Nokia E7 - obecná diskuse, dostupná Belle

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod markuc 10. 1. 2012 12:56

Díky, Pišta, stalo se. V diskuzi jsem pouze zjistil, že nejsem první ... zatím bez odpovědi :'(

Asi nezbude, než naflashovat Belle CZ :D
markuc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pišta_Hufnágl 10. 1. 2012 13:56

Nojo, to jsou ti nedočkavci a šetřílci... :)
Pišta_Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod Pear2 10. 1. 2012 14:36

Pišta_Hufnágl píše:
Kuba-xx píše:jedna se o vysouvaní a zasouvaní.. taky tam mate poškrabané rýhy??

Tohle mi pripomina situaci, kdy mi do ordinace zavolal clovek s dotazem "Nas Alik je nejakej divnej. Co mu je?"
Nemohl bys to nejak specifikovat? Kde mas ryhy? Kde to ma vuli?
Ted jsem dvacet minut vysouval a zasouval klavesnici, a neprisel jsem na misto, kde by mohly vznikat ryhy. Leda po stranach mezerniku jsou takove dve vysoupane dubky, anzto displej ma v tech mistech ze spodu takove minipacicky.

-- 10. 1. 2012 12:18 --

JJ tiež som si povedal, že ten opis je dokonalý :-)
A rovnako som skúšal po prečítaní to posúvanie a tiež nechápem kde tam môže mať ryhy (Aj keď je pravda, že E7-čku nemám extra dlho)
Najlepšie by bolo keby to to bolo odfotené, pretože keď to človek nevidí je ťažké niečo poradiť.
Nikdy nediskutuj s hlupákom. Najprv Ťa stiahne na jeho úroveň... a potom Ťa porazí svojimi skúsenosťami
Pear2
Junior

Odeslat příspěvekod Kuba-xx 10. 1. 2012 17:33

tak dobře. omlouvám se a oprava :-)
mám černou nokie E7
a když se vysune display a je vidět klávesnice a podíváme se na povrch kde je klávesnice.. a teď se pokusím upřesnit.. napočítal jsem jich 6 rýh, dlouhé asi 3mm a široké 1mm. začnu zprava : 1) pravý horní roh pravé šípky... 2) levý, dolní roh pravé šipky... 3) pravý dolní roh mezerníku..4) levý dolní roh mezerníku... 5) pravý dolní roh " žluté šipky "... 6) levý horní roh " žluté šipky "

tak snad jsem si nespletl pravou a levou a rohy tlačítek...
už víte co myslím?
kdybych měl přístup k něčemu co fotí s makrem pošlu fotku

jo a tu vůli
vysuneme-li display... uchopíme část displaye pravou rukou ukazovaček horní strana a palec k směru klávesnici z boku a mírně vrátíme display jakoby na zavírání a ( teď jak to popsat ) teď když to já držím tak to v té pravé ruce, 2 prstama tak se mi to vyklá. a je tam cítit ta vůle..

lepší popis nebo ještě horší?
Kuba-xx
Junior

Odeslat příspěvekod -Vojtěch- 10. 1. 2012 18:23

Když tu řešíte ty "rýhy" taky je tam mám taky, asi už tak měsíc co jsem to zpozoroval a přesně tak jak popsal Kuba-xx. Můžu to zkusit vyfotit jestli to půjde a jestli to někdo chce vidět.
-Vojtěch-
Junior

Odeslat příspěvekod Pišta_Hufnágl 10. 1. 2012 21:02

kuba-xx: Jo tyhle "rýhy"... :) Tak to nejsou rýhy, to je to ošoupání od paciček, o kterém jsem mluvil. Mrkni na ten displej odspodu.

Mimochodem, ty jsi snad z Pobřeží slonoviny...: "vysuneme-li display... uchopíme část displaye pravou rukou ukazovaček horní strana a palec k směru klávesnici z boku a mírně vrátíme display jakoby na zavírání a ( teď jak to popsat ) teď když to já držím tak to v té pravé ruce, 2 prstama tak se mi to vyklá. a je tam cítit ta vůle.." - TOHLE NENÍ ČESKY!!!!
Pišta_Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod Pišta_Hufnágl 11. 1. 2012 20:08

Tumáte fotku. (nechtělo se mi nastavovat světlo, je to vidět i tak)

Obrázek
Pišta_Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 11. 1. 2012 22:07

Mám je tam také a přiznám se, že ji nezavírám jednou rukou a snažím se s ní manipulovat opatrně. Naštěstí mě osobně to moc netrápí.
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 13. 1. 2012 05:27

markuc píše: Podotýkám, že teflon není z české distribuce :pozor

Vždyť víš že se jedná o šedivku tak čemu se divíš :roll: viewtopic.php?f=1903&t=1105653
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkonos 13. 1. 2012 08:23

Zase tak špatný ten telefon nebude. Venku má celkem dobré hodnocení. http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-E7-Review_id2677
Jirkonos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pišta_Hufnágl 13. 1. 2012 12:01

On žádný současný telefon nejde, dle mého, označit za "špatný" paušálně. Vyzkoušel jsem Milestone, HTC, jáTelefon, Samsung - a všechny byly oproti E7 špatné. Ale PRO MĚ. Půjčovali jsme si to ale vzájemně s lidma, pro které byl zase nejvhodnější ten přístroj, co si vybrali. A shodli jsme se, že veškerý extremismus typu "Jedině Nokia (ajfoun, HTC etc...) je hovadnost. Člověk s mozkem bude přeci schopen vybrat si to, co nejlépe splní jeho požadavky...
Pišta_Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod Auto1 19. 1. 2012 09:25

Já tam mám snad půl roku šest rýh a je dobře,že konečně ty dosedací plochy vymysleli takto,protože u E90 tyhle plochy nebyly,a vrchní kryt pak brousil klávesy,zejména mezerník si vzpomínám.
V příští verzi by ony dosedací plochy měli konstruktéři vymyslet po obvodu,kde by zespod byla nepoškrábatelná plocha,třeba silikonový nebo gumový rámeček...
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod Pišta_Hufnágl 19. 1. 2012 14:28

Nokia Suite se včera přihlásila s aktualizací 3.3.86, tak snad už je Bella za dveřma :)
Pišta_Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod kiki0 21. 1. 2012 12:28

ma nokia e7 gorilla glass sklicko ?
Nokia E7 Silver with Symbian Belle
Future : Nokia N9 Black 16GB
kiki0
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 1. 2012 12:32

Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN