Nokia 700 – k dispozici Belle FP2 (říjen 2012)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 18. 9. 2011 19:20

Nokia 700 už se stejně jako Nokia 701 chystá do obchodů a dorazit by měla už za pár dní. Dost spekulací a zkušenostmi nepodložených informací, je na čase začít s věcnou diskusí.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 20. 9. 2011 22:20

Tak dneska telefon dorazil, můžete nakupovat třeba ve značkovém eshopu, vyjde okolo osmi tisíc.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod indian79 23. 9. 2011 19:56

Mate ji uz nekdo? Funguje na ni Nokia Sleeping Screen a Nokia Situations? 8tis se mi zda docela dost, v porovnani s konkurenci,ale uvazuji o nokii,protoze jine telefony nemaji sporic-hodiny.
indian79
Junior

Odeslat příspěvekod B36 26. 9. 2011 15:06

Jsem na ni zvedavej. Ta dnesni obrovska padla se mi hnusi, takze neco takovehleho mrnaveho by se mi libilo. Trosku me desi ta derovana brada, jsem zvykly mit telefony leta a do tech direk bude asi pekne padat bordel. Netesi me mala kapacita baterie a predevsim klasika Nokii dnesnich dni - full focus:( Ale pokud se jinak nevyskytne nejaky necekany kiks, ktery by telefon potopil, tak to vidim na horkeho kandidata ... tedy az uz to nebude novinka a cena se dostane do rozumnych mezi.
B36
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 27. 9. 2011 20:38

Sleeping Screen by fungovat měl, displej je AMOLED, není důvod, aby to nešlo.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 28. 9. 2011 09:35

Tak že by se Nokia "pochlapila"? Vypadá pěkně.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 10. 2011 21:59

Ten telefon je opravdu úžasný, jediná vada na kráse je fotoaparát a trochu vyšší cena. Systém je konečně krásně odladěný a rychlý, a tělo telefonu je naprosto luxusní. Určitě doporučuju víc než C7 apod.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Neonym 15. 10. 2011 10:06

Snekac: Ty ho máš??? Zajímalo by mne, jak je na tom baterie. Moje 5730, která má 960mAh vydrží po roce a půl, když je online, asi 3 hodiny a to mě děsí. Nerad bych takto dopadl znova. Telefon budu řešit na vánoce a nejvíce se mi zamlouvá N8. Jenže když jsem viděl v obchodě tuhle krásku s úžasným CBD amoled displejem, tak jsem začal docela váhat. S fotoaparátem bych se možná smířil ale pokud telefon nevydrží při využití jeden den, tak to už ne. A ještě mě zajímá, jestli se dá zvyknout na malinkou qwertz v režimu navýšku. Díky
Nokia 5510>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia 5310XM>Nokia 5730XM>Nokia 5110>XperiaMini ST15i>Xperia L>Xperia X Compact> Galaxy S9> Xperia 5
Neonym
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 15. 10. 2011 10:43

Nechci ti bořit iluze, ale rok a půl trvající zkušenost s Nokií 700 tu zřejmě nikdo nemá, takže lze těžko odhadnout, jak se bude baterie v budoucnu chovat. :-)

Qwertzku v režimu na výšku se mi dosud pokořit nepodařilo. Trochu lépe to může jít se zapnutou predikcí, ale i tak se musí člověk pekelně soustředit na to, kam ťápe. Viděl jsem na ní psát jednu slečnu se čtyřpalcovou X7, ale na malinkém displeji N8 mi to zkrátka nejde. Tedy qwertz jen na šířku a na výšku je jistější alfanumerička s T9. :-]

Odeslat příspěvekod Neonym 15. 10. 2011 10:55

Majkl: To s tím rokem a půl mě napadlo. Špatně jsem to napsal. Ze začátku mi telefon sotva vydržel celý den. Takže pokud tento vydrží s nějakým normálním použitím (Maily co 15 minut, trocha prohlížení internetu a pár sms) více než 24 hodin, tak výdrž beru jako ok. Nevadí mi telefon ráno vyndat z nabíječky a večer ho do ní vrátit, ale vadí mi, když nevydrží ani tohle. Kapacita baterie mi bohužel nenaznačuje nic dobrého. Jinak na N8 se mi s qwertz na výšku píše celkem dobře, ale tohle je ještě menší.
Nokia 5510>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia 5310XM>Nokia 5730XM>Nokia 5110>XperiaMini ST15i>Xperia L>Xperia X Compact> Galaxy S9> Xperia 5
Neonym
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 15. 10. 2011 12:40

Pokud při psaní oželíš českou diakritku, můžeš z české qwertz přepnout na anglickou qwerty. Tím zmizí sloupec vpravo a čudlíčky se tím trochu rozšíří.

Odeslat příspěvekod Neonym 15. 10. 2011 14:02

Má tahle kráska FM transmitter? Info na internetu je nějaké nejednoznačné. Díky
Neonym
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 10. 2011 15:17

Asi nemá, v návodu by jistě byla zmínka http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_cs.pdf
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Cheetah007 16. 10. 2011 09:29

Nokia 700a 701 vypadaji moc fajn a vybere si kazdy placku 700 nebo oblazek 701
1Ghz CPU je take dobra volba stejne jako gfx chip ktery by mel prostredi cinit rychlejsim a plynulejsim,jak je to doopravdy? je uz system odladeny tak jak ma byt a vyuziva schopnosti GPU?
Take by me zajmalo co budoucnost symbianu Anna ci zde pouziteho Belle az prijdou WP7 ma jeste sanci budou oba systemy zit vedle sebe a nokia po tech ůetech da konecne uzivatelum na vyber zda chteji Win nebo Symbian...korejci to delaji jiz delsi dobu a vyplatilo se jim to....nokii to tvrdojisne lpeni na symbianu malem zabilo.
Cheetah007

Další stránka