Nokia Lumia 800 - update 7.8 k dispozici

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomasis100 3. 8. 2012 11:57

Mate niekto problem z Alarmom v Lumii 800? Uz niekolko dni (pravdepodobne to suvisi s updatom na poslednu verziu firmware) mi ziaden v predvolenych/opakujucich sa budikov nezvoni. Nie to problem so zvukom pretoze ani na obrazovke sa neukazu tlacitka pre Snooze a Zrusit. Telefon ich jednoducho ignoruje. Skusal som ich zmazat a vytvorit nove alarmy, stale nic. Mozno niekto z Vas pouziva nejaku externu aplikaciu pre budenie-da sa na ne spolahnut? nezeru nadmerne bateriu? bude aplikacia bezat aj v Battery Saver mode? Dakujem za odpoved.
tomasis100
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kycltov 3. 8. 2012 13:10

Tak Lumia 800 ode dneška v prodejnách Vodafonu za standartní cenu 8577 Kč - dneska tuto novou informaci dostaly prodejny, takže v srpnovém čilichilli najdete staré ceny. Myslím, super cena :-)
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Reku 3. 8. 2012 13:33

To je pořád dost. Šedivka je levnější a má stejnou záruku :-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 3. 8. 2012 13:39

Presne tak,u Lumii se vyplati investovat do podstatne levnejsi sedivky,zaruka je stejna jako u CZ distribuce.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 3. 8. 2012 21:34

Ale jako 8577,- dobrá cena.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod franzkafka 3. 8. 2012 23:46

Tak aplikace "Doplňky fotoaparátu" už je venku tak stahujte z Nokia Collection. Akční snímek, skupinové fotky, panorama, samospoušť ... Ještě by to chtělo ale trošku vylepšit.

Chci se zeptat jestli někdo neví jak stáhnout z Market Place třeba aplikaci Nokia Music, která není určena pro ČR nebo aplikaci NRJ.FR, která je určena pouze pro Francii. Není na to nějaký fígl jak to obejít a nainstalovat to do Lumie ?
franzkafka
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 8. 2012 07:54

dejvidek píše:Ale jako 8577,- dobrá cena.
dejv

Oproti 6500Kc za kterou se jiz da Lumie poridit uz je to rozdil.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 8. 2012 19:35

Tak je zřejmé, že množství lidí co jí koupí u opa za plnou cenu nebude velké, tedy velká šance jí koupit mnohem levněji, retence, atd. Když už se vychází z nižší "plné" ceny.
dejv

-- 4. 8. 2012 20:44 --

WhatsApp zmizel z Marketu... zajímavé....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 8. 2012 19:46

"WhatsApp"

Ano,psalo se jiz o tom vcera na zahranicnich webwch,nevi se duvod a kdy se aplikace na market vrati.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 8. 2012 19:48

Tak už důvod (pravděpodobně) vím, WhatsApp bude na WP placený za 0,99$.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 8. 2012 19:51

Sranda cena ;-)
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 8. 2012 20:08

s tarifem za 1.065,- je za 6.377 :-D Stále jí člověk sežene levněji a nemusí min půl roku utrácet přes litr

-- 4. 8. 2012 21:08 --

dejvidek píše:Tak už důvod (pravděpodobně) vím, WhatsApp bude na WP placený za 0,99$.
dejv

viber je zadarmo stále však?
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 8. 2012 20:49

Tak jak už sem napsal, za ceníkovou cenu jí kupuje jen blázen. Já měl loni N9 o 5000Kč levnejší než byla v ceníku k tarifu.
Viber nepoužívám.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 5. 8. 2012 09:20

Mám dotaz ohledně výdrže baterie. Když si s Lumií stále hraji (neustálé surfování na webu), tak mi dokáže padnout během 6-7 hodin. Na druhou stranu mi ale při neustále zaplém přehrávači přes reproduktor dokáže hrát celý den a mám stále ještě půl baterie k dobru. Co mě však trošku zarazilo je, že když telefon nabiju, tak mám napsáno, že výdrž je 18 hodin. (nevím, jestli je to od začátku, co jsem si Lumii pořídil). Není to nějak extrémně málo? Nebo je snad Lumia už zvyklá, že ji hodně používám a proto píše odhadovanou výdrž?
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 8. 2012 09:22

A není to jedno? Ať si píše, co chce, pokud vydrží.
6-7 hodin na netu je ještě solidní výdrž :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka