Nokia Lumia 800 - update 7.8 k dispozici

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod franzkafka 16. 7. 2013 18:36

Tak se mi zničeho nic aktivovala Nokia Music 8-D Skvělá věcička. Můžu si teď nechat namíchat mix podle žánru, interpreta nebo podle různých tématických kategorií. Hudba se streamuje přes internet anebo si můžu zvolit až čtyři tzv. offline mixy, které se do telefonu uloží a pak je můžu poslouchat offline (dohromady 14,5 hodin hudby :D). Míchá to opravdu výborně podle mého gusta, krásně otagované, náhledy alb, informace, odkazy do obchodu a funguje i změna tapety na zamykací obrazovce podle toho co Vám hraje za interpret. To všechno úplně zdarma (jediné omezení neplacené verze je to, že můžete v offline mixu přeskočit jen 6 písniček za hodinu). Líbí se mi i položka koncerty, která podle Vaší aktuální polohy ukazuje ve Vašem okolí koncerty a hudební akce 8-) Velké plus pro Nokii :tleskani

http://www.youtube.com/watch?v=iAi9_iz9Hjs
franzkafka
Junior

Odeslat příspěvekod Injektion 19. 7. 2013 16:03

Jak lze na klavesnici napsat znak +?
Injektion
Junior

Odeslat příspěvekod franzkafka 23. 7. 2013 10:16

Injektion píše:Jak lze na klavesnici napsat znak +?

Ťukni na klávsnici vlevo úlně dole na &123 poté na (úplně vlevo druhý rádek ze zpoda) a poté ťukni na + (druhý řádek ze zpoda a čvrté políčko zleva)
franzkafka
Junior

Odeslat příspěvekod pítr93 1. 8. 2013 12:27

Zdravím všechny,

dnes jsem si všiml, že T-Mobile zlevnil telefon Lumia 800 na 3 999,--. Tento model jsem vždy chtěl, stále se mi velmi designově líbí. Uvědomuji si ale jeho zastaralost, jak OS, tak dnes už pomalu i HW. Nové Lumie mě až tolik nezaujaly, jsou pěkné, ale nemám u nich ten "wow" efekt jako u 800. Chci se Vás proto zeptat, zda se vůbec ještě vyplatí investovat ty peníze do tohoto modelu. Je to spíše srdcovka. Mobil používám k psaní sms, volání, focení momentek a na internet, jsem obyčejný uživatel. Díky za rady :-)
pítr93
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimonaut 1. 8. 2013 12:54

Pokud máš požadavky jaké píšeš, jdi do toho. Za 4000,- budeš spokojený..
mimonaut

Odeslat příspěvekod Lumcak02 1. 8. 2013 13:13

Určitě, pořád je to za tyhle peníze slušnej telefon a podle tvých požadavků by ti měl vyhovovat. Pořádně se podívej v prodejně, já si koupil černou a pak jsem si hrál chvíli s modrou a litoval jsem, že jsem nevzal jí..:D
Nokia 5110> Nokia 3310> Motorola V50> Nokia 6510> SE T630i> Nokia 3510i> Moto V3 Razr> SE W800i> Nokia N95> Iphone 3g> iPhone 3Gs 16 GB JB RedSn0w> Nokia Lumia 800> Samsung Galaxy S III> Nokia Lumia 925
Lumcak02
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 3. 8. 2013 16:03

pítr93 píše:Zdravím všechny,

dnes jsem si všiml, že T-Mobile zlevnil telefon Lumia 800 na 3 999,--. Tento model jsem vždy chtěl, stále se mi velmi designově líbí. Uvědomuji si ale jeho zastaralost, jak OS, tak dnes už pomalu i HW. Nové Lumie mě až tolik nezaujaly, jsou pěkné, ale nemám u nich ten "wow" efekt jako u 800. Chci se Vás proto zeptat, zda se vůbec ještě vyplatí investovat ty peníze do tohoto modelu. Je to spíše srdcovka. Mobil používám k psaní sms, volání, focení momentek a na internet, jsem obyčejný uživatel. Díky za rady :-)
houby je zastaralý ,mám lumii 900 a datová konektivita je skvelá a 800 taky bude obdobná,aplikace najdeš velké množství ,mám jich asi 70 a mohlo by je být třeba více,po upgradu na7,8 ani nepoznáš na první pohled ,že to nemá 8,jen tady umyslně lžou co win 7,8 od 8 neumí,jistě možná se najdou aplikace co nepujdou na 7,8 ale osobně jsem takovou nenašel ,zatím fungujou na obě verze.mužeš si je projít na webu windowsphone.com, tam u kazde aplikace napišou jestli fungují na obě verze nebo né,za ty peníze je to skvělý mobil ,mě osobně nepřesvědčila ani nová lumia 1020 abych ji měnil za 900 co mám tak kvalitní je lumia 900 a 800 je stejně kvalitní jen o něco málo hardwarově méně vybavenější a menši než 900,klidně jsi ji kup,jinak lumia 900 se dá sehnat už něco málo pod 6000 kč ,jen pro srovnání .Hlavní rozdíl mezi verzí 7,8 a 8 je že 8 nemusí používat zune na propojení s mobilu s pc ,ale to není žádný problém
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Injektion 3. 8. 2013 16:38

ladine, gratuluji ti k lumii 900 a k tomu jak to tu vsude rozhlasujes, dej si to konecne uz do popisu at to kazdy vidi! A ja myslim, ze rozdilu mezi wp 7.8 a 8 je vice, ale cpat ti to nebudu, tak jako ty cpes kazdemu, ze lumia 900 je nej telefon a ze wp 7.8. je snad i lepsi nez wp8. Bye.
Injektion
Junior

Odeslat příspěvekod S0T0 3. 8. 2013 17:39

nesetkal jste se u L800 někdo s tímto problémem: telefonuji, chci ukončit hovor dám telefon normálně před sebe, ale display se nezapne, až po zmáčknutí bočního tlačítka...že by odcházející senzor přiblížení nebo tak? dělá to jen občas...
Lenovo T420 + 16GB RAM +mSATA SSD, Huawei G6
S0T0
Junior

Odeslat příspěvekod Patrabus 3. 8. 2013 18:21

Měl jsem 2xL800 a dělalo mi to také
Alc OT Easy DB-Nokia 5110-Alcatel OT 301-Siemens C35i-Nokia 3310-7250i-6230i-6233-6120c-N82-6300i-6220c-N79-N85-5800-N97-N97m-SE W995i-U8i-N900-N8-N9-701-SGSII-N9-L800-L820-L920-X SP-SIII-L925-L1020-Z1C-S3m VE-S4m-Z1c-L830-E4g-SIII Neo-Z1c-S4m VE-J5-J5 16
Patrabus
Junior

Odeslat příspěvekod bob_rik123456 5. 8. 2013 20:33

Ahoj,
o víkendu se mi rozbilo sklo na Lumii,nevíte někdo kolik stojí nové?telefon jinak normalne funguje.
Dekuji
bob_rik123456
Junior

Odeslat příspěvekod bob_rik123456 6. 8. 2013 08:02

Ale to je celý displej, nedá se koupit jenom to sklo, když sem mobil sebral ze země, tak to sklo bylo jakoby vyskočené, tak sem ho zpět zacvakl, tak předpokládám, že jde koupit jen to sklo. Nevíte prosím někdo?
Děkuji
bob_rik123456
Junior

Odeslat příspěvekod jémák 6. 8. 2013 20:24

Ahoj, Lumii 800 jsem si pořídil před pár dny a mám k ní pár dotazů, tedy pokud mi s nimi někdo poradíte.

1. četl jsem, že na zvětšení písma v SMS neexistuje žádná aplikace - platí to pořád anebo již něco vyšlo?
2. Jak dostat do telefonu hudbu a videa, tedy jinak než přes program Zune (pokaždé, když jsem si tam něco z dokumentů nahrál a pak to z počítače odstranil, odstranilo se mi to po dalším synchronizaci - nahrával jsem nové věci - i z telefonu. Co dělám špatně - já byl zvyklý u C7 vše nahrávat přes Přenosná zařízení v Tomto počítači, což se mi u 800 nepovedlo - čistě ji lze připojit jen přes Zune).
3. Kde se dá změnit PIN? Díval jsem se do Nastavení, ale asi jsem slepý, nic jsem nenašel.
4. Kde lze zakázat přístup na net přes vše, kromě Wifi - chtěl bych to zakázat, protože se čas od času "ukliknu" a hned se připojím - internet v tarifu nemám, tak bych platil moc. Na net bych se připojil jen tehdy, připojil bych se k mé domáí wifi.
5.Lze nějako nastavit vyzváněcí tón z nahrané hudby nebo to musím udělat přes aplikaci (který mi upraví koncovku souboru)?

vím že to jsou začátečnické dotazy, odpovědi na některé jsem četl, jen bych chtěl potvrdit, že se nic nezměnilo. Předem moc díky ;-)
jémák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod labota 7. 8. 2013 19:24

1. nějak moc netuším co myslíš
2. jedině Zune nebo Skydrive, jinak do telefonu nic nedostaneš
3. nastavení -> aplikace -> telefon = změňte PIN
4. nastavení -> systém -> mobilní síť -> datové připojení = vypnuto
labota
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka