od crineska 21. 5. 2011 12:05
Hm, a do prodeje pude v polovici júna 2012, známe... se o tom zas bude půl roku jen kdákat, než to pude do prodeje... chtěla jsem si k Vánocům koupit E7 - jednak se mi líbí vzhled, jednak klávesnice a velký displej a cena už by byla přijatelná... u foťáku jsem si řekla, že to oželim, mám tablet, se kterým bych mohla pohotovostně fotit nějaké dokumenty... pak přišla reklama na N950 a uchvátila mne... samozřejmě musim ještě odzkoušet meego než se definitivně rozhodnu, chtěla jsem se vrátit k Symbianu, je to prostě telefon na telefonní funkce, což já potřebuju... ale jestli to s prodejem bude jako s E7, že se představila loni a do prodeje šla před měsícem a půl, tak fakt nevim... všeobecně mě štve, že chce Nokia poslat Symbian do kytek... proč proboha? co já si pak jako budu kupovat v budoucnu? WP7, jehož prostřední nechápu? Android, kterej je momentálně koncipovanej jak nákaza všech ovcí (userů), všichni ho vychvalujou do nebes jak kdyby jim stříkli nějakou injekci... neřikam, že je špatnej, ale telefon ne-e... no Iphona nechci a BB neznam... fakt spějem opět do ...
Nokia 3410/3100/6681/N80/N95/SG i8910/N900/SE Xperia X10/E7