chtěl jsem rychlý a stabilní kousek, ale bohužel jsem si dnes zkusil osobně ten zvuk a samsung byl oproti Nokii křikloun Také písmo v sms a kalendáři mě nenadchlo.. každopádně doufám, že WP půjdou osmičkama nahoru a třeba se jednou k tomuto systému uchýlím.. Ale Lumii 800 zatím šanci nedám.. díky za info
I kdyz ted asi uz OT, ale i tak hlasitost vyzvaneni Lumie mi prijde vic nez dobry mam standardne nastaveno na urovni 8. Kdyz nastavim nad deset, tak po par vterinach vyzvaneni je to uz dost rachot , ale mozna mam jen moc citlivy usi Kdyz porovnam s E52, kterou jsem mel pred Lumii, tak Lumie je na tom uricte lip
Já také s vyzváněním nemám problém (jen na to nepraktické měření hlasitosti) a druhou stranu při volání taktéž slyším skvěle.
Příšerně mě štve zadní rámeček okolo fotoaparátu. Pečuji o svou bílou Lumii opravdu pečlivě a už tam maličké škrábance mám. A přitom ji nosím v koženém pouzdru. Navíc se mi na zádech udělal malý otisk pásku z koženého pouzdra! Asi jsem příliš kritický, ale tohle jsem opravdu nečekal. Na černé verzi se neobjevil žádný náznak.
Já si pořídil plastové pouzdro které celý rámeček okolo fotoaparátu překrývá. Je to koupené nae-bay za necelých 8USD. Dělají se s různými potisky, já si vybral folksfágna
To uz ale schova a zkazi puvodni originalni design Lumie 800.Ja pouzdro nepouzivam a zatim ani mikroskrabanecek jak na těle telefonu tak na chromovem ramecku fotoaparatu..Pouzdro nepouzivam,jen na prenos(v kapse) latkovy pytlik original Nokia.
Je to chyba krytu,uz jsem o tom psal,do celkem tenkeho mekkeho polykarbonatu je vlepena slitina,co kryt to original mnozstvi lepidla.Tam kde je ho mene se zacne kraj lehce prohybat(u tlacitek nejvice) a povrzavat ci lupat o displej.Nekdy to uznaji,nekdy ne.Zalezi na koho narazis.
Nevi nekdo jestli bude casem v telefonu i alfanumericka klavesnice? Docela mi chybi. Taky bych uvitala aby se wifi pri zamknutem displeji neodpojovala. Data mam, ale je zbytecne aby to jelo pres ne, kdyz jsem doma na wifi.
Nevím, kam přesně tento dotaz podat, tak se zeptám zde. Chtěl bych nějaká kvalitní sluchátka k Lumii 800. Cenová hladina by měla být max. do 1 500 - 2 000 Kč. Nemusím špunty, pecky příliš nevadí, ale spíše bych raději nějaká větší sluchátka. Našel jsem pár typů, ale názory uživatelů se hodně rozcházejí, tak mě napadlo se zeptat Vás. Děkuji.