Nokia Lumia 800 - update 7.8 k dispozici

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod siol.a 31. 8. 2012 13:38

TH: A kliknul jsi ve Windows live na "Kalendář", vlevo na "Kalendář narozenin" a "Aktualizovat"?
Dálniční predátor
siol.a
Junior

Odeslat příspěvekod siol.a 31. 8. 2012 13:48

A prd, no. :D
Dálniční predátor
siol.a
Junior

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 31. 8. 2012 14:00

Tak už to tam mám...já se zvencnu. :D
Musím na to nějak přijít, co to teda dá do cajku...možná že fakt ten refresh kalendáře na live.
O:-)

Každopádně dík za reakce. :-)
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod Pavluňa 1. 9. 2012 20:39

Hoj chlapi....dneska jsem si vsimnul, ze kdyz mi nekdo vola a toho nekoho nemam v kontaktech, tak neni mozny si cislo z historie volani ulozit :shock: bud jsem uplne levej, nebo telefon fakt tuhle primitvni akci nedokaze..... :roll:
Nokia LUMIA 800_Black
Pavluňa
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 1. 9. 2012 21:12

Ale lze,klepnes na cislo,zobrazi se ti volat ci poslat sms a uplne dole uprostred mas symbol na ulozeni..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pavluňa 1. 9. 2012 22:55

uiqjirka: diiikes ;-) ja porad to cislo drzel, takze jsem videl jen pouze volbu "odsranit", ale ted uz vse OK :-)
btw. celou dobu mi to bylo nejaky divny.... :-D
Nokia LUMIA 800_Black
Pavluňa
Junior

Odeslat příspěvekod Lenicka1 2. 9. 2012 14:06

Ahoj, může mi někdo poradit, jak propojit Lumii a pc, jak je to s mms a jak nahrát vlastní melodie? Moc děkuji
Lenicka1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 9. 2012 14:36

Stahnes si Zune http://www.zune.net/cs-CZ/ ktere nainstalujes,spustis a nasledne pripojis telefon.Poprve se budou instalovat ovladace ,tak to bude chvilku trvat.
Jak s MMS?Trochu konkretneji?
Uplne poprve zacnes tim,ze pouzijes aplikaci od Nokie Nastavení sítě,která je v seznamu mezi aplikacemi (nikoliv v polozce nastaveni :!: ) Po te ,kdyz budes psat novou zpravu, pri pripojeni obrazku,videa,hlasove poznamy apod automaticky se to odesle jako MMS.Jinak pro odeslani ,ale automaticky prijem MMS musis mit zapnuta data(nastaveni - mobilni sit - datove pripojeni - zapnuto).
Co se tyce vlastního vyzvánění pak zde http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-p ... s-phone-7/ tam te bude zajimat standardni oficialni postup.Co se tyce zvuku sms,emailu tam jen z tech prednastavenych.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 2. 9. 2012 18:47

Lenicka1 - Dobré typy na vyzvánění jsou v aplikacích Ringtones, Free Ringtones v Marketplace. Je jich tam mnohem více a fungují skvěle. Uloží se do paměti telefonu a je vše hotovo. Já tak využívám tón Angry Birds a Mr. Beana. :-)
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 9. 2012 19:27

Lenicka ma treba svuj oblibeny takze si ho prida pres Zune.O to ji asi slo,mit vlastni a ne aby nekdo za ni vybiral.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod .soul 2. 9. 2012 19:59

Pak je ješě aplikace na vyzvánění se všema písničkama a zvukama z Maria :-P
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 9. 2012 20:00

:D
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod duratecxx 2. 9. 2012 20:24

Ahoj, poraďte prosím, jaký je na Lumii 800 vhodný držák do auta na sklo, aby tam šel telefon uchytit vodorovně a používat jako navigace. Třeba z http://www.obchod-nokia.cz/ , nejlépe něco levnějšího :-)
Nokia 5110, Nokia 3410, Nokia N73, Nokia Lumia 800
duratecxx
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 9. 2012 20:27

Na levnější se vyprdni, koupil sem krám z dealextreme asi za 5 dolarů, no nevydržel ani snad měsíc, už je v popelnici :-)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka