Patrabus píše:Franci, tak proč jsi si jí kupoval, když bez ekvalizéru a dolby nemůžeš být?
Já si na zvuk nestěžuju, dolby jsem měl u n9 a že by to přineslo lepši hudební zážitek se říci nedá.
Proč? Asi možná proto, že když jsem měl x-let starý telefon, tak jsem automaticky očekával, že ten nový bude i po zvukové stránce lepší než ten starý. Jinak mě ty Vaše bláboly o Dolby a Equalizeru vůbec nezajímají - každý by měl mít právo volby se rozhodnout zda podobné věci použije nebo ne - a ne že nějaký debílek v Nokii to zakáže - hlavně, že nejdříve vyřvává o "fantastickém zvuku Lumií" a za pár měsíců kritiky vydá firmware, který "vylepšuje" ten "fantastický zvuk"

Už nikdy Nokia !!! Zvukový výstup nedosahuje kvality mobilů starých několik let, poslouchat musíte jeden přednastavený "equalizer" a pak také nedostatečná hlasitost zvukového výstupu oproti konkurenci. Jinak se nedivím, že si na zvuk nestěžuješ - zřejmě další nenáročný posluchač (Eva a Vašek / MP3 128 kbps / hlasitost 15/30), který neslyší ani to občasné lupání mezi skladbama a šum - a možná ti ani nevadí, že když posloucháš hudbu a surfuješ na internetu tak Lumia občas vytuhne že?

Už se těším na aktualizaci 7.9, která to vytuhnutí vyřeší - tipuji tu aktualizaci na podzim 2014 neoficiální cestou (nezapomeňte zase zveřejnit návod jak na to) a na jaro 2015 oficiální cestou

Jinak jaký tam je problém udělat nebo povolit jiné straně aplikaci, která bude upravovat zvuk - žádný - je to softwarová záležitost respektive tradiční nokiácká neochota naslouchat svým zakázníkům - jejich problém - přišli o dalšího zákazníka