sunflower333 píše:Ahojte, mam nekolik dotazu k tehle Nokii...
1) kdyz jste si ji poridili, meli jste na displeji folii? Ja ne, navic telefon byl uz v rozbalene, nezalepene krabici a tak mam podezreni, ze uz ho nekdo prede mnou pouzival, ackoli prodavac se dusoval, ze ne.
2) Nekdy (cca jednou za 2 dny) kdyz mazu nove prijate smsky se tel.sekne a zrestartuje - nemate s tim nekdo zkusenost?? Nemam jeste instalovany FP 1 - mohlo by to problem odstranit?
3) mam problem s navigaci - nikdy se nechytne napoprve, vzdycky musim zapinat GPS info, uplne vypnout mapy i navigaci, opetovne spustit a pak se mozna chytne, nekdy musim cely postup opakovat vicekrat, takze trva i 10 minut, nez se mi podari navigaci rozjet a pri ceste se mi navigace ztraci, znovu hleda GPS - je to normalni?? Mam podezreni na nejaky vadny GPS modul, ale mozna s tim mate nekdo zkusenost.
Jinak s telefonem spokojenost, v ostatnich vecech je spolehlivy. Diky za rady.
Ahoj, tak jak píšeš má žena úplně stejné problémy.
1) diplej byl bez fólie
2) na restart telefonu při mazaní zpráv jsem se ptal již na tomto fóru - měl jsem podobný problém na N8 a začalo mi to dělat když jsem měl přes v mobilu ikonku aktualizace. Po naistalování se mi to už nestalo, tak nevím zda to není tím. Žena právě tu ikonku na aktualizaci v mobilu má. A nevím zda nahodit FP1

3) s navigací ten samý problém. ALe když tady píšou, že není datový tarif a GPS jede, tak nevím v čem by to mohlo být...
Jinak nezkoušel ses ptát v obchodě, zda to není chyba určitých kusů? Jinak jak píšeš s tel. maximální spokojenost. Pokud ses již s problémy popral, dej tip jak na ně