Nokia E6: dotykový displej v klasické konstrukci s QWERTY

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marcello 27. 5. 2011 12:14

borland ty si taky optimista? Ja neviem, ked GBR konec juna (a kto vie ci vobec?) tak u nas august ako vysity.
Ale ta cierny vyzera bohovsky. 8-)
Naposledy upravil marcello dne 27. 5. 2011 16:07, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod borland 27. 5. 2011 14:13

GBR koniec júNa, nie júla.
Aj mne sa páči čierna, ale ako som pozeral kvantum videí, systém mi príde pomalý. Aj pri prechode medzi obrazovkami, aj vstupe do menu sa čaká. Jasne, hodnotiť z videa by sa nemalo, uvdíme, aká bude realita. Momentálne mi E5 plne vyhovuje, 180€ a 400€ je rozdiel viac ako markantný.
borland
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 27. 5. 2011 16:11

Edit - jasne ze som myslel JUN

a myslis ze ma vyznam este ist do E5 - teraz, uz si chcem kupit novu hracku a to cakanie na E6 ma ubíja. NA ciernej E5 mi vadi tak viditelny stredny pas, co na bielej tak nie je vidno. Ale zase to sa neodvazim ako chlap vobec o tom uvazovat ako by to u chlapa vyzeralo - biela. Preto aj E6 jednoznacne cierna - apson tam nie je vidno zase tu velku bradu
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod borland 28. 5. 2011 16:20

Vkus je subjektivna vec. Ak ti vadi biela farba a zda sa ti zenska, nekupuj. Ja s tym nemam problem, podla mna ide o jeden z najkrajsich telefonov prave v bielej farbe. A ci sa hodi k chlapovi, z toho som davno vyrastol. Pokial nejde o ruzovu farbu s kvetinkami, nemam co riesit.

Od E6 som upustil nie kvoli cakaniu, ale kvoli cudnemu spravaniu sa Anny. Ved je to pomale!
borland
Junior

Odeslat příspěvekod hadasek 31. 5. 2011 11:03

Tak už se začne prodávat.
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/noki ... ic/sc-4-a-
1316410/default.aspx
Samsung Galaxy S4 - White
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod code 3. 6. 2011 08:28

Recenze před-produkčního vzorku - http://www.techradar.com/news/phone-and ... iew-942629
code
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 6. 6. 2011 09:36

dneska se mi dostala do ruky E6ka v bílém provedení s nefinální verzí FW (021.014, Symbian Anna), a v první řadě musím vyzdvihnout přìkladné dílenské zpracování, telefon je absolutně pevný, vše bezchybně slícováno, dotyk v pohodě, i na tom menším displeji se to dá, telefon je poměrně rychlý, občasné kratší záseky bych přisuzoval i nefinální verzi FW; v každém případě oceňuji posuvný zámek klávesnice na pravém boku přístroje, 3.5mm jack ve středu horní hrany, naopak jsem poměrně překvapen tím, ze jako primární nabíjecí konektor zde neslouží microUSB, které je nalevo nahoře chráněno krytkou, ale klasický 2mm Nokia nabíjecí konektor...
každopádně první dojem skvělý, uvidíme, jak to bude vypadat s finálním FW.. ;)
IMG-20110606-00169.jpg
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hadasek 6. 6. 2011 09:46

Tak současné použití nabíječky 2mm a microUSB je jedině dobře. Nabíječek je totiž všude mraky a s cestovní nabíječkou mám třeba E66 nabitou za 45 minut...
Samsung Galaxy S4 - White
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 6. 6. 2011 09:51

jasně, to nezpochybňuju, uvítal bych taky oboje, ale tady je microUSB primárně na data, na nabíjení spíše jako nouzovka, to mi přišlo divný, když Nokia už skoro dva roky zpátky proklamovala, že to je pro ní jedna z priorit... :)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marcello 6. 6. 2011 10:49

ja tiež oceňujem 2mm jack na nabíjanie, predsa len je to menšie, keď to mám v aute.
Mimochodom ten 2mm jack je dole alebo hore? Dole je pre použitie v aute fajn, keď ale hore ako napr. u E5 to už tak fajn nie je.

Edit: tak je dole -paráda. :-D

A aký si mal dojem z displeja?
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 6. 6. 2011 11:36

marcello: displej nemá absolutně chybu, velice jemný, skvělé pozorovací úhly, na dotek velmi citlivý a přesný, k němu nemám nejmenší výhrady, po displeji v E72 jednoznačně posun vpřed správným směrem, ale po zkušenostech s BB Torch bych se nebránil nárůstu rozměru tak na 3 palce.. ;)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marcello 6. 6. 2011 18:26

moja reč, tiež by som rád aspoň tých 2,8 palca čo bude mať BB9900 bold.....alebo aspoň 2,6. ala N95
Dik
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod code 7. 6. 2011 11:37

S tím displejem to říkám pořád - zlatá E61, která měla displej 2,9 palců. Nechápu ten krok zpátky, že ten displej zmenšili.

Zajimavé srovnání paramaterů, hlavně se podívejte na displej:

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... =1#fld3324
code
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 7. 6. 2011 15:54

nasiel som jedno video, skoda, ze tak utrzkovito ukazuju to prostredie, asi chcu len tak namlsat zaujemcov, ale i tak to staci na vytvorenie si lepsieho obrazu o Anne na E6-tke.
Code - v uvode videa trocha historie.
Inak ak dobre vidim tak do balenia nedavaju obal, co bolo zvykom u Eseries.

http://www.youtube.com/watch?v=VEfCnHQs ... rofilepage
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod huncut 8. 6. 2011 17:13

Vypadá opravdu parádně. Jsem zvědavý hlavně na použité materiály a reálnou výdrž.

Jinak já jsem naopak s malým displejem spokojený. Měl jsem i E61, ale už to bylo moc velký. Menší displej mě moc neomezuje a jsem rád že sebou netahám takovou cihlu :)
huncut
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka