Nokia C5-03

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 22. 5. 2011 17:36

Twisster neviem ci to pojde aj na c5 takto. Na E5 a E52 je to takto.
skus:
Ovlád.panel/Nastavenia/Všeobecné/Personalizácia/Pohotovostný režim/Téma hlavného displeja
alebo
Menu/Ovládací panel/Režimy/Aplikacie dom.obrazovky a zruš o WLAN.
je aj patch na twelefony ktore to nedokazu, ale nato treba hack telefonu.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michvot 25. 5. 2011 14:24

Prosím o radu:

Táta (důchodce) si koupil Nokii C5-03, ovšem po aktualizaci software se odstranila z telefonu čeština. Zjistil jsem, že telefon nebyl určen pro prodej v ČR a proto ten problém. Zkoušel jsem (i když telefony nejsou můj obor) změnit Product Code nebo tak něco, ale nějak mi ty software co jsem vygooglil nejdou do hlavy. Zná někdo způsob jak přehrát firmware zpět tak aby fungovala opět čeština? Díky, jsem tady po letech tak snad někdo pomůže
michvot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 5. 2011 14:55

Nahraj neupraveny firmware cez phoenix

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michvot 25. 5. 2011 17:09

ale kde ten neupravený firmware najdu?
michvot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 5. 2011 19:11

Pozri na blue-nokia.com
potom klikni blue nokia/bb5 support/c5-03 a vyber euro najnovsi alebo minimalne rovnaky ako mas teraz. Nizsi nie.

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michvot 26. 5. 2011 10:06

díky za radu, ale je nějaký co tam jsou na výběr EURO? - Jsou tam tyto -
C5-03 (RM-697) Major 11.0.024 v5 (APAC) Download
C5-03 (RM-697) Major 11.0.024 v5 (CHINA) Download
C5-03 (RM-697) Major 11.0.024 v5 (EMEA) Download
C5-03 (RM-697) Major 11.0.024 v5 (MENA) Download

jo a na telefonu mám verzi 12
michvot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 26. 5. 2011 10:12

EMEA = Europe, the Middle East and Africa.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Metalistic 6. 6. 2011 16:37

zdravím,
sestra má nový mobil( tuhle Nokii :D ), problém nastal v GPS. Bratr dvakrát spustil GPS, připojilo se to na net a sežralo to prachy ( NAVIGACE ZDARMA !! :) ). Když jsem se podíval do Mapy - Nastavení - Internet - Připojení bylo ONLINE, tady byl problém ? Chci normálně vyhledávání přes satelit :). Raději se zeptám, aby to nežralo pořád peníze a nevěděl jsem si rady.
Díky za odpověď
Metalistic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2011 16:42

Navigace je zdarma. Nahraj mapy a vypni asistovanou gps, ta si pár kilobajtů vezme. No a pokud nemá datový paušál, operátor strhne peníze, logické
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mirek.bruna 6. 6. 2011 17:10

Ja sem zatim spokojen. Jen nevim kde nastavit hlasitost upozorneni v kalendari. nael jsem jen jaky ton to ma byt ale je to hrozne potichu...nevim co s tim je to dost na prd
mirek.bruna
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 6. 6. 2011 20:27

Metalistic píše:zdravím,
sestra má nový mobil( tuhle Nokii :D ), problém nastal v GPS. Bratr dvakrát spustil GPS, připojilo se to na net a sežralo to prachy ( NAVIGACE ZDARMA !! :) ). Když jsem se podíval do Mapy - Nastavení - Internet - Připojení bylo ONLINE, tady byl problém ? Chci normálně vyhledávání přes satelit :). Raději se zeptám, aby to nežralo pořád peníze a nevěděl jsem si rady.
Díky za odpověď

nastavit internet v navigcii Offline zamedzi nacitavanie mapovych podkladov z netu. Treba este vypnut agps. Ale po spusteni bude treba dlhsie aj desat minut hladat polohu satelitov.ň
Vsetko o navigacii zdarma tu: viewtopic.php?f=6&t=1120336

mirek.bruna píše:Ja sem zatim spokojen. Jen nevim kde nastavit hlasitost upozorneni v kalendari. nael jsem jen jaky ton to ma byt ale je to hrozne potichu...nevim co s tim je to dost na prd

tak si uprav hlasitost v nejakom editore v pc (napr. mpTrim) a tu pesnicku nastav do kalendara.
Neviem ci to bude mat vpliv. neskusal som ale mozno mas nastavenuv profile maximalnu hlasitost a na zaciatku zvoni aj zvonenie potichu a potom sa zvysi. Skus v profiloch nastavit hlasitost zvoneniá o uroven nizsie. (4)

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mirek.bruna 6. 6. 2011 20:37

hlasitos mam danou na nejvic...a pokud dam tu MP3 na vyzvaneni zvoni normalne ale pokud ji dam do upozorneni na udalost tak to nejde tak nahlas a hraje to potichu.....proto sem hledal nejake nastaveni pro tyto upozorneni ale nic sem nenasel....nechapu to jak to Nokia vymyslela
mirek.bruna
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 6. 2011 20:39

mirek.bruna píše:Ja sem zatim spokojen. Jen nevim kde nastavit hlasitost upozorneni v kalendari. nael jsem jen jaky ton to ma byt ale je to hrozne potichu...nevim co s tim je to dost na prd

Podléhá to centrálnímu nastavení hlasitosti v profilech jako všechny zvuky, vyjma budíku.

Odeslat příspěvekod mirek.bruna 6. 6. 2011 20:43

no pokud je v tehle zatracene nokii jen jedno nastaveni zvuku tak nechapu proc ta sama MP3 hraje pri vzvaneni normalne nahlas a pri zvoleni na upominku v kalendari hraje potichu ze to skoro neni slyset.....nechapu

-- 6. 6. 2011 21:54 --

Kniter píše:
Metalistic píše:zdravím,
Díky za odpověď

nastavit internet v navigcii Offline zamedzi nacitavanie mapovych podkladov z netu. Treba este vypnut agps. Ale po spusteni bude treba dlhsie aj desat minut hladat polohu satelitov.ň
Vsetko o navigacii zdarma tu: viewtopic.php?f=6&t=1120336

v odkazu je vsechno ale jak vypnout AGPS v Nokia C5-03 jsem nenasel.....staci tedy jen dat offline? a znamena to ze telefon nema A-GPS a nemuzu si tedy pomoci bunkama k urceni polohy?
mirek.bruna
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 6. 6. 2011 21:01

aGPS vypnes Menu/nastavenia/telefon/nastavenie aplikacii/urcenie polohy/metody urcenia a vsetko okrem integrovanej zrus.
Alebo Menu/aplikacie/lokalita(alebo podobny nazov aplikacie)/poloha/metody urcenia polohy

Ked das v navigacii offline, tak musis mat nahrate mapy (nie len navigacnu aplikciu). Stiahnes ich cez nokia map loader alebo ovi suite.

Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka