Nokia Lumia 800 - update 7.8 k dispozici

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .soul 30. 1. 2012 17:20

Jestli to neni nic přeinstalovanýho, tak ne... Každopádně dlaždicema to neni, protože jsem žádný nepřidával a předtim jsem vydržel okolo 24 hodin ..
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 30. 1. 2012 17:49

.soul píše:Tak se mi nějak po updatu podělala baterka... Dneska jsem na telefon ani nešáhl, wi-fi vypnutá, žádný programy na pozadí a za 14 hodin byl vybitej :(

V diskuzi pod článkem na MM někdo napsal, že se musí updatovat s plnou baterií... Tak nevim, zkoušim nabít s úplně prázdnou baterkou, jinak asi reinstal.. :oops:

Ano,na smartmanii jsem resil podobny problem s kolegou co mel HTC Radar.Updatoval pri nejakych 40%.Po te si stezoval na rapidni snizeni vydrze.Po par naformatovani baterky(tj nekolikrat nabit a do mrte vybit) se vse uvedlo do "normalu".Poradil jsem mu to jako pokus,protoze se opravdu doporucuje pri updatech mit 100% baterii a nekomu (ne kazdemu) to muze zpusobit rozkalibraci.
Jinak u Lumii je ten update stejne podivny,mel resit i fix na baterii pro ty,kterym se telefon nenabijel do plne kapacity baterie.Na nokia foru vsak ne kazdy hlasa ovace,nekomu se jeste naopak ta hranice nabiti po updatu jeste snizila..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 31. 1. 2012 03:06

Zdravím, jsem na delší dobu za mořem(Kanada) a chtěl bych si tady koupit L800, ale nevím, zda česká verze je pouze na evropském trhu nebo je všude na světě a zda bude mít možnost nastavit seznam jako výchozí prohlížeč? Víte o tom něco?
k.o.v.b.o.j
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 31. 1. 2012 07:03

Myslis, ze by v kanade meli radost ze seznamu? Seznam bude pouze v CZ distribuci. Stejne jako je ted google v Lumiich od TM D.
R.

Edit: dle meho je to pouze otazka casu a pujde ve vsech telefonech s WP zmenit vychozi prohlizec.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 31. 1. 2012 15:32

Nějak jsem podvědomě doufal, že to půjde u všech lumii kde si nastavíš jazyk češtinu.
k.o.v.b.o.j
Junior

Odeslat příspěvekod fred 31. 1. 2012 17:17

Jasne ze to tak bude. Updaty jsou pro vsechny WP telefony stejne, jen se lisi tim co maji jednotlive telefony aktivovane, takze neni duvod proc by tam ten seznam nemel byt, pokud tam teda je cestina. MS nebude delat nekolik verzi softu...
Xiaomi Mi9
fred
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 31. 1. 2012 17:31

A proc tam tedy nejde vsem google? Kdyz ho tam uz nekdo (TM D) dal.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 1. 2. 2012 03:47

a kdyby jsi si nastavil jako jazyk němčinu a ID by jsi měl taky německý tak by to nefungovalo?
k.o.v.b.o.j
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 1. 2. 2012 07:46

Mam nastavenou cestinu a mam google. Neni to dane zmenou jazyka.
Zmenou regionu pouze povolis mix radio, ktere jinak v CR nefunguje (OSA). Nastesti jen zmenis na UK a pak zase zpet na CZ a telefon je plne v cestine a s mix radiem.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod marYan77 1. 2. 2012 10:47

Co sa tyka nabijania baterie, nasiel som tento clanok:
http://nokiamania.mobilmania.cz/2012013 ... ne-vybijet
marYan77
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 1. 2. 2012 11:30

Po posledni aktualizaci se mi jiz Lumia nabiji na 100%, ale bohuzel misto puvodni hodnoty cca 1450 mam nove pouze 1336 mAh. Tak uvidime, co bude dal.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod I.Indigo 1. 2. 2012 11:49

Ve které aplikaci uvidím stav nabití baterie?
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 1. 2. 2012 11:56

Musis si aktivovat Diagnostics menu. Kod najdes tady nabo na Google.
R.

Edit: ##634#
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod I.Indigo 1. 2. 2012 16:04

Tak já mám při plném nabití 1 452mAh, ale stejně se mi zdá ta výdrž nějak malá.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Candy 1. 2. 2012 19:39

CHci se zeptat, jak si pozměním lockscreen, aby vypadalo jako třeba tohle od Hulána? http://smartmania.mobilmania.cz/recenze ... ohled-114/ myslím tím ikonky a ikona šipky v rohu
Candy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka