Zdravim, tak když to tak čtu. Tak si to asi už nekoupím. Nokia vydá telefon na ktery se celý rok čeká a zase sklamaní. No vidím že si počkám na Samsung galaxy nexus... Achjo...
Nokia posledni dobou vzdycky na zacatku chrli poruchove kousky..staci se podivat na N8 a C7,prvni varka problemy s motherboardy,po vyreseni tohoto problemu prisel novy problem ,displeje..ktery se misty tahne dodnes. Nokia podle me tlacila moc na pilu aby stihnula letosni rok a podle toho to taky vypada.Navic to nejsou ojedinele problemy a problemy hlasi cim dal vce uzivatelu.Vyzitka to neni dobra.
Otazka je, kolika procent zarizeni se to tyka. Pri launchi si zarizeni v kratke dobe kupuje hodne lidi, takze pripadne problemy vyskaci skoro naraz a navic se tomu jako novince venuje vetsi publicita. Uvidime, nez se dostanou do CR, to uz tam bude nejaky casovy odstup.
preearuzickp: tak on i Galaxy Nexus ma sve problemy
Ja vím no, jsem to napsal celkem. Blbě. Teď na to koukám. U nás se bude prodávat druhý týden v lednu tak to už bude třeba ok. Omlouvám se za svůj příspěvek.
U N8 se hovorilo taky ze distribuce co pujde do CR bude ok a nakonec nebyla..zase tak bych to nepodcenoval,ale vetsina chyb bude sw razu,na baterii uz pripravuje nokia fix pomoci Zune update.
Máte někdo zkušenost s prodejcem tohoto telefonu, který jej posílá poštou/zásilkovou službou i do čech? Když jsem se koukal na stránky britských operátorů a německého O2, tak všude bylo zasílání pouze v rámci daného státu. Teda u toho O2 DE si nejsem tak jist, moje němčina není nic moc..