Nokia E71 - Nefunkcni polozka "Internet" u map

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tejvl 13. 4. 2011 01:02

Poradte mi nekdo prosim, nebo ten smejd vyhodim z okna. V GPS - mapy - volby je polozka internet, kde by se mela dat nastavit moznost automaticky nehrabat data z netu, jenze kdyz chci do teto polozky vstoupit tak se hov*o ukaze a hodi me to zpet do sekce Mapy. Reinstal map bych rekl ze nepomuze, bo tam polozka tam je i kdyz tam mapy nahrane nemam. Jak prosim vypnout automaticke hrabani dat pri pouziti GPS, ADATA mam vypnute, pristupovy pro nokia mapovy server nemam nadefinovany ale porad me to pri pouziti GPS hrabe na data. Diky.
Tejvl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 4. 2011 06:48

Nezmiňuješ, jakou verzi Map máš v telefonu aktuálně. I výrobcem předehrané programy lze ale separátně upgradovat na vyšší úroveň. Našel bych si nejnovější verzi např. na store.ovi.com a ten upgrade provedl.

Odeslat příspěvekod Tejvl 13. 4. 2011 08:32

Verze 0.1.23.112

-- 13. 4. 2011 08:46 --

Mapy preinstalovany a porad ten samy problem :( Nokia si zaslouzi zkrachovat. Vsak ono to uz dlouho trvat nebude :tleskani
Tejvl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 4. 2011 10:43

Zaběhni ještě do Nástroje > Nastavení > Obecné > Poloha > Metody polohy a ověř, že je vypnuté Asistované GPS. To si taky bere info z internetu.

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 4. 2011 19:05

Řešení.
1. Zálohovat telefon.
2. Reset do továrního nastavení, případně přehrání nejnovějším firmwarem přes Phoenix.
3. Instalace nejnovější verze Ovi Maps pomocí Ovi Suite.
4. Vypnutí přístupu k netu podle tohoto návodu.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tejvl 17. 4. 2011 14:09

Majkl píše:Zaběhni ještě do Nástroje > Nastavení > Obecné > Poloha > Metody polohy a ověř, že je vypnuté Asistované GPS. To si taky bere info z internetu.

Samozrejme

Diky dejvidku, toho jsem se bal, ale co mi zbyva :/
Tejvl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tejvl 27. 4. 2011 21:26

Nainstalovan novy firmware (ne pres Phoenix) a uz to slape. Zaloha, obnova instalace probehla celkem hladce. Vsem diky.
Tejvl
Kolemjdoucí