Nokia C5-03

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 16. 5. 2012 05:51

k0n0p: c5-03 asi nema proximity senzor(nezhasina displej pri prilozeni telefonu k uchu), takze sa aplikcia pocket lock neda pouzit.
Zamykat sa da len blokovacim tlacidlom.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pear2 16. 5. 2012 08:03

k0n0p píše:Zkouším se zeptat podruhé. Žena má tento telefon a stává se jí, že si semtam na něco máčkne a hovor přeruší. Nejčastěji, když jí chci něco vysvětlit, takže jistě chápete, jak moc je pro mně tato aplikace důležitá! :))

Ak sa to stáva najčastejšie, keď jej chceš niečo vysvetliť, neviem či to bude telefónom ;-)
Ale v prípade, že áno môžeš vyskúšať jednu s týchto app (na C5-03 by mali fungovať a sú za pár korún):
http://store.ovi.com/content/255010
http://store.ovi.com/content/144112
Nikdy nediskutuj s hlupákom. Najprv Ťa stiahne na jeho úroveň... a potom Ťa porazí svojimi skúsenosťami
Pear2
Junior

Odeslat příspěvekod silvion 1. 7. 2012 22:15

Poradíte mi prosím, jak označit na tomto mobilu více zpráv najednou a vymazat je? V návodu jsem to nenašla. Děkuju mockrát:)
silvion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod B36 7. 8. 2012 08:40

GF si koupila tento tel. a na hlavni obrazovce ji neustale prekazi cerny prouzek, ktery slouzi k vyhledavani Wi-fi siti, ktere nebude pouzivat. Prolezl jsem kde co, a nedokazu to odstranit. Jedine reseni je nastavit hlavni obr. tak, aby byly nahore ty 4 ikony rychleho spusteni, ale to ji nevyhovuje, takze by me zajimalo, jestli jde ten pruh nejak deaktivovat, kdyz ma to usporadani: dole ta obdelnikova tlacitka Telefon a Kontakty, nad tim 4 ikony rychlych voleb a pak uz by chtela cistou obrazovku. Dik za radu
B36
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 8. 2012 17:37

silvion píše:Poradíte mi prosím, jak označit na tomto mobilu více zpráv najednou a vymazat je? V návodu jsem to nenašla. Děkuju mockrát:)

ked si v ponuke priate sprvy, klikni volby/oznacit/oznacit vsetky
a ked je medzi nimi nejaka co chces nechat, tak voby/odznacit/odznacit
Neviem ako to funguje na tychto bezklavesnicovych telefonoch.
Na n97 mini staci podrzat shift, na inych starsich symbianoch mriezku a posuvat kurzorom alebo potvrdzovacim.
Text sms sa da oznacit podrzanim na texte aj bez shift. Ja nemam cisto bezdotykovy mobil.
Skusal som miesto shift drzat hlasitost, alebo fotak a potvrdzovat sms. Mne to nefungovalo. Ani dlhe kliknutie, posuvanie, dvojklik,trojklik na sms nefungovalo na oznacenie.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Maries 7. 8. 2012 20:34

B36 - v nastaveni wifi by melo byt zrusit automaticke vyhledavani siti. Zkus to vypnout. Popr by tam mela byt nekde moznost nastavit co se ma na te hlavni obrazovce zobrazovat. Telefon nemam, ale vim ze pred rokem jsem se o to same pokousela na kamaradcine c5.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod B36 8. 8. 2012 07:55

Tu automatiku jsem predtim nasel a vypnul, ovsem bez uspechu. Treba takovy mejl sel z hlavni obrazovky odstranit, ale tohle ani nahodou:( O podrobnejsim nastaveni hlavni obr. samo vim, ale tam to slo udelat akorat tim zpusobem, ktery jsem popisoval, jinak nic:(
B36
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 8. 2012 08:25

B36: ať si gay friend nalistuje manuál, strana 85, Zobrazení ikony při dostupnosti sítě WLAN - ne,
Nastavení, jak často má přístroj hledat dostupné sítě WLAN - ne, nevyhledávat. Nevím, jestl pomůže, žádný symbian už nemám
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mirek29 8. 8. 2012 12:04

B36:nastavení/osobní/dom.obrazovka/motiv domov.obrazovky a zaškrtnout panel zástupců.Jiný způsob nevím.
Mirek29
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dojinek 28. 10. 2012 11:47

Ahoj, chtěla bych změnit barvu spodního krytu. Viděla jsem, že se prodávají náhradní. Máte někdo zkušenost s výměnou nebo musím vyměnit v servisu? Děkuji za rady
dojinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod baraf 3. 11. 2012 12:20

Ahoj, chtěla bych se zeptat....1) stahujete si hry do tohoto mobilu přes ovi obchod?..v pohodě to stáhnu, ale pak když chci hru hrát, tak to po mě chce připojení na net. 2) měl jste někdo problém s připojení wifi? co znamená špatná autentifikace wpa a eap....měla by mi tam naběhnout stránka, abych vyplnila přihlašovací jméno a heslo, ale nenaběhne.
baraf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k0n0p 13. 11. 2012 17:56

Ahoj,

Nevíte, jestli se dá změnit úložiště stahovaných dat přes bluetooth? Nejlépe na kartu, kde je většinou dost místa. Něco okolo 100MB v interní paměti moc neni vzhledem k tomu, že jen 35MB zabírají věci samotného telefonu, pak pár MB smsky.

díky za pomoc
Siemens S25 -> Nokia 6120 -> SE k700i -> Nokia 6300 -> Nokia 701 -> Samsung Galaxy J5(2016) Duos
Canon 350D -> Canon EOS 700D
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 13. 11. 2012 18:06

Pokud si dobře vzpomínám, tak je řešením ukládání zpráv na kartu.

-- 13. 11. 2012 18:09 --

Zprávy>Nastavení>Ostatní
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod k0n0p 17. 11. 2012 00:23

Ještě mám dotaz. Nevíte, jak se dostat na data, který jsou v paměti telefonu ? Když mrknu přes standartní prohledávače, tak tam je cca 2MB dat. Když ale mrknu na detaily interní paměti přímo v mobilu, ukazuje to tam, že je tam 73MB využité paměti, 25MB zpráv atd. Navíc, kromě zpráv, který mohu maximálně tak smazat, se na víc jak 25MB volný paměti nedostanu.
Nemáte někdo radu ?

to Naecken: dobrá rada, ale zas bych radši nechal tyhle systémový věci (zprávy) v paměti telefonu. Takhleto bude všechny zprávy ukládat na kartu a to se mi moc nechce.
Siemens S25 -> Nokia 6120 -> SE k700i -> Nokia 6300 -> Nokia 701 -> Samsung Galaxy J5(2016) Duos
Canon 350D -> Canon EOS 700D
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod Meridan 29. 11. 2012 10:07

Dobrý den,
mám problém s Nokií C5-03. Mám nastaveno stahování pošty ze schránky Centrum.cz. Ikdyž nemám ani jednu textovou zprávu v telefonu (vymazáno), hlásí mi telefon neustále nedostatek paměti a nepustí mě ani zapnout webový prohlížeč právě kvůli nedostatku paměti. Čím by to mohlo být a jak to napravit?
Díky
Meridan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka