http://www.youtube.com/watch?v=iAi9_iz9Hjs
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Injektion píše:Jak lze na klavesnici napsat znak +?
houby je zastaralý ,mám lumii 900 a datová konektivita je skvelá a 800 taky bude obdobná,aplikace najdeš velké množství ,mám jich asi 70 a mohlo by je být třeba více,po upgradu na7,8 ani nepoznáš na první pohled ,že to nemá 8,jen tady umyslně lžou co win 7,8 od 8 neumí,jistě možná se najdou aplikace co nepujdou na 7,8 ale osobně jsem takovou nenašel ,zatím fungujou na obě verze.mužeš si je projít na webu windowsphone.com, tam u kazde aplikace napišou jestli fungují na obě verze nebo né,za ty peníze je to skvělý mobil ,mě osobně nepřesvědčila ani nová lumia 1020 abych ji měnil za 900 co mám tak kvalitní je lumia 900 a 800 je stejně kvalitní jen o něco málo hardwarově méně vybavenější a menši než 900,klidně jsi ji kup,jinak lumia 900 se dá sehnat už něco málo pod 6000 kč ,jen pro srovnání .Hlavní rozdíl mezi verzí 7,8 a 8 je že 8 nemusí používat zune na propojení s mobilu s pc ,ale to není žádný problémpítr93 píše:Zdravím všechny,
dnes jsem si všiml, že T-Mobile zlevnil telefon Lumia 800 na 3 999,--. Tento model jsem vždy chtěl, stále se mi velmi designově líbí. Uvědomuji si ale jeho zastaralost, jak OS, tak dnes už pomalu i HW. Nové Lumie mě až tolik nezaujaly, jsou pěkné, ale nemám u nich ten "wow" efekt jako u 800. Chci se Vás proto zeptat, zda se vůbec ještě vyplatí investovat ty peníze do tohoto modelu. Je to spíše srdcovka. Mobil používám k psaní sms, volání, focení momentek a na internet, jsem obyčejný uživatel. Díky za rady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků