Nokia C5-03

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod k0n0p 31. 3. 2012 21:29

Ascaso píše:C5-03 - pomalý, uživatelsky nepříjemný, nelogické ovládání, nemožnost vypnout budík při zamknutým displayi nechápu, sem tam si klidně spadne opera, spoušť fotoaparátu pouze na displayi, fotky šíleně mizerný...

A teď poslední pecička: jedu autem, naviguju, nabíjím přes usb. po zastavení a vypnutí navi a nabíjení se telefon kousne, všelijak zabliká a chcípne. po znovu zapnutí zmizí nastavené motivy, tapeta...

Telefon Nokia je to můj první a poslední. Snad vyjde reklamace a já se ho zbavím

žena ho má a je spokojená. Jak říkal seterwohipikule, odsoudit značku po jednom pokusu je škoda. Nokii má v kapsách polovina světa, takže asi zas tak špatná nebude.
Siemens S25 -> Nokia 6120 -> SE k700i -> Nokia 6300 -> Nokia 701 -> Samsung Galaxy J5(2016) Duos
Canon 350D -> Canon EOS 700D
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod Ascaso 31. 3. 2012 23:35

sorry, ale v dobe kdy sem ho kupoval, nebyla spatna recenze... Neni to tak dlouho, co sef nokie priznal, ze zaspali dobu... Bohuzel sem mel tu cest overit si jeho zjisteni... Mel sem tu cest s nokii 3210... Super.... Smutny je, ze nejsem sam, s podobnymi problemy a nezalezi na typu nokie... A tvrzeni o tom, co ma zbytrk sveta v kapse, je hodne zcestne... Zbytek sveta ma uplne jiny zbozi. Sme porad vychodni evropa...
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 1. 4. 2012 09:57

A to jsi vyhrabal kde? Evropa už dlouho není největší trh s mobilními telefony. Dělit ji navíc na východní a západní je nesmyslné, protože se od sebe v podstatě neliší. Čína i Indie překonává Evropu v prodejních číslech poměrně o dost a Nokia je pořád největším výrobcem mobilních telefonů.
Hodně věcí jsi si mohl ověřit i bez negativních recenzí, protože ten samý systém měli předtím i jiné stroje. Videorecenzí na internetu je taky dost a ty jsou hlavně proto, aby člověk viděl reakce telefonu, takže není potřeba v nich čeština.

Tvrzení, že podobné problémy mají všechny Nokie bez ohledu na typ je snad největší zhovadilost co jsem kdy slyšel. :roll:
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Ascaso 1. 4. 2012 12:33

jsi hodně naivní, že? Ale věř si čemu chceš, budeš mít snadnější žití... Začíná to žrádlem a přes oblečení to jde k elektronice...

"Tvrzení, že podobné problémy mají všechny Nokie bez ohledu na typ je snad největší zhovadilost co jsem kdy slyšel." - Nauč se číst, nemluvil sem o VŠECH, ale o tom, že sem se s podobnými problémy setkal i u jiných nokií...

Ty věci, které mi vadí, prostě popsány nebyly. A taky nemám čas trávit mládí u PC a sledovat kdejakej reklamní žblebt. Je taky dost málo lidí, kteří přiznají, že koupili šmejd....
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 1. 4. 2012 13:13

Nepleť sem jídlo nebo hadry, protože těch se prodají miliony a ne tisíce jak telefonů. Zavádět samostatnou linku, výstupní kvalitu a mít oddělené sklady se při tomhle množství nevyplatí.

Smutny je, ze nejsem sam, s podobnymi problemy a nezalezi na typu nokie

Ať to čtu jak to čtu, tak to jak mi to vysvětluješ z toho vyčíst nejde.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 4. 2012 13:29

k0n0p píše: Jak říkal seterwohipikule, odsoudit značku po jednom pokusu je škoda. Nokii má v kapsách polovina světa, takže asi zas tak špatná nebude.

Nesouhlasím :D Klidně budu ostřejší, žádná škoda, ale je to dokonce velká konina, takhle odsoudit značku po jedné zkušenosti 8-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ascaso 1. 4. 2012 13:57

To by ses divil, co se vyplatí a jaký rozdíly v kvalitě sou. Třeba po nějaký praxi pochopíš... Dělám kontrolora v jedné celosvětové firmě... Rozdíly v tolerancích na stejných funkčních rozměrech pro různý trhy sou někdy hodně zajímavý...

Prostě sem se mohl setkat se třemi typy Nokie, které mají stejný, nebo podobný problém jako já. Nebo s 10, 15,.... to je jedno s kolika, ale nikde sem nenapsal, že VŠECHNY, jak mi podsouváš...
Možná to je blbost, takhle odsoudit značku, ale vždy to můžu vzít zpět. V blízký době to ale nebude, je čas zkusit konkurenci.
Ze svýho okolí vím, že nejsem sám, kdo na Nokii zanevřel
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod k0n0p 1. 4. 2012 22:25

Myslim, že bylo řečeno dost a zbytečně vyplýtváno mnoho energie.
Vraťme se prosím k věcné diskuzi, ať se v tomhle vlákně dá ještě něco najít.
Siemens S25 -> Nokia 6120 -> SE k700i -> Nokia 6300 -> Nokia 701 -> Samsung Galaxy J5(2016) Duos
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod k0n0p 3. 5. 2012 22:49

Ahoj,

Shánim osvědčené zamykání displaye během hovoru.
Nějaké typy ???
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod Kolousek001 4. 5. 2012 20:05

Zdravím potřebuju poradit, něco sem tu už četl ale nějak sem to asi nepochopil....

Můj problém je z navigací a to v tom že má být zdarma a bez přístupu na internet, ale já kdykoliv kliknu na navigaci a ta se zapne byť jen do hlavního menu, tak se to nějak k internetu připojit musí, protože mi hned příde SMS od operátora, že sem se připojil k netu... Jak to vypnout aby toto nedělalo? stačí to klidně omylem zapnout ty mapy a 15Kč je v háji...

A ještě jednu věc potřebuju, nevím jak se zadávají do mapy přesné GPS souřadnice aby mě to někam dovedlo, asi sem blbej ale nemůžu to najít... začal sem hrát Geocaching a logicky sem na tomhle docela závislej :)

Edit: Tak se omlouvám, ale trochu sem tu podrobně zapátral a už sem o asi všechno našel, ono se to docela blbě hledá v tom telefonu :/
Kolousek001
Junior

Odeslat příspěvekod kulda.cz 5. 5. 2012 16:08

ahoj mám takový problém kde se na tomhle mobilu nastavuje ukládání na paměťovou kartu?
kulda.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kolousek001 14. 5. 2012 15:29

Tak tu navigaci se mi povedlo už od internetu odpojit, ale bylo to peklo, snad 5 různejch věcí po celým nastavení telefonu sem musel povypínat... demence prostě to takle nastavit od výroby...

Ale mám problém že furt se to nějak připojuje k netu, dnes sem na mapy nelezl a najednou mi příde SMS , že mi bylo za data internet strženo 15 Kč. Někde sem slyšel že se snad telefon sám připojuje k internetu občas a hledá aktualizace, je to možný a jak to vypnout? Dyť tohle je příšernost!
Kolousek001
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 5. 2012 18:29

kulda: myslis priate subory cez BT?
Menu/spravy/volby/nastavenia/ine/pouzita pamat/

Kolousek001 vypnutie internetu pozri
viewtopic.php?f=6&t=1120336
viewtopic.php?p=7275708#p7275708
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kolousek001 14. 5. 2012 21:07

To s tou navigací sem povypínal všechno a na navigaci to asi funguje...

To s tím internetem sem moc nepochopil, tak sem vlezl do - Nastavení - Připojení - Cíle - Internet - O2 internet a je tam "vyžadovat heslo", tak sem to schválně změnil na "Ano" tak třeba když se to bude chtít připojit tak ho to po mě bude chtít a aspoň tak zjistím kdy se to děje... Jinak to uplný vypnutí tam je že změním název přístupového bodu? je tam teď "internet" takže to změnit na cokoliv a prostě se to nepřipojí? nějak sem to nepochopil... a kdybych net náhodou někdy chtěl tak to musím dát asi do původního stavu...
Kolousek001
Junior

Odeslat příspěvekod k0n0p 15. 5. 2012 22:28

k0n0p píše:Ahoj,

Shánim osvědčené zamykání displaye během hovoru.
Nějaké typy ???

Zkouším se zeptat podruhé. Žena má tento telefon a stává se jí, že si semtam na něco máčkne a hovor přeruší. Nejčastěji, když jí chci něco vysvětlit, takže jistě chápete, jak moc je pro mně tato aplikace důležitá! :))
k0n0p
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka