Nokia C5-03

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Drazer 19. 10. 2011 15:25

kdyz mi nekdo vola, tak telefom "rika" kdo mi vola. v nastaveni hovoru jsem nenasel jak toto vypnout. vi nekdo??
Dik

Edit: manzelka to zrovna nasla:) - nepocital jsem s tim, ze toto nastaveni je v profilu - a tudiz v kazdem zvlast se musi nastavovat. zrovna jsdem chtel dotaz smazat .. :) dik za rychle info viz. prispevek podemou
Naposledy upravil Drazer dne 19. 10. 2011 15:33, celkově upraveno 1
Drazer
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 19. 10. 2011 15:30

V aktuálním profilu vypnout položku "Vyslov jméno volajícího".

Odeslat příspěvekod Drazer 24. 10. 2011 18:27

jde nejak nastavit abych videl od koho prisla SMS?? drive nez ji otevru?? vidim hlasku Nova zprava, ale nevidim od koho i pokud jej mam v seznamu
Drazer
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 24. 10. 2011 19:06

Nastavit urcite nie. Len doinstalovat aplikaciu napr best full screen message
http://my-symbian.com/s60v3/software/ap ... =587&faq=1 alebo skus dalsie aplikacie, co mam v zozname
viewtopic.php?f=1903&t=1093900
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MobiLLion 28. 12. 2011 00:02

Zdravím, můžete se mi prosím někdo mrknout, jestli C5-03 zobrazuje čas odeslání u příchozích SMS? Je to v detailech zprávy po jejím otevření. Každá Nokia se totiž chová jinak - některá v detailech zobrazuje skutečný čas odeslání SMS (časové razítko z SMS centra), ale některé modely zobrazí jen čas, kdy byla SMSka přijata na telefon. Díky tomu, kdo mi ověří, jak se chová tady ten model. :-)
MobiLLion
Junior

Odeslat příspěvekod Orseeg 1. 1. 2012 17:49

Dobrý den koupil jsem si Nokii C5-03 na počítač jsem si nainstaloval Nokia Ovi Suite po připojení mobilu s počítačem pomocí USB kabelem se objevil program Nokia Ovi Suite chvíli jsem se učil k čemu je tento program dobrý a po chvíli jsem narazil na aktualizaci softwaru v mobilu, tak jsem ji nainstaloval a mobil se aktualizoval za chvíli se měl mobil restartovat, restartoval se ale všiml jsem si že je mobil v Angličtině. Díval jsem se tedy do nastavení jazyka, ale Čeština ve výběru nebyla. Několikrát jsem zkoušel mobil přeinstalovat. Potřeboval bych poradit, abych ho měl zase v češtině, mám dát mobil reklamovat nebo se to dá nějak stáhnout z internetu nebo jiná možnost? Díky za všechny rady
Orseeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 1. 2012 18:11

Vidíš nahoře nad tímto tématem ten oranžový rámeček?
Obrázek
Vidíme?

Teď k věci.
1. Koupil si telefon, který není určen pro český trh - to není důvod k reklamaci, je velice pravděpodobné, že tě zajímala pouze cena, v tom případě sklízíš plody nižší ceny.
2. Řešením je změnit Product Code na "český" a aktualizovat software telefonu ještě jednou.
3. Postupuj podle tohoto návodu, český Product Code je 059C515.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tezzy 13. 2. 2012 14:32

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak se dají smazat věci tipu Motivy? Nemohu to najít nikde v telefonu a ani když spojím telefon s notebookem. Předem díky moc za reakce. Tezzy
Tezzy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Naecken 13. 2. 2012 14:56

Zkus FExplorer nebo X-Plore. Jinak víc najdeš tady viewtopic.php?f=6&t=1093900
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod k0n0p 14. 2. 2012 23:55

to dejvidek: jak je to s následnou případnou reklamací ?? Chci si pořídit mobil v Německu, jelikož sem často jezdim.
Siemens S25 -> Nokia 6120 -> SE k700i -> Nokia 6300 -> Nokia 701 -> Samsung Galaxy J5(2016) Duos
Canon 350D -> Canon EOS 700D
k0n0p
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 15. 2. 2012 20:27

Pokud budeš mít záruční list od Nokie, nebo třeba německého operátora, nevidím v tom problém.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Terezabr 3. 3. 2012 17:56

Ahoj lidičky, vlastním tento mobilní telefon a jelikož mi moje C5-03 stále zobrazovala hlášku, že paměť je plná, synchronizovala jsem sms zprávy, kontakty, upomínky pomocí OVI Suite a poté obnovila tovární nastavení. Avšak nevím, jak obnovit synchronizované sms apod. Nedala jsem zálohovat a jen jsem synchronizovala. SMS a vše ostatní v OVI suite normílně jsou. Jak je přenést zpět do tel? Obnovit přes nástroje mi to nejde. Děkuji mocinky za rady.
Terezabr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Naecken 3. 3. 2012 18:15

Spáruješ telefon, otevřeš záložku SMS a v levém dolním rohu nad obrázkem telefonu budeš mít SMS aktuálně uložené v telefonu. SMS, které chceš přetáhnout z počítače označíš a přesuneš je do příslušné složky v telefonu (do dolního rohu).
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Ascaso 31. 3. 2012 14:57

C5-03 - pomalý, uživatelsky nepříjemný, nelogické ovládání, nemožnost vypnout budík při zamknutým displayi nechápu, sem tam si klidně spadne opera, spoušť fotoaparátu pouze na displayi, fotky šíleně mizerný...

A teď poslední pecička: jedu autem, naviguju, nabíjím přes usb. po zastavení a vypnutí navi a nabíjení se telefon kousne, všelijak zabliká a chcípne. po znovu zapnutí zmizí nastavené motivy, tapeta...

Telefon Nokia je to můj první a poslední. Snad vyjde reklamace a já se ho zbavím
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 31. 3. 2012 15:01

Ano, to je nejlepší. Neměl jsi štěstí na kus a vybral sis špatný telefon, který ti nevyhovuje, tak odsoudíš celou značku, paráda :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka