Nokia Lumia 800 - update 7.8 k dispozici

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod totals 13. 11. 2013 23:36

mel sem ted problem s PC a smazal si kontakty na Windows live uctu. a netusil sem, ze to zmizi i primo z telefonu.
chtel bych mit ulozeny kontakty bud v sim nebo v telefonu nezavisle na uctu u microsoftu...
totals
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 14. 11. 2013 07:24

V telefonu nezávisle na MS účtu to nelze. SIM neumí např. vícelopoložkové kontakty. Řešením (zálohou) je export z MS účtu třeba do obecného csv formátu, tedy pokud ty kontakty nesmažeš :-D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod honzikhonzik 14. 11. 2013 08:00

Ale ve winlive uctu jdou obnovit v sekci lide nahore je ted nevim presne ale je tam polozka pod kterou je obnovit smazane kontakty
honzikhonzik
Junior

Odeslat příspěvekod totals 14. 11. 2013 10:34

tak to je trochu otrava, ale co se da delat. zkusim si na priste zazalohovat ty csv soubory...
diky za rady ;-)
totals
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tojko 14. 11. 2013 13:53

Zdravím přátelé.
Mám prosbu, známá má trošku problém se svojí Lumií. Když telefon zapne, tak vyskočí jen hodiny a datum a pod tím hláška:"zkusit znovu za 31339 minut" . Zkoušel jsem trojhmat ve volume down + power + spoušť fotoaparátu a u tohoto brandovaného telefonu od T-Mobile to nějak nefunguje. Někdo nějakou radu nebo zkušenost jak toto vyřešit mimo servis? Děkuji
tojko
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 14. 11. 2013 13:56

Trojhmat je jen pro symbianové telefony, pokud se nepletu.
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod tojko 14. 11. 2013 13:58

Našel jsem návod právě i pro 800, ale nejel :D
tojko
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 14. 11. 2013 20:52

HR lze udelat pomoci kombinace tlačítek u L800 také,jen se tomu nerika trojhmat. ;-)
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod siol.a 2. 1. 2014 14:36

Nefunkční proximity senzor díky mírně uvolněnýmu displeji od krytu - je to nějaký typická závada a jak náročná na opravu?
Dálniční predátor
siol.a
Junior

Odeslat příspěvekod duratecxx 11. 3. 2014 22:51

Už jste někdo měnil baterii? Mám telefon necelé dva roky, dřív vydržel v pohodě dva dny, ale teď musím dobíjet každý den, naštěstí vydrží od rána do večera bez problémů. Ale už se pomalu budu pohlížet po nové baterii, ta v mobilu už má za sebou několik set nabití a vybití.
Nokia 5110, Nokia 3410, Nokia N73, Nokia Lumia 800
duratecxx
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 3. 2014 07:31

Tak si ji nech vyměnit, nebo podle návodu sám. Co hledáš za problém?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod duratecxx 13. 3. 2014 14:45

Žádný problém nehledám, jen jsem zvědavý, co ostatní, jak jsou na tom :-) Na Youtube je krásné video, jak se to mění, jenom koupím ten malý šroubovák a někde novou baterku, počítám, že to bude práce na patnáct minut, do servisu ten mobil rozhodně neponesu.
Nokia 5110, Nokia 3410, Nokia N73, Nokia Lumia 800
duratecxx
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 13. 3. 2014 17:40

A znam také borce co to videli jako pohodičku dle videa a pak dokázali i poskodit flex,takze pak si nenadávej.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m.antik 4. 2. 2015 21:22

Zdravim, mam problem s sms. Kdyz jsem v Praze, neprichazeji mi a ani neodchazeji sms. Ale kdyz prijedu domu do Krkonos, sms vetsinou posilat jdou i prijimat. Navic mi mobil na wifi vydrzi skoro cely den, bez velke zateze. Ale na datech jen par hodin, 3,4, bez zatezovani( ani net, sms, volani, nic). Cim to muze byt, nevite? Trva to uz pres mesic.. L800,CZ,vodafone
m.antik
Junior

Předchozí stránka