Nokia Lumia 710 - Windows Phone 7.8

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 24. 7. 2012 15:26

zdravím, už je vyřešen problém s kopírováním kontaktů z telefonu na simkartu? Nikde v telefonu to nemohu najít.
mám nebrandovaný telefon verze wp: 8773.98
vím, že se to zde řešilo, ale bez uspěchu, změnilo se něco za tu dobu?
k.o.v.b.o.j
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 24. 7. 2012 16:19

Ani já tuto možnost nevidím. Na DE verzi byla dokonce i možnost nastavení sms (úplná, omezená diakritika) a pak něco se sítí, ale i toto v naší verzi chybí.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 24. 7. 2012 16:26

I na cz verzi je stale moznost zapnout plnou podporu znaku ci omezenou pro sms.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Maries 24. 7. 2012 16:40

A kde? v nastavení tam nic takového nevidím. Pouze nastavení doručenek.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 26. 7. 2012 09:59

Provedl už někdo z majitelů L710 upgrade na nejnovější verzi OS? Zajímalo by mne, nakolik se tahle verze projeví na výdrži telefonu, která nebyla nijak oslnivá (ale obecně u obou nižších Lumií).
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 26. 7. 2012 14:35

Řekla bych že výdrž je o něco lepší. Teď mi to ukazuje 31%, odhadovaný zbývající čas 4h, čas od posledního nabití 20h. V posledních 24h: stále zaplé im+, 20min hovor, 10sms, 1hod hra Šibenice, 30min video, 2h brouzdání net, 3x kontrola mailu (ruční synchronizace). Dříve bych už musela dávno nabíjet.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod cabinho 20. 8. 2012 14:42

Tak jsem už týden HRDÝM majitelem tohoto aparátu :) musim říct že moje hodnocení nebude moc objektivní, protože jsem přešel ze stařičké nokie 5230. Ale rychlostí a jednoduchostí systému jsem fakt nadšenej. Hlavně práce s kontaky, konverzace, maily, to je super. Telefon se krásně drží v ruce, úhlopříčka naprosto vyhovující mým požadavkům. Výdrž baterie zatím nechci hodnotit, protože si s ním ještě pořád hraju, takže to vycucám během chvíle :) nicméně jsem rád, že jsem zvolil tenhle kousek a ne něco s droidem. Nakonec jsem se i nechal unést, a vykašlal se na nějakou šedivku z mobil pohotovosti a zašel jsem o dveře vedle, do značkový Nokie.
cabinho
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 20. 8. 2012 16:33

Mobilpohotovost prodava normalne i ofiko distribuci,ne jen sedivky.A u Lumii je sedivka jedno,plati pro ne stejna pravdila jako pro CZ.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 8. 2012 20:21

Tak rychlost oproti Symbianu je neporovnatelná, takže chápu tvoje nadšení :-)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaales 15. 9. 2012 00:31

Chtěl bych se zeptat, kde zjistím stav paměti? Myslím tím kolik je volné a kolik již zaplněné paměti. Děkuji.
aaaales
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 16. 9. 2012 11:38

Nastavení - o systému.
RAM pamět naštěstí u tohoto systému řešit nemušíš.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kiki_88 10. 10. 2012 20:14

zdravim , mam problem , mam Lumiu 710 a zmizol mi xbox live , neviete ako to vratim beztoho aby som nastavil tovarenske nastavenia ?
Nokia Lumia 830 White
kiki_88
Junior

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 10. 10. 2012 20:42

Odkud ti zmizel? Pokud ti zmizel pouze z dlaždice tak stačí jít do menu napravo a připíchnout si ho znovu mezi dlaždice.
k.o.v.b.o.j
Junior

Odeslat příspěvekod -battlefield- 11. 10. 2012 12:55

Dobry den, mam dotaz: Mam Lumii 710 no nemam istalacni program Zune, abych mohl do telefonu vubec neco nahrat. Zune jsem zkousel stahnout do PC ale nejak nic nefunguje.
Napriklad kdyz dam stahnout z ofic. stranek: http://zune.net/cs-CZ/products/software ... efault.htm tak vyskoci, ze server nenalezen. Poradte prosim nekto nejakej jinej link, kde by to slo?
-battlefield-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 11. 10. 2012 13:25

Tvůj odkaz mi naprosto bezproblému naskočí a mohu stahovat, zkus jiný prohlížeč. Nebo ti to blokuje poskytovatel internet, i když to se mi zdá jako blbost.
k.o.v.b.o.j
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka