Domnívám se, že ten telefon nenutí nikoho, aby jakoukoli formu sociálního síťování používal. :-)

To jistě ne, ale zabírá to v romkách telefonů zbytečně místo. Tohle kdyby dělal MS ve Windowsu, tak by ho soudy roznesly že.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 8. 2011 22:09

Petr133 píše:že by už šly smajlíci?? :-)

Sice se dají používat jen v editoru zpráv, ale každopádně tam jsou - viz video.

http://www.youtube.com/watch?v=gi4ny4Cb2hI

-- stř 10. srp 2011 23:11:30 --

čurila plenkovič píše:To jistě ne, ale zabírá to v romkách telefonů zbytečně místo. Tohle kdyby dělal MS ve Windowsu, tak by ho soudy roznesly že.

Symbian je už z výroby plný různých aplikací a určitě zdaleka ne každý uživatel využije všechny. Takhle bychom mohli řešit jakoukoli jednotlivě a bavit se o tom, že zabírá místo. Zrovna sociální sítě jsou přitom aplikací volitelnou, tzn. lze je odinstalovat, když o ně uživatel nestojí.

Odeslat příspěvekod Thomas137137 14. 8. 2011 14:49

Dobrý den, měl bych takový dotaz na nokiu C5-03. Mám ji 2. den a již od prvního zapnutí mi stále na ní tak zvláštně problikává display. (neco jako když se dříve rušil signál na starých televizích) nevíte někdo co by s tím mohlo být nebo co s tím mám udělat? Děkuju za každou odpověd.
Thomas137137
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m_tsch 15. 8. 2011 14:02

Asi spíš obecnej dotaz, ale dám ho sem. Nahrál jsem si do telefonu pár fotek ve složce. Umístil jsem je na paměťovou kartu do složky obrázky. Potom jsem je chtěl otevřít přes galerie :arrow: obrázky a videa. Tam jsou ale fotky smíchané s dalšími. Jde nějak docílit toho, aby byly v původní složce?
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 8. 2011 14:06

To už tak dělá léta..
Zkus tuším Resco Photo Viewer http://store.ovi.com/search?q=resco
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Deleted user 15. 8. 2011 14:39

Podle mého je nejjednodušší s touto vlastností počítat od začátku, ignorovat adresářové struktury (tzn. ukládat vše jen do předpřipravených složek) a místo toho si v galerii vytvářet namísto složek fotoalba.

Odeslat příspěvekod m_tsch 15. 8. 2011 17:14

To úplně nechápu :-[
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr133 16. 8. 2011 05:26

Chtel bych se zeptat, kdyz vam prijde sms zobrazi se na displeji 1 prijata zprava a nebo je tam zobrazeno i od koho je?
Nebo se to da pripadne vypnout aby se hned nezobrazilo od koho je?
Diky
Petr133
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka